Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 16:32 - Информация относно това кой организира вчерашните провокации и нападение над наши членове на бензиностанцията в Бургас!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вчерашната предварително мащабно организирана и щедро заплатена провокация срещу трима старци единият от които инвалид, старата българка, младото момиче и четиримата мъже – членове на Воинският съюз и опълчението е организирана от ГЕРБ и една част от украинските служби, която подкрепя не президента на Украйна, а от ултра-нео-фашистките структури аналог на Степан Бандера, изградени от олигарха Коломойски и по специално "Балканска Сич"!

image

Ето какво се уговарят предварително - бой, прашки, молотовки...

Вчерашното провокативно нападение срещу нашите членове е организирано от ръководството НПО на украинските националисти - Сдружение "Украинска диаспора "Балканска Сич" с Адрес: гр. Бургас, ул. Славянска, 31 ; Мобилен телефон: 0876244508 , Телефон: 056825288 , Ел.поща: moskalyof@abv.bg ; Интернет страница: http://balsich.ngobg.info ; Товариство "Українська діаспора "Балканска Січ", ідентифікаційний код 176779911, рішення по ф.с. 101/2014 Бургаського суду від 17.10.2014; Голова - Сергій Москальов, Заступник - Оксана Селестінова , Заступник - Людмила Москальова , Заступник - Галина Юсухно .

И по всяка вероятност от няколко служители на българските служби, които служат не на българският народ и държава, а на част от ръководството на ГЕРБ поддържащо активни връзки с почетният консул на Украйна в Бургас - бизнесмена Димитър Караненов.

Разгледайте и тези материали:
http://www.desant.net/show-news/26580/
http://www.chernomorie-bg.com/tyrizam/8506-dimityr-karanenov-dade-217-000-lv-za-centralniya-plaz
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013
http://chernomorie-bg.com/tyrizam/8520

Колите, които пристигат пред бензиностанцията, за да докарат тридесетината професионални наемници, които да нападнат нашите хора, след телефонното позвъняване на професионалната литовска провокаторка и троцкистка Тата Тарасова, са собственост, с надписи по купетата или собственост на членове на пара военната украинска националистическа структура "Балканска Сич".

image

Всичко е предварително и мащабно подготвено. На мястото на подготвяната провокация вече ги очакват щедро платените от тях, Сорос и други чуждестранни фондации - журналисти, адвокати, фотографи, фалшиви техни „свидетели“ и частна охрана. А в социалните мрежи вече стоят готови с ръце на клавишите професионалните спамери, наети от същите хора. Подготвяната провокация е разделена на два етапа. Няколко дни преди атаката на тази банда от украинци последователи на Троцки и Бандера в социалните мрежи те организират групи, в които се обсъжда как ще нападнат рокерите с димки, балони и презервативи, пълни с червена боя или моторно масло, за да предизвикат катастрофи на изхода от Бургас, както и по целият маршрут до София /които със сигурност щяха да доведат до жертви сред бургаските граждани и шофьори/ , и след като магистралата потъне в дим щели да се втурнат в ръкопашен бой с рокерите.

image

Тата Тарасова организира за заблуда на българските власти и фалшив протест пред магазина на Метро широко прокламиран в социалните мрежи с искане да бъдат масово подкрепени от българските граждани. На призива им, както винаги, щом става въпрос за нещо антибългарско, се отзовават и професионалните провокатори на Платена Мрежа и свързаните с Отворено общество и БХК структури, участващи активно в геи паради по улиците на българската столица.

Част втора – в деня на провокацията малка група от членове и симпатизанти на Войнски съюз и БНО Шипка пият спокойно кафе на бензиностанцията на ОМВ на изхода от Бургас за София. Те очакват премиването на байкерите за да си направят снимки с тях. Забелязвайки ги от другата страна на булеварда при тях веднага пристига червенокосата Тата Тарасова и ги разпитва какво правят там и какви са. Нашите членове най-добронамерено и спокойно й обясняват, без да подозират каква сатанинска постановка им се подготвя. След като получава нужната информация професионалната провокаторка и троцкистка Тата звъни по телефона и подава сигнал на очакващите от другата страна на булеварда наемници. Веднага на бензиностанцията се стоварва групата от наемници като една от колите се вклинява в групата на мирно очакващите байкерите ни членове, като едва не премазва един от нашите старци, който е с бастун и не успява бързо да се отдръпне. След това мъжете изскачат от колите и по подаден сигнал от Тата Тарасова и възрастен украински поклонник на Степан Бандера с брада с викове към двете жени в групата /едната от които на 69 години/ „Платени путински проститутки“ и се нахвърля върху тях, и започва да ги души и ги бие. Двама украинци се нахвърлят върху другия наш възрастен член, опитвайки се да му отнемат и разкъсат българското знаме. Чекистите бандеровци от СИЧ разчитат че по този начин ще успеят да провокират четиримата наши по млади членове да ги защитят, за да може да ги пребият и докато тече скандала в суматохата да нападнат и руските байкери предизвиквайки масова катастрофа. А при пристигането на полицията, която те предварително са се приготвили да извикат в края на провокацията си, ТЕ да се обявят за жертви. И така да предизвикат скандал, който да се отрази негативно както върху посещението на президента Порошенко, така и на отношенията на България с Русия, и върху Воинският съюз, и Опълчението. Многоходова и професионално организирана манипулативна спец. операция, подготвена от чуждестранни специалисти, която обаче претърпя пълен провал.

 Видео от фейсбук-страницата на организираното от тях - вижте броят на 
снимащите с професионална техника - всичко е добре организирано...

Защото допускат една единствена грешка освен че нападат жените - хвърлят се да отнемат и разкъсат българското знаме, държано от един от нашите членове на 67 години. Като възрастен българин помнещ своята клетва и воински дълг той се отскубва от техните лапи и извиквайки „Българско знаме никога не е попадала във вражески плен“, заедно с останалите опълченци се хвърлят в бой за защита честта на знамето и родината. И макар, че силите са неравни -осем срещу 34 професионални украински наемници и няколкото подкрепящи ги соросоиди - нашите членове успяват да отблъснат нападението и да отвърнат достойно на двамата нашенски платени агент-провокатори, които са се опитали да отнемат и /сигурно по поръчение на анти българските НПО-та, финансирани от чужбина/ да поругаят българския трибагреник!

image

Провокаторите-нападатели не само са отблъснати -а както се вижда в някои записи - и принудени да бягат към джиповет, които са спрели по встрани, за да може част от тях да се скрие поради пристигането на полицията. Именно поради съпротивата на членовете на Воинският съюз и опълчението професионалните наемници не успяват нито да набият нашите, нито да ни представят като беззъби вълци, нито да организират и подготвеното си нападение върху руските байкери.

image

Част трета - в това време всички добре платени от чужбина и тази троцкистка банда бандеровци - нашенски журналисти, още след началото на провокацията, по подаден от Тата сигнал, вече са пуснали предварително написаните си статии – разбира се с коренно противоположно съдържание и изпъстрени с хиляди лъжи като например, че протестиращите украинци уж били нападнати и удряни с електро-шокови палки /каквито обаче не се забелязват на нито един от записите, които наетите именно от тях фотографи са правили/. Но за сметка на това присъстващите на бензиностанцията бургаски граждани и случайни свидетели виждат как, когато се чува, че идват полицейските автомобили, нападателите сами си разкъсват тениските и си говорят каква версия ще поддържат. И това обърква плана на предварително подготвените техни фалшиви свидетели да ни обвинят, че ние, а не те, сме ги нападнали.

После всичко вече е ясно. Писъците на разни лъже реформатори и казионни патриоти и агенти на Сорос, че сме паравоенно формирование, което трябва незабавно да се закрие, проглушиха всички български СМИ и ТВ екрани. В хора им се включиха дори някои успешно заблудени почтени журналисти и личности. А земеделчето и министърче на отбраната, грижещо се повече за интимните си нужди и джоба си, светкавично се изказа във феиса – разбира се пак НЕПОДГОТВЕНО. Видиш ли, не само сме били паравоенно формирование, а и въоръжени - какво да го правиш бедното след като освен от моркови и домати, то няма понятие нито от оръжие нито от армия. И поради това не може да отличи истинското оръжие от репликите, които се използват по време на нашите тактически учения по охрана и отбрана на южната граница. Но какво да го правиш след като е назначено там не да възроди българската армия, а да унищожи и съсипе жалките останки от нея . Като попътно и набързо продаде военните ни летища и всичко, до което може да се докопа.. Разбира се на по-„доверени“ хора и на по тънки цени. А после направо да ни предаде без всякаква съпротива на чуждите окупационни войски или Турция.

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ВСИЧКИ АГЕНТИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ И СЛУЖБИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, В УЖ БЪЛГАРСКИТЕ СМИ И В ПАРЛАМЕНТА ЗАБРАВЯТ Е, ЧЕ НИЕ ЗАПИСВАМЕ И ДОКУМЕНТИРАМЕ ВСЯКА ЕДНА ФАЛШИВА ДУМА, РЕПЛИКА И ПИСАНИЕ И РАЗБИРА СЕ ВСЯКО ЕДНО ПРЕСТЪПНО И ВРЕДНО ЗА НАРОДА НИ ТЯХНО ДЕЯНИЕ!

И ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВАРЯТ И ТО ПЕРСОНАЛНО ЗА ВСИЧКО КОЕТО ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ И ТО ПРЕД СЪДА НА НАРОДА ИЛИ ВОЕННИТЕ ТРИБУНАЛИ. 

Бих посъветвал всички глашатаи на чуждите интереси в България и храненици на чуждите служби, зад граничните фондове, грантове и фондации да си посипят главите с пепел и да се разкаят открито или поне да се снишат и покрият! Светът в които вече живее господа либерасти и реститутки вече не е същият. Променя се пред очите ви, но вие явно не го забелязвате улисани в поредните си далавери и кражби. Ние имаме вече твърда международна европейска подкрепа от няколко известни на всички граждански, политически и международни организации и движения в Германия, Испания, Италия, Гърция, Австрия, Холандия, Франция, Англия, Чехия, Словакия и Унгария. Ние сме тези които разработиха и реализират съвместно с тях - Меморандума за възраждането на Националните държави и освобождението им, от финансовите окови на разни паразитиращи на гърба на народите криминални финансови структури ограбващи нашите национални богатства, свобода и природни ресурси. Ние сме тези които разработиха и реализират и Международните мерки за неутрализиране на ордите от нелегални мигранти и бойци на ИДИЛ незаконно проникващи през общо европейските граници. За да не им позволим да сринат цялата европейска финансова и социална система и да поставят европейските право охранителни органи на колене.

Финансираме се от собствените си джобове и отделяйки от залъка хляб на децата си. Пробуждаме и обединяваме народа си и го защитаваме и закриляме. Охраняваме отбраняваме и защитаваме българските граници , своят народ и държава. Ако искате можете да продължите с лъжите си за това, че уж сме финансирани от ЦРУ и Мосад или от ФСБ или, че сме някакви пара военни организации и да се опитате да ни закриете. Нямаме нищо против. Защото именно това ще бъде краят Ви.

Вижте с очите си - интервю по Нова ТВ  в сутрешния блок с пряко включване от Варна /01.07.2016, от 7:30/:

 


 image




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20122103
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031