Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 17:43 - Рон Пол казва, САЩ империята ще се срине неочаквано, както се случи със Съветския съюз
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2993 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 26.10.2013 19:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Рон Пол казва, САЩ империята ще се срине неочаквано, както се случи със Съветския съюз

Източник

image
 

Бившият американски конгресменът Рон Пол не вярва в по-светло бъдеще на Съединените щати . Той е уверен, че станове на хоризонта повторение не е толкова дългогодишни исторически събития , но събитията не са американската история .

В интервю по радиото , Пол, който е лекар по професия и наскоро стартира своя собствена радио-и телевизионна станция , заяви, че вижда " задаващата края . "

Пол казва : "Те ( Washington ) не бързат да се измъкнем от тази ситуация , така че всичко просто колапс. Нека просто да продължим да работим по това, че когато започнем да се възстанови цялата система , ние трябва да го създаде така трябва да бъде първоначално , и ще подобри наистина . "

По-малко контрол , по-голяма свобода

Долекуване, Пол казва : "Вярвам, че от времето на основателите на идеята за свобода се разви значително , но са се преместили далеч отвъд това, което те са инвестирали в това понятие ... Мисля, че трябва да бъдат подготвени за факта, че в бъдеще , за следващия няколко години , ще станем свидетели на мащабно колапс, а след това ние трябва да говорим за вида на паричната политика , затова трябва да оттегли войските ни , защо ние трябва да се спре дневно увеличение на дефицита и да увеличи кредитните лимити , се вземе предвид цялостното , социална терапия - всичко това трябва да се сложи край , и то ще дойде , защото всичко това ще падне в пропастта . Аз вярвам, че ние трябва да се подготвим за него , и смятат, че това събитие като възможност ... "

Пол добавя : "По-малко контрол и по-голяма свобода - това е, което ни трябва. "

Водещи предаването Алекс Джоунс каза, че много хора вярват , че САЩ плава директно в кошчето на историята, и че сега страната се ръководи за един вид смърт спирала. Според него, единственият въпрос сега е - кога и как ще се случи .

Както Пол казва: " Трудно е да се предскаже времето , но вероятно са съгласни с мнението , че краят ще дойде ... виждам сегашната ситуация като структура стои без основание . Струва си и намотаване, но не се провалят, и аз мисля, че това се случва , защото , знаете ли, финансовата система е толкова нестабилна , се базира изцяло на дълга и доверието във Федералния резерв , е, че тя винаги ще отпечатате необходимата пари и винаги ще запази лихвените проценти на необходимото ниво , и че той винаги ще помогне на тези, които се нуждаят - което аз лично мисля, че е чист басни ... "

Според Пол, " важно събитие може да се случи следващата седмица , може би след пет години", но най-вероятно това ще се случи в момент, когато доларът ще престане да бъде надежден архив - или основа - валута.

Doctor - конгресмен каза също, че скорошно проучване показва ясна липса на доверие в държавата на американския народ , е " нещо добро " .

" Защото това означава, че те вече не са вярват на правителството ", каза той Jones . " Искам да кажа, че не вярват на правителството , че не му вярвам , че правителството лъже за тях през цялото време ... независимо дали е вътрешна или чуждестранна политика. "

" Може би, в известен смисъл, ние сме в 1987 ... "

Пол говори за неотдавнашното признаване на ръководителите на разузнавателните агенции на САЩ , след което стана ясно, че те са били излъга за реалния брой на терористични заговори осуетени от мащабна кражба на телефон NSA информация на американците , както и съществуването на програмата като цяло.

Според Пол, "система" , в който живеем " винаги е бил смятан много по-здрави , отколкото е сега . "

"Въпреки това, " продължи той, " просто мисля за това колко бързо изчезна съветската система . По мое мнение това е най-голямото чудо , или най-малкото събитие на ХХ век ", на подход, който никой не си представяли.

"Знаеш ли, защото ако един ден , месец , или една година преди да се случи някой би казал :" Знаеш ли , през следващата година съветската система вече няма да съществува ", всеки би си помислил, че човек ненормално . Системата обаче е крехка, и тя се разпадна , се разпадна бързо и , слава Богу , да се отървете от него ние не трябва да се планират ядрена война . "

Според Пол, " може би, в известен смисъл, сега сме в 1987 г., в същото положение , които през 1987 г. са руснаците , а две години по-късно те ​​са изчезнали. "

 





Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. fascindoo - Поздравления!
26.10.2013 17:55
За намерената и споделена информация!
цитирай
2. zahariada - Моля!
26.10.2013 19:16
...за намерената и споделена информация!
цитирай
3. legna - :)
01.11.2013 16:53
Ми то вече са на път !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39758731
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031