Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2020 13:02 - Пелинът лекува не само рак
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Химиотерапията унищожава не само раковите, но и здравите клетки на организма, а пелинът, при 12 хиляди унищожени ракови клетки, унищожава само една здрава клетка. Затова той може да се употребява във високи дизи. Артемизинът, съдържащ се в пелина, унищожава само раковите клетки на млечната жлеза, и нито една здрава!   
В народната медицина пелинът често е употребяван против рак. В интернет може да се намерят отзиви за лекуване на рак с пелин. Сред всички горчиви треви, най-горчив е горчивият (черният) пелин, и именно за този вид пелин е писал Авицена: "Пелинът унищожава всички гадове...". Понеже черният пелин има прекрасни антимикробни и антивирусни свойства, затова се използва при комплексното лечение на тумори.   
За лечение от рак си използват листата и тънките стебла. Най-силни лечебни свойства има младият пелин, набран през май или началото на юни. Пелинът се суши в добре проветриви помещения и се съхранява до две години. Употребява се като отвара или се пие, стрит на прах (в шепи). Стритият горчиви пелин лечкува също черния дроб, пикочоотделителната система, помага при жълтеница и малария... Пелинът може да се пие и яде с мед.  
Чаена лъжица нарязан пелин се залива с чаша вряла вода, запарва се 30 - 40 минути, прецежда се и се пие по 1/3 чаша, преди ядене, три пъти на ден. Пие се 10 дни, после се почива 10 дни и пак се продължава. а външно се налага парцалче (марля) накиснато в настойка от пелин, и мкрите марли може да се прави без прекъсвания. Авицена препоръчвал да се употребява настойка от пелин (външно и вътрешно) при различни новообразувания, поне веднъж седмично.  Особено полезно е да се пие горчивият пелин, след операции, в продължение на една седмица, за дезинфекция на организма, понеже е естествен антибиотик. Пелинът се употребява и при трески, които често съпровождат рака.   
Друго унуверсално средство за лечение е веганската диета. Специалистите казват, че пълното отказване от животински храни подобрява работата на вътрешните органи и им помага да се освободят от тежките мазнини. Веганската диета е пълно отказване от месо и риба, от морски и млечни продукти, от всички видове "фаст-фуд", от сокове в пакети и от всички напитки с много захар, от яйца и готвено с яйца, и от всички видове алкохол.   
Друго полезно средство за борба с рака е лимон със сода... (Също и змийското млеко... https://www.youtube.com/watch?v=CRBitXNdA7c)  

https://www.youtube.com/watch?v=yTgvvCLfXsI  

Превод, със съкращения, Григор Симов   
Непременно прочетете и предишната ми публикация:  Уникално средство против рак и диабет, за стотинки! Син камък, силно разреден с вода!
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2020/01/25/unikalno-sredstvo-protiv-rak-i-diabet-za-stotinki-sin-kamyk-.1693563  
Господи благослови!


Тагове:   рак,   лекува,   пелинът,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317886
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031