Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2017 19:02 - САЩ ОКУПИРАТ Черно море! Готвят нещо СТРАШНО за България! Вижте ИСТИНАТА за ТАЙНИТЕ планове на янките! Вижте ТУК!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 4221 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D1%81%D1%82-178470/


imageПреди няколко месеца НАТО, зад гърба на което надничат все по-неприкрито САЩ, обяви, че в няколко румънски бази ще бъдат създадени  военни сили на Алианса в Черноморския регион.

Тогава, почти никой не обърна внимание на тази информация. Но старо правило е, че такива „димки“ се пускат, за да се подготвят народите за нещо, което вече е решено във военните щабове и канцелариите на US политиците.

Точно така стана и в този случай. Първа, председателят на БСП, Корнелия Нинова, тревожно заяви, че  премиерът трябва да дойде веднага в парламента, за да отговори на въпрос, който е много важен за националната сигурност на България.

А въпросът е повече от шокиращ.  НАТО вече създава нови военноморски сили в Черно море. В тях ще участват 4000 румънски войници. В румънски военноморски бази скоро ще пристигнат нови кораби и самолети на НАТО. В тези бази вече има инсталирани стратегически и тактически ракети с ядрени и конвенционални бойни глави. По всяка вероятност ще пристигнат още танкове, бронемашини и друга военна техника. Както и нови попълнения от американската морска пехота.

imageА премиерът трябва да обясни пред парламента какво еучастието на България в тези „нови“ военни сили на Алианса в Румъния и в Черно море. Председателят на парламента Димитър Главчев се ангажира да уведоми премиера Борисов и да го покани да коментира, създалата се извънредна ситуация.

Междувременно  агенция Ройтерс вече съобщи, че Черноморските сили на Алианса се създават с ядро от около 4000 румънски войници, към които ще се присъединят военни подразделения на още 9 други държави и в добавка се очаква да пристигнат и нови 900 американски военни. Без да говорим за новите кораби, самолети и прочие военни атрибути.

Освен това, на полеви учения в Румъния ще бъдат изпращани и контингенти от полски, български, португалски, италиански и немски войници. Предвижда се също румънските и българските военно-въздушни сили да бъдат подпомагани от британски, канадски и италиански изтребители. А за да се подпомогнат нашите военноморски сили, в българските пристанища ще нахлуят нови кораби на НАТО.

С други думи, подготвя се впечатляваща щатска военна машина в Черно море.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО БЕШЕ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ ОКОЛО ЗАКУПУВАНЕТО НА НОВИ САМОЛЕТИ И КОРАБИ ЗА БЪЛГАРИЯ?!

Трябваше да дадем един – два милиарда долара, за нови БЪЛГАРСКИ самолети и кораби, които, заедно с НАТО да се „противопоставят“ на руската „заплаха“ в Черно море.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО БОРИСОВ И ГОРАНОВ ВЗЕХА ОНЕЗИ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМ?!

imageВсичко това са били целенасочени и добре обмислени стъпки на Кабинета Борисов, които да подготвят българската армия за ВОЙНА с РУСИЯ.

Само че РУСИЯ в Черно море си е  У ДОМА. А Натовците воглаве със САЩ се намират на хиляди километри от своите граници. За какво сдържане на Русия може да става дума?! И ще участваме ли ние във война с нашите руски братя и двойни освободители?! Защото не друг, а Русия ни освободи от страшното турско робство. Освободи ни и от алчния капитализъм след Втората световна война. Най-новата ни държава съществува на картата, благодарение на руската кръв, пролята за свободата на родината ни. Това е истината!

Но ако за момент, мислено обърнем нещата, и самолети, кораби и бойни подразделения на Руската федерация се появят на стотина километра от границите на САЩ, това ще се приеме ли като сдържане на янките? Ами тогава Русия може съвсем спокойно да разположи свои войски и военна техника до морската граница на САЩ.

Истината е, че това „създаване“ на нови и нови морски и сухопътни сили около границите на Руската федерация е безумие, което може да завърши само по един начин. С пълен финансов и военен разгром на янките.

Ще участваме ли ние, българите в това ново англосаксонско безумие? Ще вдигнем ли оръжие срещу нашите руски братя, на които дължим свободата си и самото съществуване на нашата днешна държава?

imageСъс сигурност българският народ няма да участва във война срещу Русия. И нека натовските началници и техните български пудели да не си мислят, че нещо може да ни вкара в братоубийствен конфликт с нашата посестрима Русия и с руския народ. Да не говорим, че от такава конфронтация, единствените губещи ще сме ние.

Защото загубим ли своя най-могъщ защитник – Русия – янките ще ни видят сметката за броени месеци. И държавата България ще изчезне безвъзвратно от картата на света. Това е!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net




Гласувай:
8



1. dimat - Ами,нещата са прости до втръсване!
27.10.2017 00:28
На СрАЩ им трябва една солидна война,за да решат,както си "мислят" техните вътрешни проблеми,за сметка,"съвсем естествено",на останалия свят!

Досега те са го правили и то съвсем успешно,през двете световни войни и понеже,номерът мина,готвят и трета,"естествено",пак за сметка на остазналия свят!

Точно затова те изнасят войски,колкото се може по-плътно до границите на Русия!С тези пикливи войски и оръжия,те не могат да направят нищо на Русия,НО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО МНОГО ОПАСНО - ДА ПРОВОКИРАТ ВОЙНА,която за пореден път да се поеме от други и се води на чужда територия!

Това е мечтата на фашагите от ционистката колония САЩ,които може би пак си мислят,че двата океана,с които граничат,ще ги спасят от възмездие.

Само,че,този път това няма да стане.Светът ще пострада много,но и от Кравария няма да остане нищо,което не значи,че нещата ще засегнат големите бандити,които вече,едва ли физически на тяхна територия,но ще бъде унищожено тяхното оръжие - американската армия,икономика и "народ".

Този път Русия се е погрижила за това и няма да има отърване!

А нашето "участие" в цялата тази драма е като на статисти,около декорите на апокалипсиса!Само,че,ние до такава степен сме вече зомбирани,че въобще не съзнаваме това!И може би е за добро - ще се изпарим от Света,в щастливо неведение!Като стадо овце,подкарани към кланицата!
цитирай
2. ok3223 - И си мноого прав...
10.02.2020 21:58
Тиквата и Мафията ГРОБ И ДНЕС... са на издръжка и повод като послушни марионетки и чакали, на бандитите от ЕС И ...САЩ.
Които си мислят, че могат да победят Руската федерация. И ограбвайки я, да си решат проблемите с 50 - те трилиона долари външен и вътрешен дълг, който са натрупали продължавт да увеличават и днес И СЕГА. И затова шетат около ЕС, НАТО, ЧЕРНО МОРЕ И СТРАНИТЕ ОКОЛО НЕГО. КАТО РУМЪНИЯ, бЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ, ГРУЗИЯ ... Но си правят сметката лекомислено и със слабомозъчно участие на знания, ум и разум, като се надяват последиците от една нова сдетовно война да се стоварят върху страните от ЕС и Граничещите, РАЗПОЛОЖЕНИТА ПО БРЕГОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ.
А те да минат метър и останат незесегнати пряко от военните действия и войните, които ще се водят далече, ама мноого далече от САЩ, на чужди таритории.
РУСНАЦИТЕ, КАКТО РАЗЯСНЯВАШЕ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ АДМИРАЛ НА ТЕХЕН СЕНАТОР. ИМАТ ДНЕС ВЪЗМОЖНОСТ И ПОТЕНЦИАЛА, И ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЩЕ ПОТОПЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ И ПОМАГАЩИТЕ И СЪЮЗНИ БОЙНИ КОРАБИ НАВЛЕЗЛИ В ЧЕРНО МОРЕ. КАТО КАТАСТРОФАТА НА ЕСОВСКИЯ И АМЕРИКАНСКИ БОЕН ФЛОТ ЩЕ БЪДЕ ТОТАЛНА И НЕИЗБЕЖНА... КОЙТО ВЛАДЕЕ КРИМ, ТОЙ ГОСПОДСТВА В ЧЕРНО МОРЕ. ТОВА Е ЕДНА ПОЗНАТА СТАРА ИСТИНА, ГРУДНО СМИЛАЕМА ОТ НАТОВСКИТЕ СТРАТЕЗИ. НО НАЛОЖЕНА И ПРОВЕРЕНА ВЪВ ВОЙНИТЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ, ВОДЕНИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13693323
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031