Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2012 22:52 - В аванс от предстоящия брой 5 на "Свободен народ". Цветанов плаши политиците с тотален секс шантаж. Опозиционните журналисти са обществени врагове.
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 4880 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИЗНУДВАНЕ И КАМШИК ЗА НЕПОСЛУШНИТЕ

Тоталитарните рефлекси на управляващите ГЕРБ-овци се виждат и от космоса.

 

Тези дни, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отново се намести под светлината на прожекторите. Последните му изяви би трябвало да предизвикат черна завист и неудържима ревност у редакторите и авторите във всички жълти вестници. Силовият вицепремиер се превъплати в първа страница на жълт таблоид и събра вниманието на всички борещи се с жегата чрез литрови шишета с бира и „страст на кристали“, съобщавайки „сензационната новина“, че и българските политици ходели по проститутки.

Естествено, не по какви да са, а по луксозни, маркови труженички на платения секс. Иначе казано – по проститутки, на които хобито им е да се правят на фотомодели в свободното си време.

За здравомислещите българи това едва ли е новина. По широкия свят има достатъчно случаи на дейци на всякакви партии – в това число и на клерикални, за които е станало ясно, че си разнообразяват живота с услугите на изящни и професионално подготвени дами между две техни речи в защита на семейните ценности. Така де, хората не могат да заклеймяват разврата без да го познават. В случая с „откритието“ на Цветан Цветанов обаче посланието е малко по-друго.

От една страна, по-плоската сюжетна линия е, че нашите политици са хора непредпазливи, които ходят по публични домове и бардаци. Там ги снимат в неудобни пози и после ги изнудват за да служат на нечисти интереси. Естествено, става дума за „октоподски бардаци“, без значение, че тази квалификация виси във въздуха, без каквито и да са доказателства. На публиката се внушава, че нашите политици стават податливи на изнудване поради „слабия си ангел“ и поради вероломството на разни главоноги, които се възползуват от похотливостта им.

Разбира се, за сикаджийските бардаци изобщо не става дума. Там или не ходят политици или на никого и през ум не му минава да злоупотреби с достопочтената клиентела. Там има пълна защита на личните Ви данни и на образа Ви скромен, зафиксиран в екзотична еротична поза ... Пък и за какви сикаджийсик бардаци говорим ? Такива просто няма ...

Платеният секс в България, според Цветанов е прерогатив, приоритет и сбъднат бизнес проект на един – единствен човек, който е имал нещастието да се противопостави на управлението на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов поради това, което широките народни маси наричат с изразителния израз „тиквено управление“.

Всъщност, лошата новина за ходещите по чуждо политици, закодирана в посланието на Цветанов е, че свидетелствата за палавите им похождения вече са в ръцете на народната власт, пардон – на Народната милиция, уф пардон, пак сбъркахме – на полицейската група в управлявящото мнозинство.

Излиза, че до момента за българските политици са били трупани секс компромати на камари без нито един такъв да излезе на бял свят. За сметка на това, сега компроматите вече са в други ръце (естествено – във възможно най-правилните ръце), така че добре ще бъде, политическите дейци, които са кръшкали да знаят, че мечът на възмездието за нечестивото им поведение е изкован. Изкован е, закален е и се намира в ръцете на Бойко Борисов и на неговия аксесоар Цветан Цветанов, който по съвместителство е и министър на вътрешните работи.

Подобно поведение на министъра на вътрешните работи се нарича формено изнудване. Съобщението не е адресирано толкова към широката публика. Кой ли ще се впечатли и възмути толкова в България от това, че някой политик се е направил на мъж и си е доуплътнил сексуалния живот с някоя професионалистка ? Сред мъжката половина на населението – почти никой. Балканско – средиземноморското мъжко отношение към съпружеската вярност изключва заклеймяването на подобни прегрешения. Сред женската половина, реално възмутени биха били най-вече законните половинки на сгазилите лука политици. На останалите им е все едно.

Изявлението на Цветан Цветанов съдържа в себе си проста, не особено добре прикрита заплаха. Ние Ви следим, подслушваме и записваме денонощно. Но сега вече сме измислили способ как да се набъркаме и в личния Ви живот, при това – оправдавайки се, че някой друг е записвал палавостите Ви в дигитален вид или на фотолента.

Ако не слушате, драги политици от опозицията, както впрочем и от мнозинството, току виж е изскочила някоя картинка на която сте влязли в диалектическо единство с някоя „миска“. Пък Вие после се оправяйте със съпругите си – за общестевното мнение знаем, че то не Ви плаши по този параграф.

Цветанов разбира се не се интересува, че в България нито проституирането е престъпление, нито ползуването на сексуални услуги. Криминализирано е само склоняването към проституция, но свръхпотентните политици, заплашени „елегантно“ от вътрешния министър не попадат в тази категория. Тях ги плашат в буквалния смисъл на думата, че моменти от личния им живот, които НЕ представляват криминално престъпление могат да бъдат разгласени, защото властта (УЖ) се е сдобила със записи, които разбира се не са нейно дело. Те са дело на едни врагове на човечеството, с които властта се бори неуморно ...

Така че, уважаеми политици от опозицията, както и от мнозинството, внимавайте какво приказвате и какво правите, защото на въоръжение на МВР и на пи-ар отдела на ГЕРБ-овците е преминал митичен архив от секс компромати. Не се чудете скъпи политици, Вас дали са ви снимали – на всекиго може да се сътвори картинка с елементи от „Кама сутра“. Пък Вие доказвайте после, че били фотомонтаж или че е играл фотошопът. Нека кажат първо, че сте камила, пък Вие доказвайте че нямате гърбица ...

Тривиалният шантаж, с който борави министърът на вътрешните работи е оскърбление не само за елементарната почтеност в политиката. Той е оскърбление дори за учителите и менторите му, служили някога в родната Държавна сигурност. Там със сигурност биха измислили някаква по-елегантна оперативна комбинация. Или пък ги надценяваме ?

Отговор на последния въпрос в момента не може да се даде. Единственото, което е ясно е, че старата Държавна сигурност отдавна си има нова партия. Това е партията на ГЕРБ-овците, водена мъдро от пророка от Банкя. Няма друга политическа организация в България, в която да има такова струпване на бивши кадесарски и милицонерски кадри на глава от членската маса. Всички генералски движения в БСП могат да умрат от завист на постигната гъстота на „ченгета“ на квадратен метър в ГЕРБ.

При такава постигната гъстота, постоянните изблици на тоталитарни рефлекси са нещо естествено и оказва се – почти ежедневно. Докато затихнат емоциите около порноалбума, с който се е сдобил Цветанов, богоподобният ни премиер изригна, че всички журналисти, които под някаква форма се противопоставят на ГЕРБ и на неговото разбиране за „европейско развитие“ на България са слуги или най-малкото съмишленици на октоподите, на калмарите и на сепиите вкупом.

Цветанов, в качеството му на главен аксесоар на министър-председателя не закъсня да се опита да го надскочи. В предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия той направо заяви, че журналистите, които се противопоставят на вожда му и на ГЕРБ-овците са платени служители на октопода. Най-вече Кристина Патрашкова. Може би, защото тиража на нейния вестник е най-голям и затова е заслужила да бъде спомената лично.

Кристина Патрашкова разбира се не е нито щатен нито нещатен служител на никакво главоного. Във вестника си тя е работодател, а не служител. Ако „си тури душа на мъка“ - може и да пробва дали не може да поосъди министъра на вътрешните работи и да изкара някой лев за нуждите на изданието си.

Но кардиналният въпрос е в тоталитарните рефлекси на ГЕРБ-овците и на главния аксесоар на Бойко Борисов. Има ли някакво значение, какъв точно е трудово – правният статус на Кристина Патрашкова, когато тя доказва по убедителен начин, че на прокуратурата се пробутва проститутка като ключов и свръхнадежден свидетел ? Моля гилдията на проститутките да не се засяга от последната реплика, тя не цели оскърбяването на тяхното съсловие. Тя отчита единствено зависимостта на „ключовата и свръхнадеждна“ свидетелка от доброто разположение на МВР, сиреч на Цветанов.

Има ли значение работодател или служител е Кристина Патрашкова, когато вестникът й публикува стенограми на разговори, записани със специални разузнавателни средства, уличаващи повелителя на всички ГЕРБ-овци в контрабанда ? Какво би станало в друга, по-цивилизована държава ако излезе на яве подобна информация ? Кого щяха да подгонят, журналиста или контрабандиста ?

Тези въпроси, разбира се са риторични. Както казваше един мой приятел – в случая се задават отговори, а не въпроси. Всеки човек в трезвено състояние вижда, че мракобесното управление на ГЕРБ продължава да се развихря. То заплашва и изнудва политическата класа с битови компромати и се нахвърля със стръвта на прегладняло куче, държано на синджир срещу малцината журналисти, които не са капитулирали пред него.

За послушните, разумни и склонни към сътрудничество медии има дори парички от разни европейски източници. За непокорните има заплахи, че и камшик ако потрябва. Срещу тези смутители на реда ще бъде използуван целият капацитет на службите за сигурност. Ако трябва и на армейските служби, санким – разбра се, че и те слухтят неудържимо, какво вършат българските граждани ...

Както беше казъл на времето Алеко Константинов - „Смиррррно ! Ротааа – пли !“.





Гласувай:
10



1. chavdar01 - МНОГО ЖАЛКО Е ЧЕ БЮДЖЕТА НА МИЛИЦИЯТА ОТ ЕДИН МИЛИАРД ОТИВА ЗА СЛУХТЕНЕ ОТ ТИПА
10.07.2012 09:34
КОЙ С КОГО СПАЛ,ИЛИ КОЙ КОГО Е..Л!
НАШИТЕ ПАРИ СЕ ХАРЧАТ ЗА ГЛУПОСТИ ВМЕСТО ЗА ЗАЛАВЯНЕ НА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!
НО КОЙ ЩЕ ХАРЧИ ПАРИ ЗА ДА СЕ ВКАРА САМ В ЗАТВОРА!????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5834197
Постинги: 780
Коментари: 3551
Гласове: 52945
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов