Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 17:43 - Как се става полицай, без конкурс в Сливен?
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1625 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.04.2017 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Как се става полицай, без конкурс в Сливен?

Всеки влязъл полицай в МВР –Сливен без конкурс, е престъпил закона и се оказва член или симпатизант на някоя от многобройните в България политически партии, която веднага започва да се застъпва за престъпилия закона.

Достатъчно е да се подложат веднъж годишно на ПОЛИГРАФА полицайте, с въпрос ДАЛИ СА ВЗЕЛИ ПОДКУП и тогава ще излязат всички корумпирани полицаи, и ще остане без човешки ресурс  Министерството на вътрешните работи !

Постъпване в системата на МВР само с конкурс, и с експертиза от Института по психология към министерството. Полицаите на психотест в годината!

Полицайте, уволнени за психологическа непригодност, на която се подлагат служителите в МВР веднага да освобождават заетите места за да се заемат от кадърни  и млади полицай, който са преминали конкурс. В редиците на Вътрешното министерство се влиза единствено с дебели връзки и пари.

Конкурсите за издигане от младши инспектор в инспектор (от сержант в офицер) се състоят от три части – теоретичен изпит, изследване в Института по психология на МВР и структурирано интервю. А конкурсите за издигане от инспектор в ръководна длъжност (началник на група, на сектор и на отдел) се състоят от две части – теоретичен изпит и структурирано интервю.

МВР въобще не се интересува от гражданския и обществен интерес и само имитира някаква дейност в заливащата ни битова и криминална престъпност! МВР, както и останалите министерства троши колосални пари за административни и абсолютно безсмислени длъжности, за да поддържа заетост и осигурява съществуването на една администрация, която никога и нищо не е работила или произвела!

Налице заобикаляне на закона, страните трябва да съзнават, че искат постигането на забранена от закона цел, а не на цел изрично предвидена и разрешена с императивни правни норми в Закона за държавния служите подозирам, че й липсват дори и елементарни качества.  Нека тече проверка, но и в ГД"ИН", там как стоят нещата с назначенията-пълна шуробаджанащина. Да не говорим за сегашните конкурси които текат в момента, само големи връзки, а не знаещи и можещи, да не говорим че в конкурсите участват и служители на тая дирекция запознати до болка с работата, ама нямат ли връзки са само пълнеж в конкурсните процедури. Всичко е нагласено.

ЗАКОН ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 14 от 2015 г.) (1) Дейността на МВР е насочена към защита на правата и свободите на гражданите, противодействие на престъпността, защита на националната сигурност, опазване на обществения ред и пожарна безопасност и защита на населението.

(2) Министерството на вътрешните работи е юридическо лице на бюджетна издръжка.

Чл. 3. (1) Дейността на МВР се осъществява въз основа на следните принципи:

1. спазване на Конституцията, законите и международните договори, по които Република България е страна;

2. зачитане и гарантиране на правата и свободите на гражданите и тяхното достойнство

Да са клинично здрави, да не страдат от психични заболявания и да са годни по медицински показатели за държавна служба в МВР, категория Е - полицай;                                                                                                                          Да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологична съвместимост, определени в съответните специализирани методики на Наредба № Iз-1809/03.09.2012 г.

Чл. 15. (1) Дейността по разследване на престъпления се осъществява от разследващи полицаи и други полицейски органи при условията и по реда на Наказателно-процесуалния кодекс.

(4) Писмените указания на прокурора по разследването са задължителни за разследващите органи по чл. 52, ал. 1, т. 2 и 3 от Наказателно-процесуалния кодекс.

Чл. 145. (1) При изпълнение на предвидените в закона функции прокурорът може:

3. ДА ВЪЗЛАГА на съответните органи при данни за престъпления или за незаконосъобразни актове и действия да извършват проверки и ревизии в определен от него срок, като му представят заключения, а при поискване - и всички материали;

Следва продължение!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4421176
Постинги: 1904
Коментари: 943
Гласове: 1927
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930