Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2017 11:12 - Канибалната двойка е задържана след хранене на 30 жертви
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Канибалната двойка е задържана след хранене на 30 жертви

25 септември 2017 г. Шон Адл-Табатабай Новини , Свят 0

image

Страшни снимки, открити на мобилен телефон от строител, доведоха до залавянето на канибална двойка в Русия, която консумира повече от 30 души. 

Според докладите двойката от руския район Краснодар убива и яде хора от 1999 г. насам.

Отчетите на Rt.com : Страшните детайли от медиите дори стигнаха дотам, че дуото - което живее във военна общежитие - не само се занимаваше сам по себе си, но и се стреми да "служи на мъжете".

Двойката, съобщено, произведени консервирани хора, се срещат за собствените си запаси и се хранят с военнослужещите в близкото военно училище, където жената работи като медицинска сестра.

Седем опаковки от части от тялото, 19 проби от човешка кожа и човешки останки, нарязани в буркани, бяха открити във фризера и избата на дома на ужасите в Краснодар, съобщава руски медии.

Длъжностните лица досега не са потвърдили твърденията, въпреки че данните, разкрити от властите, са шокиращи.

Ужасната история започна да се разгръща, когато строител Роман Хомяков пристигна на полицейски участък в района на Краснодар в южната част на Русия на 11 септември, много разтревожен от зловещите образи по телефона, който бе намерил на улицата

На черния дисплей на Samsung, който се счупи, Хумяков прокара серия от ужасяващи картини, показващи, че мъжът се занимава с самоусъвършенстване с онова, което изглежда е главата и китките на жена. Хъмяков казал на полицията, че е още по-шокиран, когато един и същ мъж се приближи към него на улицата, за да попита дали е вдигнал телефон в района.

Краснодарската полиция проследи SIM картата на 35-годишен мъж с адрес в общежитие в Краснодарската военна авиация, където според него е служител заедно със съпругата си Наталия. "Те [заподозрените] сега са задържани", се казва в изявление на разследващия комитет.

По време на нападение в дома е открита кървава кофа, а следователите откриват неизвестни вещества "в солена течност".

Освен това, правоприлагащите органи откриха фрагменти от храни "и замразено месо от неизвестен произход в кухнята", според руския разследващ комитет.

Властите сега се опитват да установят "дали откритото месо принадлежи на човек или животно".

- Освен това в мазето и в съседната територия са открити някои остатъци от тялото на мъртвата жена.

При разпит мъжкият заподозрян твърди, че е намерил части от тялото в гората вечерта на 8 септември. Той каза, че след това ги е сложил в раницата си и се е прибрал вкъщи, където "е направил няколко снимки на главата на своя мобилен телефон, след това поставете главата и китката в пластмасова кофа и напълнете с вода и заспайте ", се казва в полицейско изявление.

На следващия ден човекът пътуваше из града с обществен транспорт с китката, закрепена в чантата, преди да го измъкне в апартамент, който ремонтираше, след което взел повече себе си с пръсти в устата и носа си.

На сутринта на 10 септември той съобщи, че е взел решение да изреже скалпа от главата, преди да изхвърли останалите крайници в кофите зад общежитието близо до дома си.

"Той не може да обясни действията си", каза полицията.

Персоналът и студентите от военния учебен колеж бяха призовани да помогнат при търсенето около основите на училището, където откриха предполагаемия скалп.

Полицията посети местната местност, за да види дали някой може да идентифицира убитата жена. Някои местни жители я познаха, макар че никой не можеше да я нарече.

"Теории и доклади за възможното участие на задържаните в други престъпления на територията на региона ще бъдат разработени по време на предварителното разследване", съобщиха властите.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40037683
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930