Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2009 01:42 - За събирането на подписи в сладкарница "Авенс".
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 14932 Коментари: 21 Гласове:
17

Последна промяна: 15.10.2009 01:44


Не мога да не напиша тези няколко реда, след експресното събиране на блогъри и форумисти в сладкарница „Авенс”. Аз доста безотговорно отправих съобщението около три часа преди срещата, която беше насрочена за времето от 17:00 до 19:30 часа на 14 октомври 2009 г. Въпреки краткия срок се отзоваха много блогъри от блог.бг, форумци от „Де зората” и приятели, които бяха уведомени за събирането на подписи по телефона.

 

Съмнявам се, че до края на кампанията ще получа по-голямо удовлетворение от това, което ми донесе (вече) вчерашната среща. Благодаря на всички, които дойдоха – няма да цитирам имена, защото все ще пропусна някого и това ще бъде несправедливо. Всички бяха чудесни !

 

Към края на срещата бяхме посетени и от представители на партията „Зелените”, които до края на седмицата ще решат дали подкрепят кандидатурата ми или ще издигнат собствен кандидат.

 

Стана така, че в суетнята изглежда не бяха направени снимки, които да можем да качим в интернет. Това едва ли е драма, макар че всички дами бяха с прекрасно излъчване, а всички присъствали джентълмени изглеждаха много сериозно и солидно. Да се надяваме, че до края на кампанията ще има още блогърски (и не само) срещи и ще оставим достатъчно фотодокументи – ако не за историята, то за нас самите и за децата ни.

 

Не мога да не благодаря на всички работещи в сладкарница „Авенс”, които удължиха работното си време до 20:15 часа, което даде възможност и на последния запъхтян блогър, появил се след 20:00 часа да участва в подписката.

 

Поради споменатата липса на снимки, пускам линк към сайта на сладкарницата:

http://www.avens-bg.com/

 

Моля това да не се смята като реклама – скрита или явна. Сладкарницата си е реклама сама на себе си, с чудесните си сладкиши, а за нас картинките с интериора й ще си остава спомен за нещо много спонтанно, истинско и ... солидарно.

 

Още един път благодаря на всички – много, много от сърце !

 

P. S. Оказва се, че по нашите блогърски дела има цели две анкети в интернет. И на двете места си пише, че съм кандидат на инициативен комитет от блогъри. Да видим каква ще бъде оценката на тези, които са обикновени юзъри. Потребители де, стига с тези чуждици ... Забавлявайте се !

 

http://www.buzzdash.bg/anketi/odobryavate-li-kampaniyata-na-teodor-dechev-za-kand-kmet-na-sofiya-6375/

 

http://www.buzzdash.bg/anketi/za-koya-ot-izdignatite-kandidaturi-za-kmet-na-sofiya-bihte-glasuvali-6550/

 





Гласувай:
17



1. veninski - Успех, приятелю!!! Поздрави от ...
15.10.2009 07:15
Успех, приятелю!!!
Поздрави от Родопите!
цитирай
2. iliada - Добро утро,кандидат кмете!:)
15.10.2009 07:56
Това се казва чудесна новина !
Чесно казано бях много любопитна как е минало събитието ,но и малко притеснена да попитам имайки в пред вид колко късно поснах съобщението в блога си..Въпреки ,че имаше блогъри спорещи с мен на лични за адреса ,се радвам ,че са успели да открият въпросната сладкарница!:)
Радвам се ,че блогърите се оказаха много сериозни хора!
Пожелавам успех!
цитирай
3. анонимен - Това ли е кандидатура
15.10.2009 08:34
Г-н Дечев,
Искрено Ви симпатизирам и смятам, че Вие имате потенциала да покажете, че в България има _независими_ граждани. Ако това е изобщо възможно да бъде демонстрирано, то това е точно чрез интернет и точно в София. Вече няколко пъти съм казвал, че дори да предизвикате балотаж, в който не участвате, Вие ще създадете един прецедент за България.
Със съжаление трябва да отбележа, че съм разочарован от кампанията Ви. Ясно е, че тя няма да е формална, но тя трябва да е поне интензивна. С късни съобщения и малко изявления това няма как да стане.
Разбира се Вие не можете да постигнете това сам. Но и вие имате невероятен екип зад гърба си. Вече може би хиляди блогъри в България се идентифицират с Вас в българската политика. Комитетът, който Ви номинира е от изключително авторитетни личности в онлайн пространството. Опитайте се да използвате този потенциал, направете предизборен щаб, постарайте се да имате постоянни медийни изяви, търсете софиянци, които не ползват интернет.
Мисля, че лесно ще се съгласите, че нито Фандъкова, нито Кадиев имат голяма лична подкрепа сред обществото. Вие значително се откроявате от тях. Освен това, отново за разлика от тях, сте символичен представител на това, което сега изчезва, но се нарича автентичната десница. Не на последно място Вие имате потенциала да разбулите мъглата около българската социалдемокрация и да прокарате път за нейното идентифициране и популяризиране.
Ако не положите това усилие, според мен няма смисъл изобщо да се кандидатирате. Разбира се това е само мое лично мнение. Желая Ви успех!
Мартин
цитирай
4. анонимен - уточнение
15.10.2009 08:35
Съжалявам за грешките. Моля четете:
"...използвате този потенциал, направете предизборен сайт, постарайте се да имате постоянни медийни изяви..."
цитирай
5. mamkamu - +
15.10.2009 08:49
Според втората анкета (към 8.45ч.), балотажа ви е в кърпа вързан :)

Ех! Щеше да е добре на изборите да гласуват само интернет потребителите ;)
цитирай
6. kosara2008 - :)
15.10.2009 09:23
от мен имаш събрани 18 гласа, чакам качак да дойде да ги вземе :) Успех! исе радвам за всички нас, че можем го да сме единни!
цитирай
7. geranul - Г-н Дечев, Искрено Ви симпатизирам ...
15.10.2009 10:02
анонимен написа:
Г-н Дечев,
Искрено Ви симпатизирам и смятам....


Напълно подкрепям казаното в пост 3. И аз смятам, че не използвате потенцияла на хората, които Ви подкрепят в кампанията. Лично мое мнение е да стоите далеч от всякаква политическа подкрепа. Особено стойте далеч от партия "Зелените" - определено повечето от лидерите им са дискусионни личности, които могат само неприятности да Ви донесат и да Ви използват за каузи (привидно благородни, но с ясно изразен лобистки подтекст), от които ще загубите много гласове, включително и моят. С присламчването си към много добри идеи и инициативи тези хора (партия "Зелените") ги компроментираха (което вероятно е била и целта им) и се притеснявам това да не се случи и с Вашата кандидатура.
цитирай
8. анонимен - Зелените
15.10.2009 13:21
Този избор е за личност. Подкрепа от когото и да било не пречи, стига свързаните с това ангажименти да са конструктивни и публични.
http://mapto-on.blogspot.com/
цитирай
9. geranul - Този избор е за личност. Подкрепа от ...
15.10.2009 15:04
анонимен написа:
Този избор е за личност. Подкрепа от когото и да било не пречи, стига свързаните с това ангажименти да са конструктивни и публични.
http://mapto-on.blogspot.com/


Напротив, ако някой от Зелените иска да подкрепи кандидатурата на г-н Дечев, да бъде така добър да го направи в качеството си на редови гражданин, а не като партиен член. Иначе просто за пореден път Зелените си правят реклама на чужд гръб в ущърб, както е в случая, на г-н Дечев.
цитирай
10. анонимен - свързан с мафиите
15.10.2009 15:54
дечев,не се излагай.ние знаем и помним.а може и да разкажем...
цитирай
11. анонимен - Толкова много ли свързан...
15.10.2009 18:48
...колкото патроните на другите "водещи" кандидати? Едва ли, ако изобщо! По-скоро малко черен ПР стил форумно ченге.
цитирай
12. evrazol - Споделям напълно мнението на номер 3 - Мартин
15.10.2009 20:53
Нужни са щаб, сайт и стратегия ръководена чрез тях.
цитирай
13. henzelski - Добро утро,
16.10.2009 06:02
господин Дечев, и успешен ден! Всичко останало ви предстои...;)
Поздрави от Стара планина!
цитирай
14. sparhawk - Здравейте г-н Дечев
16.10.2009 09:08
как смятате да подходите спрямо проблема с бездомните кучета? Кастрация или избиване?
цитирай
15. анонимен - относно кабелите
16.10.2009 15:22
Г-н Дечев,
подобно на sparhawk, и аз имам един конкретен въпрос: как смятате да решите проблема с кабелите, опасващи улиците и фасадите на цяла София като паяжина?
Ники
цитирай
16. анонимен - Teo
16.10.2009 20:00
tova, che sds i dsb niama da izdigat kandidat raboti za teb. Taka izborut shte bude mejdu fandukova, teb i kadiev i ti imash realni shansove da stignesh do balotaj, a posle na 2-ri tur bsp da te podkrepi i da spechelish izborite.
цитирай
17. анонимен - Теодор е прекрасен човек и е изключително умен
16.10.2009 21:38
Познавам Теодор Дечев от казармата и до ден днешен съм свидетел на жизнения му и професионален път. Теодор е един прекрасен човек, изключително подготвен и умен, с енциклопедични познания, с много управленски опит и политическа подготовка. В България хората подготвени за политика са единици и Теодор е един от тях. Уравновесен и скромен, но в същото време много напорист и енергичен, то се справя с всеки възникнал проблем по най-подходящия начин. Смятам, че София ще спечели, ако избере Теодор Дечев за свой кмет. Желая му успех!
цитирай
18. ivesa - Радвам се,че са събрани достатъчно подписи,
17.10.2009 16:44
че много хора са отишли,за да се подпишат!Аз също щях да го направя,но предния ден,ако се състоеше,както беше обявено.За следващия ден ми беше невъзможно да дойда,но това не означава,че съм си оттеглила личната подкрепа.Симпатиите ми към независимия кандидат за кмет на София се засилват.Ще бъда много доволна,ако начело на столичната община застане независим кандидат,т.е.г-н Дечев(засега не ми е известно да има друг независим,кандидатирал се).Пожелавам успешно регистриране на издигнатата кандидатура и изборна победа на непартийния кандидат!:)
цитирай
19. annie87 - Здравейте г-н Дечев!
20.10.2009 18:19
Яд ме е че съм пропуснала срещата с блогърите. За сметка на това гласувах на линковете и вече ще влизам по-често тук. Успех !
цитирай
20. анонимен - ne
21.10.2009 23:04
ne mu vqrvaite toi luge toi e gaden,podul oligofren.podpetqva si obuvkite za da stanat chehli ! glupav egoist !!!
цитирай
21. teodordetchev - Да, също така се храня без лъжица, нож и вилица ...
21.10.2009 23:31
... и съм фалшифицирал свидетелството си за завършен четвърти клас. Продължавайте да пишете - има кой да Ви чете, че и да Ви вярва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5840701
Постинги: 781
Коментари: 3551
Гласове: 52974
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов