Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2012 00:02 - АНТИ ТЕРОРИСТ Е НОМИНИРАН ЗА РЪКОВОДИТЕЛ НА ЩАБА НА „СВОБОДЕН НАРОД“ ЗА БОРБА С ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 4383 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Треньорът на Бойко Борисов се изправя срещу изборните му злоупотреби и желанието му да открадне следващите избори

Цончо Колев беше номиниран и след това избран от съпредседателите на ПП „Свободен народ“ и от членовете на Изпълнителния съвет на партията за ръководител на предизборния щаб на свободните социалдемократи за борба с изборните измами, купуването на гласове и контролираният вот.

Самият Цончо Колев заяви: „Въпреки, че работя повече от двадесет години в САЩ и имам там много успешен бизнес, реших да остана в България, за да се противопоставя на едноличното управление на Бойко Борисов и на мутренско-милиционерските му изборни похвати“.

Решението си да се съгласи да сътрудничи с политическа партия, Цончо Колев мотивира с уважението си към ангажираността на свободните социалдемократи от „Свободен народ“ с каузата на малките и средните предприятия. Според него, „Свободен народ“ е първата политическа партия в България, която открито се е противопоставила на разрушителната роля, която играят в българската икономика търговските банки и техните подставени лица в изпълнителната власт.

ЦОНЧО КОЛЕВ е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. От повече от двадесет години работи в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления.

Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts (MMA). Основател е на стила Real Catch в ММА. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Бил е неколкократен шампион на България по джудо и треньор на младежките национални отбори.

От единадесет години е кондиционен треньор на Бернар Хопкинс – световен шампион по бокс в полутежка категория, известен като „Екзекуторът“. Работил е и с друг световен шампион – Глен Джонсън, както и с още именити състезатели в САЩ.
image

Цончо Колев декларира, че е приел да оглави предизборния щаб на ПП „Свободен народ“, в качеството му на звено, което „ще се противопостави на мутренско-милиционерските хватки на Бойко Борисов по време на предстоящите избори“. Той подчерта, че държи на формулировката си - „мутренско милиционерски хватки“. Според Цончо Колев в България управлява не парламентарното мнозинство на ГЕРБ, а „има еднолична власт на един човек, чието поведение е смесица от несбъднати детски мечти и абсолютно неуважение към околните“.

Цончо Колев сподели пред журналисти, че не може да се примири, че „България има министър-председател, който не става за нищо“. Той подчерта, че по негово мнение Бойко Борисов никога нищо не е създал през живота си. Клубът му по карате е бил създаден от Алексей Петров, а прословутата му фирма „ИПОН“ е създадена от СИК, когато е трябвало да се делят териториите между тях и ВИС.

Цончо Колев сподели, че в личен план симпатизира на много хора в ПП „Свободен народ“, но най-силно е впечатлен от Георги Ривов и Радослав Пашов. Според него, това са млади хора, които изцяло са се посветили на каузата на малките, средните и микро- предприятията. Опитният боец ги определи като „много компетентни, много целенасочени, много последователни млади хора“.

Цончо Колев отдава толкова голямо значение на малкия бизнес, поради практическите му наблюдения за ролята на малките предприятия в осигуряването на заетост в САЩ. След повече от двадесет години работа в САЩ той смята, че „в основата на всяко сбъдване на „американската мечта“, стои малкият бизнес. Всеки голям бизнес успех там започва с едно успешно малко предприятие“. Американският успех стъпва на малкия и средния бизнес, докато в България те се изтребват от държавата и „паразитиращите върху нея приятелски кръгове, калинки и други подобни“.

Цончо Колев не отрича, че от известно време политиците в България масово говорят за проблемине на малкия и средния бизнес. Но тойподчертава, че свободните социалдемократи от „Свободен народ“ са по-различни с това, че първи са започнали „да казват в прав текст истините за мачкането на малкия бизнес в България и за грабителството на банковата система“. Пак от „Свободен народ“ са първите политици, които са предложили конкретни действия как държавата да принуди банките да свалят лихвените проценти. Той внимателно е следил ситуацията около борбата срещу лихвената политика на търговските банки и подчерта задоволството си, че в „Свободен народ“ са възприети и развити „всички идеи на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) за борба с алчността на банките“.

Шефът на новосъздадения щаб за борба с изборните измами към ПП „Свободен народ“ не скри още един път саркастичното си отношение към министър-председателя ни, като отбеляза, че слуховете за американските симпатии към Бойко Борисов се измислят от самия „титан от Банкя“ и се разпространяват ревностно пак от него самия. Според Цончо Колев, Борисов вече е напълно компрометиран в очите на европейските лидери, той не е желан в тяхната компания и затова вече се представя като „човекът на американците в София“.

Всичко това разбира се е бутафория, също както митът за анти-комунизмът на Бойко Борисов и за жертвите, които семейството му е дало в борбата с комунизма. Като някогашен треньор на Борисов по карате, Цончо Колев зададе риторичния въпрос: „Какъв анти-комунист от репресирано семейство е човек, който без никакви спортно технически или методически качества беше наложен от МВР за треньор на националния отбор по карате ? Какъв противник на комунизма е човек, който напусна системата на МВР, защото не искаше да се раздели с червената си партийна членска книжка ?“.




Гласувай:
10



1. zaw12929 - Добро начинание. Но срещу него е ...
05.12.2012 06:26
Добро начинание. Но срещу него е министъра на МВР, КОЙТО ПРЕДИ ИЗВАДИ от списъците, предотврати гласуването на стотици хиляди избиратели, които нямаше да гласуват за ГЕРБ, накрая сложиха чували с бюлетини с "правилния" вот, а купените цигани... обречени ли сме. Защото засега победата печелят мутрите на всички нива или греша
ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ С нашата и с божията помощ! Приятен ден!
цитирай
2. andrei - Успех на "Свободен народ"
05.12.2012 08:11
и на Цончо ,когото много уважавам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5809887
Постинги: 766
Коментари: 3548
Гласове: 52695
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов