Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2011 14:28 - Алексей Петров: БОЙКО БОРИСОВ Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 7768 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 19.09.2011 14:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както е известно, на 18 септември 2011 г., министър – председателят Бойко Борисов посети град Добрич за да пререже поредната лентичка на поредната пешеходна пътека, която открива. От медиите стана ясно, че душевният му комфорт бил нарушен от група недисциплинирани граждани, които вместо да коленичат и да благодарят за придобивката, издигнали плакати срещу проучването и добива на шистов газ у нас.
 

image

Безсъвестни добрички граждани дразнят министър - председателя Бойко Борисов.


Г-н Борисов, който показа забележителна неспособност да обясни с прости или със сложни думи, какво е положението около въпросните геоложки проучвания, изпъчи гърди по познатия си бабаитски начин и отправи разни закани към протестиращите. Безспорно най-страшната от тях беше, че „ако продължат да го дразнят ще подпише на инат“.

image

Бойко Борисов в обичайната си поза на достоен наследник на Тодор Живков

 

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=777795&audio_id=89460


 

Случаят е крайно поучителен като се има пред вид, че заради честването на една пешеходна пътека, министър – председателят си създаде глобални проблеми, стигащи до съ стоянието на партньорството ни със САЩ. Вероятно дори и Луи Четиринадесети би порицал подобна урбулешка интерпретация на идеята, че „държавата – това съм аз.“

image

Кметицата на Добрич лиска менче под строгия поглед на Бойко Борисов и новооглашената ръководителка на Министерството на регионалното развитие.
 

В първия момент аз сериозно се изплаших, че ако безсъвестните граждани продължат да дразнят Бойко Борисов, той може да подпише на инат и за АЕЦ „Белене“, а защо не и за превръщането на България в планетарно сметище за особено опасни отпадъци. След това се замислих дали Бойко Борисов пак „размахва перки“, прави се на интересен или си е изпуснал нервите. Докато размишлявах, други по-бързи вече реагираха.
 

По-долу помествам пълния текст на личната декларация на Алексей Петров във връзка с безумните изявления на министър – председателя в Добрич. Аз лично се присъединявам към идеята, че човек трябва да избере какъв е - министър-председател или мутра, както пита г-н Петров. Ботев на времето е задал въпроса още по-категорично: „звяр ли си или хермафродит“.

 

БОРИСОВ Е ОПАСЕН ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ
 

На 18 септември 2011 г., министър - председателят на България, отправи публично заплахи към законно протестиращи граждани. Поведението на г-н Бойко Борисов отговаря на неговия психологически профил и на биографията му. Във връзка с този безпрецедентен случай, възниква основателен въпрос:
 

Г-н Борисов, в какво качество бяхте в Добрич ? Като министър - председател или като мутра ?
 

Ако сте бил в качеството си на министър – председател, дръжте се подобаващо. Вие сте длъжен да защитавате интересите на хората, а не да обслужвате ината си. Поведението Ви е недопустимо и Вие дължите незабавно извинение на гражданите, които заплашихте публично в Добрич. Ако предпочитате да защитавате корпоративните интереси на газодобивните компании пред здравето и спокойствието на хората, значи сте предател и сте се върнал към битността си на мутра.
 

Дължите обяснение и извинение на хората в Добрич, и трябва да го направите незабавно на място. В противен случай ще бъдете принуден. Но това не е достатъчно. С действията си, Вие застрашавате живота, здравето и земята на хората. Те са в основата на националната сигурност, която сте длъжен да гарантирате ! Направете го !


 


 

Доц. д-р Алексей Петров

Лоялен гражданин на Р. България




Гласувай:
9



1. apostapostoloff - И още:
19.09.2011 14:36
той е заплаха и за нормалната овулация.
цитирай
2. haralanov - Хм...
19.09.2011 15:14
А Алексей Петров не е ли..?
А бандитите от тройната не бяха ли..?
цитирай
3. teodordetchev - До г-н Апостолов:
19.09.2011 16:18
Колкото и да се стараете, не можете да надминете министър - председателя ни по вулгарност и арогантно поведение. Видимо Вие сте възпитан човек и не Ви се удава неговият стил.

Впрочем, г-н борисов вече има отражение върху репродуктивното поведение на българската нация. След като бяха отменени скромните привилегии за майките, въведени по инициатива на г-жа Христина Христова, кривата на раждаемостта пак тръгна надолу. беше тръгнала нагоре по време на превителството на НДСВ, което изобщо не ми е от любимите. Тройната коалиция някак си пропусна да съсипе тези малки но реални възможности, които се дадоха на младите майки и бейби бумът продължи по инерция. Правителствто на ГЕРБ се погрижи да го пресече в корен. Факт.
цитирай
4. teodordetchev - до г-н Хараланов.
19.09.2011 16:28
що се отнася до Тройната коалиция, Вие сте напълно прав за съжаление. Най-големият им грях е, че компрометираха самата идея за коалиционно управление. В Холандия, Белгия и Дания, избирателната система е конструирана така, че винаги да има коалиционно управление. Там коалиция означава взаимен контрол между партиите в управлението и нулева толерантност към далаверите не партньора, който и да е той. Там коалиционното управление е анти - корупционна практика. У нас коалиционноот управление се превърна в ... гаранция за безнаказаност и парцелиране на държавната администрация и икономиката между коалиционните партньори. Всеки получи свой периметър, където да краде и да рекетира безнаказано.

Така една много проверена европейска практика за ограничаване на корупцията катастрофира в България - просто катастрофира и се изроди. Смятам това за истинска политическа трагедия.

Що се отнася до Алексей Петров - не, той НЕ е заплаха за националната сигурност. Той е заплаха за личното спокойствие на премиера Борисов и неговия аксесоар - Цветан Цветанов.
цитирай
5. mikino - От устата на този мафиот звучи не...
19.09.2011 17:23
От устата на този мафиот звучи несериозно, но е прав... За съжаление... Въпреки, че тази гад провали България чрез пипалата си, това изречение е истина...
цитирай
6. apollon - Алексей Петров е прав - случаят му бе ...
24.09.2011 22:36
Алексей Петров е прав - случаят му бе така раздухан по медиите без сериозни доказателства в съда, че кампанията срещу него бе и заплаха за националната сигурност, когато реалния октопод остава на свобода
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5807588
Постинги: 766
Коментари: 3548
Гласове: 52688
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов