Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2013 17:05 - Маската на Едвин Сугарев падна.
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 39805 Коментари: 37 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 06 февруари 2013 г., самоназначилият се за „съвест на нацията“ поет, политик и „дипломат от кариерата“ Едвин Сугарев коментира разкритията на сайта „Биволъ“, които най-общо казано доказват по документален път общоизвестния факт за принадлежността на Бойко Борисов към мутренското братсство и към престъпния контингент в Р. България. Последното не е новина за никой мислещ човек в България но този път фактът за принадлежността на Бойко Борисов към криминалния ъндърграунд беше доказан по най-убедителен начин.

Реакцията на Едвин Сугарев дойде светкавично, без изобщо да изчака и да проследи до край продължаващия поток от публикувани документи за мутренското битие на министър-председателя ни. В статия, озаглавена „Балонът Буда – или как се впряга Биволъ в каруцата на Румен Петков“, той на дълго и на широко се упражнява в опити да оневини Борисов. Ако тези опити представляват интерес за читателя, той може да ги прочете било в сайта на Едвин Сугарев (http://www.svobodata.com/page.php?pid=10903&rid=154&archive=), било в сайта на Огнян Стефанов „Фрогнюз“, било в агенция „Блиц“, било в драгите на сърцето на властта газите „Преса“, „24 „часа“ и „Репортер“.

Подобен отзвук на един текст, писан от когото и да е, представлява безпрецедентен случай в цялата история на писаното слово от 10 ноември 2013 г. та до ден днешен. Още по-феноменална е скоростта, с която трите книжни медии препубликуваха текста, почти прескачайки се една-друга. Първоначалната версия на текста се появи в www.svobodata.com на 06 февруари 2013 г., а публикациите в три (!) ежедневника последваха още на сутринта на 07 февруари 2013 г. В „Преса“ огромният текст на Едвин Сугарев беше последван от мегаинтервю на Валерия Велева с „вербовчика“ на Бойко Борисов, представляващо героично търкане с парцал на доволно „окакания“ образ на Вожда.

Постижението обаче не би трябвало да е обект на особена завист, защото само крайно наивен човек не би разчел отчетливите следи от лапите на „пи-ар“-те на властта, оставени около тази бурна суетня. Материалът е разпространен с бойковски размах, не толкова защото се препира за достоверността на публикуваните документи, а защото Сугарев си позволява да издаде присъда на самия дайт „Биволъ“. Сугарев заклеймява „биволите“ по следния начин:

Резонен е въпросът – защо става така? Защо най-убедителният сайт за разследвания в България се хваща на тази игра? Защо обслужва политическите и предизборни интереси на БСП – след като неговият създател Атанас Чобанов минава за привърженик на десницата – най-малкото при изборите за евродепутати заемаше четвърто място в листите на синята коалиция?

Отоворът е – заради чисто балканското объркване на приоритетите. Днес за биволите, а и за много мислещи хора в България е актуален призивът: всички срещу Бойко Борисов. Всички и по всякакви начини, с всякакви техники.

Аз самият ни най-малко не съм негов фен. Писал съм за него достатъчно остро – много по-остро, отколкото някои сега си позволяват. Но не мога да си позволя в името на това да използвам способи, граничещи с подмяната и лъжата. Нито пък смятам, че е редно днес, когато страната ни отново е на ръба да повтори цикъла на поредното безотговорно управление, да виждам не по-далече от върха на носа си. Защото политическата ситуация днес е безпощадно ясна: конкурират се две политически сили и има само две възможности. Или коалиционно правителство, доминирано от ГЕРБ, или коалиционно правителство, доминирано от БСП - сиреч нова тройна коалиция. Трета опция не съществува.

Проблемът е, че въпросната тройна коалиция – нека все пак да си го припомним – беше и най-корупционното правителство в историята на българския преход, а може би и в цялата българска история. И една от функциите на балона “Буда” е да отвлича вниманието, да обезсилва и стопира възможността някои дребни подробности от пейзажа на това управление да бъдат извадени наяве.

Като заменките например – това корупционно ноу-хау на тройната коалиция, което ощети държавата ни с около шест милиарда лева. Като изкуствения фалит на Кремиковци, който прибави към щетите още един милиард. Като тайните договорки около АЕЦ “Белене” и останалите компоненти на “големия шлем”, чиято функция бе да ни отбият от ЕС и да ни насочат към проекта на Путин, известен като Евразия.

Прочее това е една възможност, която е все още актуална. АЕЦ “Белене” може да бъде възроден, страната ни може отново да бъде превърната в руския троянски кон в ЕС, може да бъде похабена в тази си роля и запратена в руската орбита. Наглите могат наистина да бъдат пуснати след пет месеца, а Алексей Петров – върнат в ДАНС. Националното ни достойнство може за пореден път да бъде потъпкано, а младите българи да нямат друг изход освен възможността да гласуват с краката си. Надеждите, че някой ден ще можем да бъдем държава, а не територия, могат да бъдат окончателно погубени.

И именно затова смятам, че да се помага на БСП в предизборната битка с Бойко Борисов е не само глупаво, но и неморално. Подобен избор има само един резултат – и той е реанимация на тройната коалиция и на свързания с нея безотговорен грабеж. Който предпочита това – нека да заповяда. Но и нека после не се овайква от неблагополучията, които са го сполетели“.

Оказва се обаче, че още не изживял удоволствието от постигнатия мащабен сумарен тираж на публикацията си, Едвин Сугарев беше в буквалния смисъл на думата „насметен“ и наврян на едно много тъмно място от членовете на Асоциацията за свободно слово „Анна Политковска“. И Атанас Чобанов (член на „Анна Политковская“ и основна фигура в „Биволъ“) и председателят на асоциацията Петър Пенчев, реагираха остро срещу героичния плонж да Сугарев в краката на Бойко Борисов. Самият Едвин Сугарев нямаше какво да стори, освен да публикува свирепите критики срещу себе си и да ги охарактеризира като комунистически и комсомолски.

От сайта на Едвин Сугарев се разбира, че Атанас Чобанов е написал до всички членове на „Анна Политковская“ обръщение, с което се изразява очакването, че след дълбокия си поклон пред гения от Банкя, Сугарев ще вземе да се измете сам от Асоциацията на свободното слово. Чобанов е написал дословно:

Уважаеми приятели,

След днешната изява на Едвин Сугарев го призовавам да се оттегли от АССАП Анна Политковская заради предаване на принципите на истината и медийно обслужване на престъпната власт.

Вместо да зададе релевантния въпрос за престъпното минало на Борисов, Сугарев се включи в хора на ченгетата и продажните журналисти, за да го брани и се подигра с нашата търпелива и опасна работа за разкриване на зависимостите между ДС, ченгетата и мутрите.

Язък ти за цялата борба за изобличаването на Трактора, Едвин. В тази игра няма добри и лоши ченгета, но има много глупави и зависими марионетки. Ние с Асен не можем да членуваме в една организация с тях, затова ако Сугарев не напусне, ще напуснем ние“.

Не по-малко категоричен е Петър Пенчев:

И аз отбелязвам, че не за пръв път Едвин се явява защитник на мутрата Бойко Борисов и ГЕРБ - с неговото обяснение, че нямало кого да поддържаме и щели да вземат властта от незнам коя си Партия.

Аз винаги съм бил против АССАП да се ангажираме с коя да е партия, НО още повече с доказания наркотрафикант, който е тровел хората с наркотици. Затова съм доста учуден от Едвин: "Аз не виждам защо му е нужен чадър на Бойко Борисов, който, в крайна сметка, основната му дейност по това време беше да охранява „Нефтохим”".

Еди, нима не знаеш, че ББ е от престъпния контингент и затова е предложен(тука изобщо не е важно после какво е станало), а ти завоалираш истината: "неговите познанства с хората от престъпния контингент". Не само "най-общи познанства" са причината, мисля - аз получих онзи документ от Баварското следствие, за наркотрафика и "големия брат" и "генерала"!!!

Ако Едвин не се корегира публично (правел го е след не едно подобно изявление в закрила на ББ), то и аз подкрепям Наско и Асен, с днешното им предложение.

Моля да изчакаме Едвин до неделя вечер, като очаквам той да ни пише в този формат на адресати”.

Петър Пенчев добавя и постскриптум:

Ще добавя, че преди 1996 г. Борисов се занимава с контрабанда на цигари, това е документирано. ИПОН започва да охранява Лукойл през 1999 г. Кого обслужват манипулациите на Сугарев е ясно“. (Написаното от Атанас Чобанов и Петър Пенчев са цитира дословно във вида, в който Едвин Сугарев го е поместил в сайта си).

Асоциацията на свободното слово „Анна Политковская“ е организация с национално и международно признание. Тя е носител на Международна награда за защита на човешките права “Златен гълъб”. Затова можем само да съжаляваме, че в момента разискваме дейността й в контекста на един скандал. Но всъщност, скандалът в „Анна Политковская“ далече не е „вътрешна свада“. Той отразява безпощадната истина, че в момента съществува разделителна линия от едната страна на която са тези, на които демокрацията и свободата са скъпи, а от другата страна стоят всички, които подкрепят авторитарното, престъпно и разрушително управление на Бойко Борисов, водени от разнообразни лични и користни мотиви.

На Едвин Сугарев не му остава нищо друго освен да наругае хората, с близостта си до които се е пъчил години на ред. Той го прави по типичния за него начин в текст озаглавен „Биволи, марионетки и комсомолски маниери“ (http://www.svobodata.com/page.php?pid=10904&rid=29&archive= ):

Ами да, всичко като че ли е ясно. Включително и речника, и тона на настоящата кореспонденция. Не е ясно само кого обслужва пропагандният балон "Буда" и в чия каруца са се впрегнали биволите. Дано им стане ясно някой ден. Както и кои са били марионетките, за които говори Асен Чобанов.

Колкото до мен, предпочитам да следвам собствената си съвест, отколкото да обслужвам предизборните интереси на БСП. И нямам никакво желание да членувам в организация, която изключва своите членове, защото са си позволили да мислят другояче. С което ви моля да прекратите моето членство в Асоциацията за свободно (?!) слово Анна Политковска”.

Поставените от Сугарев въпросителна и удивителна до думата „свободно“ казват почти всичко. За Едвин Сугарев, свободно е това слово, което подкрепя и обслужва мнението му. Всичко друго е „несвободно“. Всъщност, аз самият в много случаи съм имал сериозни различия, примерно с Атанас Чобанов, но ПОСЛЕДНОТО, което би ми дошло на ума е да обявя словото на Асоциация „Анна Политковская“ за „НЕсвободно“.

Дори и в последните си прения със Сугарев, Атанас Чобанон пише: „Язък ти за цялата борба за изобличаването на Трактора, Едвин“. Да, г-н Чобанов – язък. Язък, защото не става дума за борба за изобличаване на никакъв Трактор. Става борба за обслужването на едно лоби, групирано около прокурора Никола Колев, скарано по Бог знае каква причина с Главния прокуров – Никола Филчев.

За мъртвите или добро или нищо, но всички можем да поразмишляваме над думите на Емил Кошлуков, казани в интервю пред в. „Демокрация“ (брой 2 от 2013 г.) преди около седмица. В него той припомня „дребния факт“, че на времето точно прокурорът Колев го е вкарал в затвора за анти-правителствена дейност. Кошлуков с един замах смъква всякакви демократични декори от фасадата на покойния Никола Колев и в прав текст го нарича „мръсник“. Емил Кошлуков все пак е човек с християнско възпитание (известно време ръководеше и „Самарянския съюз“ в България) и трябва да има много сериозни основания за да нарече покойник по такъв начин.

Ролята на Едвин Сугарев в скандалите около Никола Филчев е повече от нечистоплътна. Моята надежда е, че мотивите на поета, политика и дипломата Сугарев да се включи в това компроматно надцакване са били от честолюбие и от желание да бъде във фокуса на прожекторите, а не от комерсиален характер. Но това съвсем не би трябвало да го оневинява за подкрепата му за управлението на Бойко Борисов и за избора на бойкоборисовщината като „правилна“ политическа алтернатива. Както не може да бъде оневинен за изключително активната си работа по разбиването на първото издание на коалиционния СДС през 1991 г. Но това е друга история ...





Гласувай:
22



1. apostapostoloff - Ами не ви ли минава през ума, че
11.02.2013 17:14
"балонът Буда" може наистина да е балон?!

Кой, кога и по какъв начин доказва, че Борисов е престъпник? А и вие какъв политик сте, щом не знаете, че в една демократична държава престъпник е САМО този, срещу когото има издадена и потвърдена присъда?!
цитирай
2. teodordetchev - Въпросът изобщо не е в Буда, а в ясно заявения избор на Сугарев.
11.02.2013 17:19
Сугарев декларира, че между позицията "всички срещу Борисов" и управлението на гения от Банкя той избира второто. От тук нататък, той няма нищо общо нито с бробата за свобода на словото, нито с борбата за демокрация, нито с противопоставянето на авторитаризма. Това е положението.

Що се отнася до Бойко Борисов, Вие по-добре от мен знаете неговите бизнес валенции преди да бъде хиротонисан за главен секретар на МВР. Едно време в САЩ в Дивия Запад е имало случаи бивши бандити да станат шерифи. Нашият случай очевидно не е такъв.
цитирай
3. fascindoo - евреинът Едвин е пределно ясен...
11.02.2013 17:49
Изявления в сутрешния блок на bTV на 24.10.2010 от пишман-поетът Едвин Сугарев по повод скандалите около имотното състояние на вътрешния министър. Сугарев прогнозира, че ако бившият съветник в ДАНС Алексей Петров бъде оправдан, Бойко Борисов и Цветан Цветанов могат да бъдат убити.

И, о-о-о, какво предсказание - скоро "пророкуванията" на евреина Едвин не закъснаха (има-няма 10-тина дни и проституиращите медии гръмнаха) - засега само в подготовка на убийство, слава Богу!
А именно:
Б.Б. бил поръчан за 400 х. евро...
Но той пък бил казал: "Много малко са..."...

(
цитирай
4. andrei - Сугарев се изживява като последна инстанция на истината.
11.02.2013 18:06
С нея си ляга и с нея става ...Основното в неговия характер е,че не зачита чуждото мнение и се изживява нещо като месия.По тази характерна негова черта се разпознава и с Боко Тиквата.Но нещата не стигат до тук.В края на мандата на Тиквата,притиснат до стената от нелицеприятното си минало и настояще,за да спаси потъващият си кораб,е готов на всякакви жестове ,трикове и раздаване на служби като за последно.Това Сугарев безпогрешно е надушил и е дал заявка за участие.Както можете и сами да се досетите-изгладнелият в последно време Сугарев стяга куфари за нова дипломатическа служба,която не се съмнявайте му е обещана.Всяко предателство се заплаща,така както се заплати предателството на Стефан Воденичаров.Примери колкото щете на това поприще!Нали се досещате,че ако БСП спечели изборите,Сугарев отново ще подсмърча край витрината с лакомствата-така че,макар и губещ кон да е Борисов за в бъдеще-днес се плаща за всякакви предателства,за което както споменах Едвин е дал заявка и е готов на всичко,само и само да не изпусне момента.Това е истината,която премълчава дрисливият поет Сугарев.
цитирай
5. ok3223 - Дообре си
11.02.2013 18:42
го казал " ... дрисливият поет Сугарев.
Това е едно от рядко заслужилите лекета на прехода Едвинчо Сугаренко.
Откъдето и да го погледнеш гадно копеле и политпроститутка.
Тоя е толкова поет ... колкото баба ми ... астронавт.
Но този път ще се окаже окончателно на 5 - та глуха.
Мааму стара тези лекета умора нямат бей.
цитирай
6. chavdar01 - ЯВНО СУГАРЕВ Е ТОЛКОВА ОГЛАДНЯЛ,ЧЕ Е ЗАГУБИЛ И МАЛКОТО СИ ДОСТОЙНСТВО КОЕТО МОЖЕ БИ Е ИМАЛ НЯКОГА!
11.02.2013 21:48
ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩОМ СИ ГИ ХАРЕСВА,А СЛЕД ИЗБОРИТЕ МОЖЕ И В ЕДНА КИЛИЯ С ТЯХ ДА ОТИДЕ ОТ СЪПРИЧАСТНОСТ!!!
ИЗВЕТРЕЛЯК!
цитирай
7. bojinkata - До апостол
11.02.2013 22:01
apostapostoloff написа:
"балонът Буда" може наистина да е балон?!

Кой, кога и по какъв начин доказва, че Борисов е престъпник? А и вие какъв политик сте, щом не знаете, че в една демократична държава престъпник е САМО този, срещу когото има издадена и потвърдена присъда?!

Доказателства бол, стига да искаш да ги четеш, но ти явно си от будалистите, тъй че няма смисъл да си хабя перото за теб.
цитирай
8. анонимен - Моето скромно мнение е, че досието ...
11.02.2013 23:30
Моето скромно мнение е, че досието "Буда" не доказва нищо конкретно. Поне в този вид, в който ни се показва. И все пак по-добре е гущерът с отрязана опашка - нахранен и ояден, отколкото изнеженото момиченце. Проблемът ще е, когато се кооперират - недай Боже ! Ако обаче ББ тресне ЕРП-тата, ще му кажа ЕВАЛА !
цитирай
9. ruseborn - До 13-ия апостол
11.02.2013 23:59
Вие, господине, изглежда още не сте наясно че България не е правова държава!
цитирай
10. vmir - В тази смешно - жалка шумотевица не виждам и най-малкото доказателство, за "мутренска"
12.02.2013 08:48
принадлежност на Бойко, обратното - убеди ме окончателно, че всички глупости за него са продукт на болно въображение. Подобно "фетишизиране" на Борисов заради 2-3 листа с името му ше остане в политическата история на България като еталон за 24 годишното неистово усилие за възраждане на партизанзсото движение в условията на демокрация.

Най-тъпото в цялата работа е, че партизанските групи нападат легитимната власт без оглед на това кой управлява. Ако днешните им усилия да докарат Станишко на власт се увенчаят с успех, същите партизани после ще викат и срещу него, или срещу който и друг да е и ще приемат за манна небесна всяка казана глупост и клевета срещу който и да било управляващ. И така - до края на България.

Защото България не била правова държава. Ами как ще е, като толкова много партизани легитимно ръкопляскат, когато пускат бандити на свобода, че съда приел оръжията им за сувенири, защото си мислели, че така щели да се доближат отново до властта?

Когато оръжията в ръцете на бандити са по-малко доказателство от изписването на нечие име от ръката на друг, става ясно, че бандити полагат неистови усилия да удушат не само общественото мнение, но и самия разум в държавата. Няма по-лесно нещо от това да "доказваш" извън съда, че някой е престъпник. Крайно време е обаче този партизански бизнес да фалира и да остане практика в изостаналите африканските държави, защото докара твърде много стопански фалити и беди на България.

цитирай
11. rustocks - Сугарев го е казал доста ясно защо го прави, но Дечев, прости ми: Как е ТракторчЕто?
12.02.2013 09:42
"Аз самият ни най-малко не съм негов фен.
Писал съм за него достатъчно остро – много по-остро, отколкото някои сега си позволяват.
Но не мога да си позволя в името на това да използвам способи, граничещи с подмяната и лъжата. Нито пък смятам, че е редно днес, когато страната ни отново е на ръба да повтори цикъла на поредното безотговорно управление, да виждам не по-далече от върха на носа си.

Защото политическата ситуация днес е безпощадно ясна: конкурират се две политически сили и има само две възможности.

Или коалиционно правителство, доминирано от ГЕРБ, или коалиционно правителство, доминирано от БСП - сиреч нова тройна коалиция.

Трета опция не съществува."


Ти, байно, едно време не беше ли седесар, при това зам. министър в Правителството на Костов?
цитирай
12. teodordetchev - Няколко отговора, отзад-напред.
12.02.2013 10:37
До rustocks:

Аз байно наистина съм бил член на СДС до 1991 г., когато не без съдействието на Едвин Сугарев беше извършен преврат в ръководството на коалицията и отгоре изплуваха персони от типа на Георги Евдокиев Марков, Венцислав Димитров, Стоян Ганев, Константин Мишев, същият Едвин Сугарев и прочее и прочее. Ако някой си спомня, някъде през лятото на 1992 година беше отбелязана една година от гладната стачка на 39-те. Събитието беше обявено като среща на 39-те. Каква беше изненадата на публиката, когаято се оказа, че на срещата на 39-нте са присъствали ... близо 120 души и са подписали декларация.

"Тридесет и деветащината" е е дно от най-злокачествените явления в историята на най-новите демократични борби и Едвин Сугарев е неин трубадур. Той "въоръжи идеологически" 39-те с "плана Клин". Това съчинение официално трябваше да изобличи инфилтрантите в демократичното движение. Такива безспорно имаше бол и самият Сугарев е доказателство за това. При това - дребно доказателство. Много по-големи доказателства са Георги Евдокиев Марков - ноторен доносник и Стоян Ганев, за когото по-добре да не говорим, че няма да стигне мястото.

Та, така стана, че "тредесет и деветащината" разби коалиционното единство в СДС и аз като социалдемократ и член на БСДП се озовах извън него. През 1997 г., разумът някак си надделя, създаде се ОДС и една година по-късно Иван Костов ме покани да стана заместник-министър на труда. Преди това се отказах от възможността да стана депутат, поради разни вътрешно-партийни спорове в БСДП.

До сега никой не е казал нищо лошо за трите ми години заместник-министърство. За мен те бяха източник на огромно познание, както за съжаление и на предпоставки за развити по-нататък хипертония и диабет.
цитирай
13. ran - 10. vmir - В тази смешно - жалка шумотевица ...
12.02.2013 10:46
Вмире, това, което наричаш партизански групи са:
- американски дипломатически грами
- документи от Баварското следствие за наркотрафик
- ДОН на ЦСБОП - шест листа са, не - два
- Асоциацията на свободното слово „Анна Политковская“.
Та като квалифицираш болното въображение, просто погледни в огледалото. Ще видиш поредния Матросов, защитаващ правовата държава не чрез силата на правото, а чрез правото на силата. Онази, мутренската.

А въпросът въобще не е в Борисов - щом нещо изглежда като мутра, кряка като мутра и действа като мутра, значи е ... - а в неговата манипулируемост. Още преди четири години се знаеше, че комунистите имат компромати срещу премиера на РБългария. Колко трябва да е наивен човек, та да не предположи, че БСП ще ги използва в подходящия момент?
Сега матросовци се завайкали, че ще доде Станишев. Е, здрасти! Добре дошли в отбора!
Разумните хора бяха сигурни в това преди четири години. И получават сега от сугаревци и вмировци аргумента на матросовската самоотвержена глупост.
Мъка-а!!!
цитирай
14. kostadin - принадлежност на Бойко, обратното ...
12.02.2013 11:06
vmir написа:
принадлежност на Бойко, обратното - убеди ме окончателно, че всички глупости за него са продукт на болно въображение. Подобно "фетишизиране" на Борисов заради 2-3 листа с името му ше остане в политическата история на България като еталон за 24 годишното неистово усилие за възраждане на партизанзсото движение в условията на демокрация.

Най-тъпото в цялата работа е, че партизанските групи нападат легитимната власт без оглед на това кой управлява. Ако днешните им усилия да докарат Станишко на власт се увенчаят с успех, същите партизани после ще викат и срещу него, или срещу който и друг да е и ще приемат за манна небесна всяка казана глупост и клевета срещу който и да било управляващ. И така - до края на България.

Защото България не била правова държава. Ами как ще е, като толкова много партизани легитимно ръкопляскат, когато пускат бандити на свобода, че съда приел оръжията им за сувенири, защото си мислели, че така щели да се доближат отново до властта?

Когато оръжията в ръцете на бандити са по-малко доказателство от изписването на нечие име от ръката на друг, става ясно, че бандити полагат неистови усилия да удушат не само общественото мнение, но и самия разум в държавата. Няма по-лесно нещо от това да "доказваш" извън съда, че някой е престъпник. Крайно време е обаче този партизански бизнес да фалира и да остане практика в изостаналите африканските държави, защото докара твърде много стопански фалити и беди на България.


Чудно ми е толкова ли са тъпи в ГЕРБ та са те назначили за платен клакьор тебе
цитирай
15. kostadin - "балонът Буда" може ...
12.02.2013 11:08
apostapostoloff написа:
"балонът Буда" може наистина да е балон?!

Кой, кога и по какъв начин доказва, че Борисов е престъпник? А и вие какъв политик сте, щом не знаете, че в една демократична държава престъпник е САМО този, срещу когото има издадена и потвърдена присъда?!

Какво ще кажеш за хората ,които бяха изхвърлени само защото имената им фигурираха в някакви картончета на ДС
цитирай
16. vmir - 13. ran
12.02.2013 11:52
Пред такива партизански “доказателства” и претенции като твоите, човек няма как да не си плюе в пазвата, че властта е в ръцете на Борисов. Крайно време е да разберете, че изборът е резултат от сравнение, и колкото повече се пънете да носите вода от девет дерета, за да оплюете някого, толкова по-атрактивен правите оплютия спрямо вас самите.

Никой от вас, новите партизани не е доказал нито едно от твърденията си в съда. Защото никой от вас няма гащи да потвърди лъжите си пред съда, а разчитате ЕДИНСТВЕНО на многотиражните лъжи да задръстят държавата, за да стане по-лесна за плячкосване от партизанските ви групички. Докато не спре оплюването, никога няма да се знае кое е било полезното и добре свършеното в държавата, а партизанските прийоми на Станишко ще продължават да душат и брулят държавата.
цитирай
17. vmir - Авторе, щом си бил министър при Костов и не е имало забележки към работата ти,
12.02.2013 12:03
много по-полезно щеше да бъде да защитиш правителството си поне от нападките на Бойко, отколкото да уйдисваш на партизаните срещу Бойко. Нима вярваш, че след като си бил член на най-сатанизираното правителство в българската история, начинът е и ти самия да си отмъщаваш като сатанизираш на свой ред? Защити своите, вместо да се присъединяваш към сатанизаторите.
цитирай
18. vencivaleri1951 - Вмире, приятелю осъзнай се
12.02.2013 14:08
vmir написа:
Пред такива партизански “доказателства” и претенции като твоите, човек няма как да не си плюе в пазвата, че властта е в ръцете на Борисов. Крайно време е да разберете, че изборът е резултат от сравнение, и колкото повече се пънете да носите вода от девет дерета, за да оплюете някого, толкова по-атрактивен правите оплютия спрямо вас самите.

Никой от вас, новите партизани не е доказал нито едно от твърденията си в съда. Защото никой от вас няма гащи да потвърди лъжите си пред съда, а разчитате ЕДИНСТВЕНО на многотиражните лъжи да задръстят държавата, за да стане по-лесна за плячкосване от партизанските ви групички. Докато не спре оплюването, никога няма да се знае кое е било полезното и добре свършеното в държавата, а партизанските прийоми на Станишко ще продължават да душат и брулят държавата.


На Иван Костов принадлежи фразата, че всички в България сме братовчеди и това комай е единственото верно нещо в управлението му. Тоест България е малка страна и всички се знаем. Добре Вмире. Канцебарията ми беше на доста време на Фритьоф Нансен. "Ипон" на Любен Каравелов. Всички преки на Нансен бяха район на Борисов, а Самата "главна" на съдружника му Алексей Петров. Да ти олясня ли какво се случваше с фирмите не потърсили съдействие от господата-Счупени витрини , открадната офис техника, съветване на "неплатилите" си закрила. Счетоводство е моята дейност. Няколко компютра, ксерокс , принтери. Месечната вноска беше по голяма от реалната стойност на всичките тези бракми или около 10% от реалната печалба. От НАП можеш да се измъкнеш от тях не можеше. Знаеше се всичко до стотинка.
А ако се интересуваш конкретно за Борисов:
-погледни кои са му съдружниците във фирменото отделение/ Петров, Маджо, Пашата/
-Погледни докрлада на Брейли понастоящем посланик в Русия- това е доклат на агенти на ЦРУ
-Погледни съдебните хроники...Ами разбит канал и затворена фабрика за цигари собственост и на Борисов, Бориславова, Маджо...
-взривена Цветелина Защо???
цитирай
19. chavdar01 - ДО 17. vmir
12.02.2013 14:31
КОЛЕГА,СВАЛИ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА!
И ПОГЛЕДНИ ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ!
НЕ ВИЖДАШ ЛИ РАЗРУХАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ
(ТИ МОЖЕ И ДА СИ ДОБРЕ САМ ЗА СЕБЕ СИ)
ПОГЛЕДНИ НЕЩАТА ПО МАЩАБНО.
АКО ВСИЧКО БЕШЕ НАРЕД ХОРАТА ЩЯХА ЛИ ДА СА НА УЛИЦАТА?!
ТОВА КОЕТО ЗАЩИТАВАШ СЕГА,В БОКСА СЕ НАРИЧА "ГЛУХА ЗАЩИТА"!
цитирай
20. vmir - 18. vencivaleri1951,
12.02.2013 14:42
Венци, ти няма как да не говориш така, защото си комуне, - т.е. човек, за който верността на кое да е твърдение се определя от това дали служи на свалянето на некомунистическата власт или не. В теорията на "Научния комунизъм" го пише и като добросъвестен комунист, ти няма как да го игнорираш.

Тук обаче аз питам автора защо, след като е бил зам. министър в Социалното Министерство, което ми се струва е с най-високия бюджет от всички министерства, не казва нищо в защита на правителството си, което е нарочено и до днес упорито се сочи като най-корумпираното. Ми нали с това твърдение и Гоце и БСП взеха властта, а и царя удари балтията на ОДС покрай тези приказки. Я виж Масларовата в същото министерство какви ги насвърши, и пак рипа като дзвиска на стага, щото ясла не се полага извън БСП...

И какво излиза сега - щом едно правителство, което не само спря 20 - годишен период на непрекъснати икономически провали и стопанска разруха и разграбване, но и успя да осигури 70% ръст на икономиката за мандата си, беше нарочено за най-корумпираното, значи и всяко следващо правителство трябва да бъде отстранявано по същия начин ли? Ами кой да обясни на публиката какво се случи тогава, за да не се повтярят в бъдеще подобни злоупотреби с никое българско правителство? Имаш ли идея, че съм играл с Вицепремиер на същото правителство шах на вързано за по 2 лева, и ми е неудобно заради такова положение на български държавник, а на вас не ви мига оченцето да оплювате всеки, който е конкурент на партиите ви. Ми засрамете се, бе Венци, трябва да има и реална порядъчност, не само на приказки и претенции... Ако поне някое от твърденията ви за Бойко беше доказано, щяхте ли да повтаряте и направо смешните измежду тях, или пък да придавате важност на това дали 2 или 6 са нъплно безпредметните листи с името на Бойко Борисов, което смятате, че е придало някаква изключителна стойност на тези листи ли, що ли?
цитирай
21. vmir - 19. chavdar01,
12.02.2013 15:11
chavdar01 написа:
КОЛЕГА,СВАЛИ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА!
И ПОГЛЕДНИ ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ!
НЕ ВИЖДАШ ЛИ РАЗРУХАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ
(ТИ МОЖЕ И ДА СИ ДОБРЕ САМ ЗА СЕБЕ СИ)
ПОГЛЕДНИ НЕЩАТА ПО МАЩАБНО.
АКО ВСИЧКО БЕШЕ НАРЕД ХОРАТА ЩЯХА ЛИ ДА СА НА УЛИЦАТА?!
ТОВА КОЕТО ЗАЩИТАВАШ СЕГА,В БОКСА СЕ НАРИЧА "ГЛУХА ЗАЩИТА"!


Колега, правителството, което спря 20 годишно разложение на българската икономика и й осигури 70% нарастване, е най-оплюваното и сатанизирано и до момента. Авторът е бил член на същото правителство и нека да каже дали лъжа.
Крайно време е да започнем да оценяваме делата на политиците по достойнство, а не по виковете на клеветниците им.
цитирай
22. staler - сугарев е масон и това и децата са го ...
12.02.2013 15:12
сугарев е масон и това и децата са го разбрали.по евреиска линия тои е нещо като николаи младенов в сянка.всичките му кривулици в публикациите за борисов и за кои ще да е ,следват плътно линията на политкоректността по отношение интересите на сащ и израел. борисов както вече сме писали е мутро-милиционер и никакви доказателства не са нужни,защото сам признава познанствата и съвм.фирми с хора като бориславова,маджо,пашата и т.н. което в норм.държава би му затворило вратата и за наи ниските нива на политиката.в цялата тупордия невинни и честни няма,има желаещи да се класират на изборите.късно е ,боико ви превари сите и грабна оскара,ше требва да потраете до следващите.
цитирай
23. chavdar01 - ДО 21. vmir - 19
12.02.2013 15:54
КОЛЕГА,ЗНАЕШ ЛИ, ТРУДНО МИ Е ДА ПОСОЧА ДОРИ И ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ВЛАСТА ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ,КОЙТО ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕ ВИЖДАМ КАК ДА ГИ ОЦЕНЯ ПО ДОСТОЙНСТВО,КОГАТО ТЕ НЯМАТ ТАКОВА!
цитирай
24. sistemite - Колега, екс-зам. министър,... малко по-скромно, може ли ??
12.02.2013 16:06
Казваш : "До сега никой не е казал нищо лошо за трите ми години заместник-министърство. За мен те бяха източник на огромно познание, както за съжаление и на предпоставки за развити по-нататък хипертония и диабет." ...?? Тези (въпросните) министерства, Колега през всичките години на "пъшкащ" почти 24 годишен "преход" не си спомням да са оставили трайна следа и положителен пример за решени проблеми на българите ?! Нито си спомням Министър, който да е запомнен с нещо такова ?! Да не говорим пък за зам.министрите ! След като за тези три години никой не е казал нищо лошо, то логичен въпрос е : а, някой казал ли е нещо - добро ?? Ако и такива не се намерят - да кажат, то следва извод, че Министерството не е работило, както трябва, защото греши само този който не работи, както и се помни нещо от човек ,който - работи ?! Всяко Министерство не трябва да е източник на познание, когато работиш в него, а трябва вече да си придобил познанията за да работиш в министерство (особено такова Министерство). Защото, предпоставките за развитие на хипертония и диабет се разпростират и на много българи и то именно от нерешените им проблеми от Вашето Министерство ?! Така, че ...??
цитирай
25. vmir - 23. chavdar01,
12.02.2013 16:42
chavdar01 написа:
КОЛЕГА,ЗНАЕШ ЛИ, ТРУДНО МИ Е ДА ПОСОЧА ДОРИ И ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ВЛАСТА ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ,КОЙТО ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕ ВИЖДАМ КАК ДА ГИ ОЦЕНЯ ПО ДОСТОЙНСТВО,КОГАТО ТЕ НЯМАТ ТАКОВА!


За да откриеш нещо, първо трябва да знаеш как да го разпознаеш, и второ - трябва да го търсиш. Следователно, няма начин да го оцениш, ако си приел, че няма такова животно... Нима вярваш, че България е спечелила нещо, като е отвърнала по най-брутален и просташки начин на всеки политик, който е проявил воля и характер за по-доброто й бъдеще? Лошото отношение няма да спре лошите да влизат в политиката, защото те така или иначе знаят, че си го заслужават, обратното - ще ги привлича още повече, защото в него виждат "рисковете на професията", които оправдават домогването до облагите. Представи си сега положението на добросъвестните, които наистина искат да направят добро, без да крадат. И защо да не започнат да крадат и те, ако всички са убедени, че това е нещо, което всички непрекъснато правят?
цитирай
26. kanibal - Само няколко са достойните хора в ...
12.02.2013 16:48
Само няколко са достойните хора в тая шибана държава и един от тях е Едвин. Той винаги е презирал и бичувал мижитурките, лицемерите и боклуците от всички цветове. Има и талант да пише, и мозък.Добре е комунягите от всички бои да не се съиизмерват с него.
Съвсем прав е в статиите си. Трябва да нямаш и грам мозък, за да не проумееш,че от всички злини Бойко е най-малката. Може да е мръсник и бандит,, но в сравнение с престъпниците от БКП е като цвете.
Кой друг е по достоен от него бе, катили?
Станишев или Кунева, м?

Ако питат мен, точно Сугарев е най -готиният за премиер:)))))
цитирай
27. vencivaleri1951 - Вмире, аз никога не съм крил политическите си симпатии
12.02.2013 17:24
[quote=vmir
Бил съм четвърто поколение член на БКП, дъщеря ми е пето, надявам се и внуците да ни последват. Не си ти човекът който ще ме иронизира за идеологическите ми уклони дори и четейки последния ти коментар. Вижда се че си симпатизирал на Костов, а и симпатията ти продължава. Същевременно обаче сам си се натоварил да възхваляваш или като Матросов да защитаваш една неспасяема вече кауза-Борисов. Поведението ти направо е шизофренно защото не може да заставаш едновременно зад Костов и Борисов. Костов може да не ми е на сърце но е ерудиран и много умен политик. Борисов е пълната му противоположност.
Аз ти казвам какво сме преживели всички които имахме среден и дребен бизнес в началото на 90те от тези охранителни образования , ти ми казваш, че Борисов не бил осъждан. Ами то кой от тези "донове" е осъден. Какво по красноречиво доказателство искаш от написаното в документа за вербуването му. Не е важно дали се е съгласил или не е. Томва са подробности от които се интересуват само арканите му. Важното в случая е, че на него са се спряли за информатор във връзка с позицията му в престъпния свят. Впрочем Станишев за това го и уволни. Това бе и причината проф Петканов да не иска да работи с него и ако си следял добре отношението му към Борисов като гл секретар нямаше да говориш глупости сега. Борисов всичко дължи на царя, а защо бе избран от него и защо го защитаваше през цялото време не зная. Впрочем Борисов на закъсня да му се " отблагодари" както си знае.
Но да оставим всичко това настрана. Кажи ми честно/държа на този отговор/ Възможно ли е в "Бяла страна" /ЕС, Канада, САЩ, Япония и т н/ начело на държавата да стои човек който във фирмените отделения да има досие за съдружие със знакови лица от престъпния свят. Престави си Обама например в съдружие с някой дон от "Коза Ностра" или да хванат Камерън на позиция като собственик на фабрика правеща контрабандни цигари...
цитирай
28. vmir - 27. vencivaleri1951,
12.02.2013 18:13
ИЗОБЩО не те иронизирам, бе Венци, ни най-малко. Просто съм учил дисциплините на Маркссизма - Ленинизма, около 7 години, всяка година по едничка, а аз не се задоволявам с дежурните славословия към партията и комунизма, с които обикновено се спасяваха ученици и студенти. И там си го пише черно на бяло - властта се взема САМО с революция, защото иначе не можело. Революционен терор, диктатура на пролетариата, революционна бдителност и прочие възхвалявани катилщини служеха не за друго, а за да се всее животински страх у всеки, който си помисли за социалдемокрация (че кой ще мисли за нещо повече при положение, че убийството заради тактиката на "превъзпитаването" или завземането на властта е обявено за най-голямото геройство?)

Когато приемеш, че еди кой си е престъпник без нуждата от каквото и да било доказателство (точно това е "научният" комунизъм и си длъжен да го кажеш на децата си, ако случайно си пропуснал), ти няма начин да видиш делата му като законни, и НЯМА как да допуснеш факт, който да го оневинява. Това са елементарни положения, и би следвало да ги признаеш, ако искаш да те вземат насериозно.
цитирай
29. vmir - 24. sistemite,
12.02.2013 18:25
Няма как да не е работил, социалното министерство е най-богатото в България и парите му трябва да се раздават по хиляди поводи и да се правят съответните проверки. Наистина, не помня да е повдигано някога обвинение нито към титуляра Нейков, нито към който и да било от заместниците му. И това е много странно на фона на победоносния девиз на Гоце, че "Корупцията е превърната в държавна политика". Е, какво, да не би най-богатото министерство да е било на подчинение на извънземните, че да не е изпълнявало тази политика? Или просто в България власт се взема след добре организирано оклеветяване на хората, които си гледат работата? Това е проблемът на България, защото докато нарастват крадците, а намаляват работещите, спокойствие тук няма да има. Ако кретенът, който мисли, че като звъни на депутата посред нощ и му пречи да почива, ще получи по-добри закони или по-бързо решаване на проблемите, значи просто не заслужава да бъде третиран по друг начин, освен като кретен.
цитирай
30. evgeniatodorova - От вътре
12.02.2013 22:25
ми идва да кажа - Господи отвори си тефтерите и си прибери серсемите.Ма няма да стане, нали Бойко е Господ и Буда , та ще трябва някак си да продължа да живея с тия серсеми.За тези три години разбрах следното.Бойко изцяло се придържа към най-негативната черта на близнаците, като представител на тази зодия, а именно понеже в тях съжителстват минимум двама да имам минимум две мнения.Абсолютно демократично и двете мнения са му винаги на показ, днес слагаме данък на лихвите, утре не го слагаме.Но каквато и теза да изкарат тези негови двама, то едната винаги е на алчния, а другата винаги на страхливия.
Та какъвто бащицата такива и дечицата сиреч клакьорите, или му го лъскат от алчност или от страх.
цитирай
31. vencivaleri1951 - Лошо си учил , ама нейсе:)))
12.02.2013 23:52
vmir написа:
ИЗОБЩО не те иронизирам, бе Венци, ни най-малко. Просто съм учил дисциплините на Маркссизма - Ленинизма, около 7 години, всяка година по едничка, а аз не се задоволявам с дежурните славословия към партията и комунизма, с които обикновено се спасяваха ученици и студенти. И там си го пише черно на бяло - властта се взема САМО с революция, защото иначе не можело. Революционен терор, диктатура на пролетариата, революционна бдителност и прочие възхвалявани катилщини служеха не за друго, а за да се всее животински страх у всеки, който си помисли за социалдемокрация (че кой ще мисли за нещо повече при положение, че убийството заради тактиката на "превъзпитаването" или завземането на властта е обявено за най-голямото геройство?)

като законни, и НЯМА как да д


Обясни ми тогава предшестващия строй как е създаден бе Вмире? Или ще кажеш че боржуазните революции са оправдани, че гилотината или въжето са по хучанни от шашката или нагана...Да се спрем на България само. Че след освобождението до 20те години на следващия век имаме трима премиери убити като кучета, преврати или опити за такива, зве национални катастрофи и един кървав и жесток 9ти юни. До този момент драги ми Вмире левите в България общо взето са сговорчива и общо взето без голямо влияние фракция и партия. Кой направи тези убийства, кой направи тези зверства бе вмире. Ще ти припомня какво казва един ненавиждащ комунизъма интелектуалец след 23та. " Между управлението и народа е изкопан ров който тепърва ще се плрни с кръв" Цитатът е по смисъл. Знаеш ли кой го е казал и каква е съдбата на този талантлив българин.
Колкото за Борисов ...Щом не виждаш че този човек се превръща в тежест и срам за страната ни си е твоя работа.
цитирай
32. vmir - 31. vencivaleri1951,
13.02.2013 08:50
И как щеше да си обясняваш нещата без маниакалното упорство на Маркс, Енгелс и Ленин да “строяват” човечеството, бе Венци? Че ламтежа за власт, влияние, удобства и разкош, както злоупотребите с доверието на останалите са възможни само ако са строени ли? Или, че малко шамани, гадатели и авантюристи преди Маркс са подстрекавали хората да се трупят едни други?

Маркс и Енгелс са първите, които си позволяват да припишат подстрекателствата си на науката, затова са отвратителни типове. Естествено е да не си спомняш, че според “научния” комунизъм, (“разбран” главно от лумпените или наследници на западнали фамилии или деца на бащи – пияници и престъпници с неутолима алчност) “социалистическата революция” била “неизбежна”, а революцията трябвало да бъде въоръжена и за да победи, трябвало да наложи революционен терор над всички несъгласни. Колкото и да го увърташ, това е положението, казано къде с по-конкретни, къде с по-завоалирани думи. Това е причината да бъдат изтрепани милиони социалдемократи – защото с неразбирането си за АБСОЛЮТНАТА необходимост от убийства и всички възможни престъпления заради властта, са били “прът в колелото на революцията”. Не икономическите различия между социалдемократи и комунисти.

И когато говориш за пропаст между управлявани и управляващи, която ще се пълни с кръв, не забравяй кой подстрекава кръвопролитията с лъжи, измами и клевети, за да създава “революционна ситуация” за завземане на властта, както Станишко преди няма и две месеца заяви, че ще взема властта по немирен начин. Виж кой чества като герои партизаните – убийци и престъпници на законите и държавата – пак хамстера Станишко, не е ли?

И стига си лъгал и мазал. Не сме идиоти. Още навремето в училище и в университета се чудехме и недоумявахме защо, след като революцията е “неизбежна”, трябва да се й се помага с терора. Нямаше преподавател, който вместо да разтяга локуми като теб, да обясни защо неизбежното трябва да се увенчава с кръвопролития. Скандинавската социалдемокрация е наясно по въпроса не, защото е труден. А българския социализъм е на светлинни години разстояние от разбиранията и културата на скандинавските социалдемократи, с които нелепо се опитваш да оправдаваш престъпната му същност, запазена и до ден днешен с лъжите и измамите за разпалване на низките страсти в обществото, без които е свършен.
цитирай
33. ok3223 - ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
13.02.2013 13:58
Герберастчето ВМИР бил марксистче,бе.
Как реди идеологемите,като бивш секретар по идеологията и пропагандата и полит-преподавател в партийните школи на БКП.
Абе гереберастино.Ако Тиквата и ЦВЪЦКО повторят номера с фалшифицирането на президентските и местните избори,чак тогава народо(возмутен от безобразното,некадърно и хайдушко управление на Боко и ГРОБ) е възможно да им спретнем революцийка.
Да ги помете и прати на почивка у панделата.
Чуеш ли гласо на народа на улицата, как иска възмездие за безобразията, айдуклъка,и колосалните сметки за парното и тока,заслуга и плод на частните ТЕЦ- ве Марица 1 и 3,на фото волтаиците и вятърните генератори, настроени масово от БОРИСЛАВОВА и хора на ГЕРБ за 4 год., от 2009 до 2013 год.На продадените за стотинки ЕРП жадни за макс.печелби.
Ако изборите минат нормално, за което сега коват законо в НС, закон, какъвто има във всяка държава в ЕС, гарантиращ нормален изборен процес, с представители на опозицията и гражданското общество в изборните комисии и участие и контрол при броене на подадените бюлетини.
Ако всичко е става по закон, и изборния кодекс се прилага стриктно, всичко ще е ок, и за бунтове и революции и дума не може да става, и няма да става, не е нужно да става, никой не иска да става.
Защото ще стане лошо ... никой не го иска.
САМО АКО СЕ ОПИТАТ СИЛОМ И С ПРИЛАГАНЕ ОТ ГРОБ НА ПОЗНАТИ НИ ВЕЧЕ МУТРЕНСКИ ХВАТКИ
ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ, И
ДА ПОДМЕНЯТ НАРОДНИЯТ ВОТ.
Само тогава ще заиграе тоягата народна по гърбовете на мутраците ГЕРБЕРАСТИ ...ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИЗБОРИ.
Въпреки окупацията на България уредена от Аньо Ангелов( със 64-те общи - съвместни учения на американски части със собствено командване на наша територия през тази година), и въпреки кризисния НАТО- вски щаб, който уредиха преди месец.
Та така ВМИР - чо, нереализиран марксист като теб няма от какво да се безпокои.
НЯМА ФАЛШИФИКАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ, НЯМА БУНТОВЕ И МИР И ЛЮБОВ ЩЕ ЦАРУВА У НАС .... В БЪЛГАРИЯ.
Всичко ще бъде ок.
цитирай
34. vmir - 33. Старши,
13.02.2013 15:34
колко пъти да ти напомням, че си тъп като слонски задник?

Вервай ми бе! И ще те заобичат близките ти, защото няма да ги облъчваш с простотии повече от атомен реактор. За твое и за тяхно добро ти го казвам.
цитирай
35. ok3223 - Аааааа ВМИРЧО
13.02.2013 18:44
тъпчо тъп и напикано герберастче.
Не сакаш нормални И законни избори, а фалшифцирани и крадена власт, както НАПРАВИХТЕ на последните избори проведени от вас, ГРОБАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
Не беше ли ти сложния простак - малоумник, който до вчера ревеше като вол и искаше закриване на БАН.
Май ти беше? Не се случи.
И други неща няма да се случат, както искат ГРОБАРИТЕ КАТО ТЕБ.
Ако я карате така, на много от вас ще им се случат пренеприятни неща.
Като на много кратуните ще натежат от ...
За кучетата, кучешка ... като кучета.
Разсмя ма.
Личи, че си бил октивист кръжците по маркс-ленинизъм на БКП, често фален от партсекретаро.
Такава нищожна мухичка като теб,запомнила само името на Маркс-Енгелс-Ленин и Сталин, ревала на всеки 1-ви май и 9-ти септември като малоумна лозунги с техните имена под диригентската палка на заводския парт.секретар,та такава мухичка нищожна, в дните на Герберастката демокрация, е започнала и да ги ругае и изопачава.
Простии му дядо МАРКСЕ, он не знае що дума ...
Отново върти задник дъртата уроспия и се нагажда , и са мъчи, и ска да натопи зурлата свинска в държавната ясла.
Това му е стар навик.
Нали топеше приятели и колеги, та даже партбюрото се възмути, ама някой им пошушна, че тогава и ти, КАТО твоя тогавашен КОЛЕГА и сегашен Господ ДОН Буда си човек на ДС, и они не посмяха да ти направят забележка.
Та нали и на теб, като КАтанагата, твой колега ген. Семерджиев нареди да изгорят личните дела от секретната секция на ДС навремето, и сега можеш да се пишеш антикомунист и русофоб, като твоите колеги Иво Инджев и Коритарката.
ГОСПОД НЕ ОБИЧА НЕЧИСТИТЕ ДУХОМ И С КАЛНИ СЪВЕСТИ Вмире.
Иде ден и не е далече,когато Божието възмездие ще се стовари върху тях
неотвратимо и съдбовно.
цитирай
36. vmir - Старши, толкова си прост, че не можеш да улучиш и 0,00001% истина.
14.02.2013 00:01
Фантазирай си, щом подобни простащини те успокояват. Демек - не си бил сам в простотиите, дето пробваш да ги припишеш на другите от автобиографията си. Няма как, малко са уникално тъпите същества с биография като твоята, а и нямаш въображение, за да припишеш поне част от тъпотията си на другите. Рядко се ражда тъпо същество като теб, ходи си разправяй мечтанията на някой друг.
цитирай
37. 1997 - Доколкото схващам
10.04.2017 00:18
ДС не ви трябва, докато има седесари
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5807561
Постинги: 766
Коментари: 3548
Гласове: 52688
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов