Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2012 00:21 - Какво съм правил от 1984 до 1990 г. ?
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 18775 Коментари: 25 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От известно време, група неясни субекти във Фейсбук упорито размахват във виртуалното пространство въпроса какво съм правил от 1984 до 1990 г. За мен подобен въпрос е много странен, защото точно този период от живота ми е перфектно документиран. През него не съм се занимавал с никаква политическа дейност, ако не броим времето след 01 февруари 1990 г.

Но някакви клониращи се и саморазмножаващи се фесбукъри, подвизаващи се под имената Соня Петрова, Дядо Йоцо и прочее, продължават упорито да питат и да разпитват. Когато им отговоря, поместват чудовищно количество коментари, за да изчезне моят коментар и да бъде достъпен само ако бъде потърсен специално. Хората, които редовно ползуват Фейсбук знаят за какво става дума.

Не случайно наричам въпросните виртуални навлеци „клониращи се“, защото никой не знае точния им брой. Имам достатъчно основания да смятам, че през изминалите месеци неколцина тружиници на виртуалния фронт са работили поне с двадесетина профила, за да налагат различни тези във Фейсбук, особено по време на президентските избори. Последното не е нито новост, нито изненада, но все пак трябва изрично да се отбележи.

Разбира се, истеричните крясъци „Кажи каво си правил от 1984 да 1990 г.“ не са нищо повече от глупотевини и дребнаво интригантсво, но печалният ми опит сочи, че на такива инсинуации трябва задължително да се отговаря. Аристократичната позиция, при която се гледа с пренебрежение и дори със снизхождение на подобни нападки и интриги е контрапродуктивна у нас. Дори и с цената на загуба на време на подобни глупости трябва да се отговаря сериозно и достатъчно изчерпателно. Иначе, излиза че наистина имаш нещо да криеш. Друг начин да се неутрализират подобни внушения няма.

За да се почувствуват клонираните души на участниците във въпросната интернет бригада поне малко значими – ще отговоря на въпроса им, какво съм правил от 1984 до 1990 г.

Ето кратка справка по въпроса. Първо ще бъде в трето лице – в духа на милиционерлския стил на въпросните питащи призрачни създания от Фейсбук:

През 1984 г. лицето Теодор Дечев е завършил висшето си образование във ВИАС. Постъпва на работа в КИПП "Електропроект". Прибират го в казармата, където служи 25 месеца и се уволнява през 1986 г. В казармата лицето Теодор Дечев е ходил след висшето си образование, защото е роден през ноември 1962 г. и е нямал 17 навършени години, когато го приемат във ВИАС (днес УАСГ) през 1979 г.

Първоначално като всички висшисти, попаднали като срочно служещи в казармата е изпратен в Школата за запасни офицери в Плевен за шест месеца. След това е запратен в рота за отбранително строителство в село Змейово – Старозагорско, където пак му се налага да работи по първата си специалност – строителен инженер, конструктор.

След това, през 1986 г. се връща на работа в КИПП "Електропроект", където работи чак до 1991 г. В КИПП „Електропроект“ е заемал длъжностите проектант, групов ръководител, водещ проектант. Не е бил член на БКП или на БЗНС.

Сега вече в първо лице. В КИПП "Електропроект" минаха едни от най-хубавите ми години. Проектирал съм всякакви конструкции - масивни, стоманени, за промишлени, жилищни и административни сгради. Проектирал съм за Завода за ядрени прибори в Плевен, за Кабелния завод „Васил Коларов“ в Бургас, за Завода за електромеханични и електронни изделия в Смолян, за Завод „Черно море“ във Варна, за Завода за информационни носители – село Драгор – Пазрджишко, за „Оргтехника“ - Силистра, за Завод „Ненко Илиев“ - Севлиево, правил съм много голям проект за едно от предприятията на габровската електроника, забравил съм му името за съжаление. И така нататък ..

Всъщност, щастлив съм, че съм проектирал жилищните сгради на редица свестни хора, с които съдбата ми е направила подарък да се познавам.

През същото време съм автор на над 40 научни публикации в сферата на устойчивостта ан стоманени черупки и на поведението на високоякостни стоманобетонни елементи при висока температура. За жалост, това време няма да се върне. Макар че, и сега си поддържам членството в Камарата на инженерите от инвестиционното проектиране и при необходимост мога да проектирам едно или друго.

Сега очаквам прилепилите се към мен виртуални навлеци да се напънет, та белким измислят някоя нова, по-интересна простотия.




Гласувай:
12



1. chavdar01 - НАВСЯКЪДЕ ИМА МНОГОПИТАЩИ "ВСЕЗНАЙКОВЦИ"И АНОНИМКОВЦИ,
25.02.2012 12:35
ОБАЧЕ АЗ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ ДАЖЕ ПОЗДРАВЯВАМ ТЕХНИ РОДНИНИ ОТ ЖЕНСКИ РОД!И В КРАЙНА СМЕТКА ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ ЗАТОВА Е ЛИЧЕН!

цитирай
2. teodordetchev - Тук изобщо не става дума за личния ми живот.
25.02.2012 15:32
Хората питат с апломб, какво съм правил от 1984 до 1990 г. Едни вид - няма данни какво съм правил през последните години на тоталитарния период, а те видите ли - знаят. И аз вероятно трябва да треперя за да не се разбере какво съм правил тогава.

Подобни питания са адресирани към всички, които по една или друга причина няма да успеят да прочетат моя отговор. А може да не се съмнявате, че и след отговора тук, както и във Фейсбук, те ще продължат да питат сякаш нищо не се е случило. Общо взето - класическа милиционерска техника, съдържаща внушение и намек, който трябва да поражда съмнение.

Нещо от рода на "абе те щом го питат,, значи има нещо" ... :( Тъжна и жалка история. Но в никакъв случай на такива индивиди не трябва да се отговаря с гордо презрение. Вярно е - кореспонденцията с тях е чиста загуба на време. Това си им е печалба от спора по подразбиране. Но иначе, загубата ще е много по-голяма. За сега се надявам единствената им полза да е моето загубено време.
цитирай
3. karabina - Един въпрос към Теодор Дечев !
26.02.2012 11:10

Тези дни си станал много словоохотлив на тема дядо Йоцо.Но както винаги си си послужил с мръснишки метод:връзваш очите на опонента и му запушваш устата.Така ти го разграмяваш и поглеждаш отвисоко Нещо повече от мръснишко:спорът се води в група на фейсбук а ти без да предупредиш опонента си го пренасяш в "Блог.БГ"Но това можеш ти:блокаж,триене,влизане в чужди профили и писане на глупости и простотии от името на опонентите..

Преди да започна дискусия с теб по ненаписаната ти все още Програма и Устав на твоята нова партия аз искам да приключим личните спорове..Та ще те помоля да отговориш на един единствен въпрос.

Не се страхувай,че ще те питам:

1.как се казва големия обект,който си проектирал в Габрово

2.Как за нула време стана от дюлгерин политолог,социолог и профсъюзен деец

3.Няма да те питам защо скочи срещу Петър Дертлиев,нито какво стана с младежкия социалдемократичен съюз,чиито лидер беше ти,

4.Няма да те питам какво стана с вестник"Свободен народ" чиито главен редактор беше ти

5.Няма да те питам имаш ли личен принос като съветник на Председателя на КНСБ за топенето на членовете на тази организация като ланския сняг

6.Няма да те питам какво направи за народа и най.вече за пенсионерите като заместник на Иван Нейков

7.Няма да те питам какво е ползата за България и българите от това че си бил експерт в Европейската комисия по въпросите за социалния диалог /2002/2003/и член на Икономическия и социален съвет на Република България/2003/2005 /

Няма да те питам нищо за миналото ти

Ще си позволя да погадая както ти гада две години кой е дядо Йоцо.То бях от ДАНС,то бях от Института по психология на МВР,то бях от МВР,то бях Дора Апостолова,то бях Веси,то бях Славчева и накрая ме направи бригадир на интернет терористи работещи за специалните служби.Остава да уточниш за наши или чужди служби иде реч и на кого конкретно служа.

Та като си гадая си мисля,че ти произхождаш от семейство недолюбвано от "народната "власт.Та затова макар и вундеркинд са те пратили в строителни войски.Там навярно са те прекършили и обсебили онези зли сили.Та те са ти казали да не кандидатстваш за членство н БКП и са ти обещали светло бъдеще.Само така мога да си обясня гигантския скок в научната и служебната ти кариера след"промените"

Но да се върнем към въпроса ми.Няма да те питам и за неща от наши дни.

1.Дали вие направихте първи крачка към дядо Йоцо след като видяхте,че той пише в интернет в защита на Алексей Петров

2.Няма да те питам дали имаш обяснение защо дядо Йоцо внимателно и вежливо отклони направената от вас покана за работа под ваше ръководство в интернет.

3.Няма да те питам имали по-калпави сайтове от създадените от теб"Свободен Народ" и "Алексей Петров-екипния президент"

4.Няма да те питам политологът и социологът Дечев имали дял в съкрушителния резултат на Алексей Петров на президентските избори.

И така,след като тръбеше на ляво и на дясно че стоиш до Алексей Петров днес аз те питам:

Стоиш ли днес до Алексей Петров или го зарърби и си като онези гадини,които първи напускат потъващия кораб????

Преди две години написах "Честит рожден ден Алексей" защото се говореше и пишеше,че приятелите и другарите му го изоставят.С това си писание аз му протягах ръка и исках да не се чуства сам и изоставен.Мисля,че покрай мен и други българи му дариха подкрепата си.Сега отново пълзят такива слухове и виждам,че в залата е сам....Очакват се и предателства...

Чакам отговорът ти за да затворя тази страница преди да е завършил съдебния процес.Мълчанието ти също ще приема за отговор.

Бъди здрав и не споменавай със зло!!!!

дядо Йоцо Христов Българанов от Балкана



цитирай
4. teodordetchev - Дядо Йоцо, мъко моя ненагледна.
26.02.2012 22:19
Виждам, че и блогър си станал за да продължим беседата си. В това разбира се няма нищо лошо. Въпросите, които уж не ми задаваш, всъщност представляват внушения - в различна степен повече или по-малко некоерктни. Някои по-подлички, други почти неутрални.

Все пак ще отговоря нанякои въпроси, които уж не си ми задал. На първо място не съм "дюлгерин", а строителен инженер - конструктор, проектант. Проектирал съм много повече неща от изброените и най-малкият ми житейски проблем е, че съм забравил абревиатурата на един от тях. На този обект, както на друго място писах съм проектирал пакетно повдигнати плочи с междуосие от 7,2 метра, което е многопо-интересно от некоркобуквието, с което е било назовано предприятието. Тогава и имената на заводите се сменяха често - да си спомним за колко време ЗМД - Пазарджик стана ЗИН - Пазарджик, ако че производствените мощности бяха в Драгор. За въпросния обект в Габрово съм проектирал плочите противосеизмичното осигуряване и фундаментите на три сгради (с технологията по повдигането, с оразмеряването на монтажните колони и с някои други въпроси се занимаваше единият от двамата ни контролни инженери - ще взема да го питавм за пустата абревиатура, дано пък той си спомни). Проектирал съм изцяло и противоатомното скривалище на обекта - такива бяха изискванията на епохата. Не знам какво се цели с това питане и разпитване з агабровския ми обект - може би да се докаже на публиката, че съм започнал да изкуфявам и затова не си спомням :)

Между другото в определението "дюлгерин" прозира презрителното отношение на додесетоноемврийската номенклратура към инженерите въобще. Другото аналогично по емоционален заряд е "инженерче". Всъщност, която и да е инженер е свършил несравнимо повече полезни неща от тези, които продължават да местят фигурите по дъската и да ни раздават оценки. Не казвам г-не Йоцо, че Ви есте точно от тях но със сигурност имате сходно мислене и подход. Ако искате - обиждайте се, но е така.
цитирай
5. teodordetchev - Друга доста просташка инсинуация е въпросът ...
26.02.2012 22:32
... как така за нула време съм станал политолог и социолог. Г-не Йоцо, това изобщо не е станало за нула време, макар че за Вас лъжата е постоянно на устата Ви и е безсмислено да Ви разправям каквото и да е. Пиша това за останалите читатели, които може и да се подведат по мазните Ви, граниви измишльотини.

Завършил съм ВИАС, сега - УАСГ през 1984 г., а съм завършил магистърския курс по политология в СУ "Св. Климент Охридски" в периода 2001 - 2003 г. Доста време е минало между двете събития и доста неща съм прочел и научил на свой гръб за да реша да си сложа система в знанията и да стана магистър по политология. Председател на дипломната коисия пред която съм се явявал беше Огнян Минчев - питай го него колко съм грамотен и какво разбирам от политически науки.

Дисертацията ми се води социологическа, но най-точно може да се каже, че тя е интердисциплинарна, защото е по проблемите на индустриалните отношения, където се преплитат социология, политология, право, психология, а и други неща. Разработена е под егидата на секцията по труд и социална политика в Института по социология при БАН, където бях докторант на самостоятелна подготовка от 2005 до 2007 г. Струва ли дисертацията ми нещо, питай председателя на Специализирания научен съвет (аз съм станал доктор по социология още докато съществуваше т. нар. ВАК) - защитих на последното може би заседание, председателствувано от проф. Георги Фотев.

Ще те помоля да престанеш да плачеш на чужди гробища - има кой да жали за резултата на Алексей Петров и това не си ти. Точно на теб изобщо не възнамерявам да обяснявам каквото и да е, свързано с личността на Алексей Петров, още по-малко нещо свързано с кандидат - президентската му кампания.

Инсинуацийката, че видите ли бил останал сам в съдебната зала можеш да си я занесеш обратно някъде у Вас, у дома - в къщи, в Балкана или каквото разбираш под Балкан, защото изобщо не знаем мъж ли си, жена ли си, млад ли си, стар ли си, звяр или хермафродит, както е написал гениалният Ботев.
цитирай
6. teodordetchev - Ваша милост г-не Йоцо си остава една призрачна фигура, за която изобщо не е сигурно ...
26.02.2012 22:45
... дори е нормална индивидуалност или е колективен продукт на усилията на няколко души. По-сигурно е обаче, че Ваша милост има склонността да се клонира и да работи с доста голям брой профили във Фейсбук, което разбира се не е престъпление но е крайно съмнително от морална гледна точка.

Понеже чакаш с нетърпение да кажа, какви са ни отношенията с Алексей Петров, ще отговоря, че те са съвсем добри. Единственото ново е, че аз продължавам в състезателната, конкурентна партийна политика,х а той по всичко личи, че ще чака Бойко Борисов за да се срещнат на следващите президентски избори. Сега вече можеш да изпратиш няколко клонинга, които да ме нападнат за това, че не се отказвам от познанството си с Алексей Петров. Подготвен съм за подобна офанзива. Аз издържах две години от 10. 02. 2010 г., след като Петров беше арестуван и демонизиран от всичките слугински корпоративни медии в страната, та сега ще се уплаша от теб и твоите "четници". Забрави.

Натози етап нямам време да ти отговарям на глупостите, свързани с историята на БСДП и с отношенията ми с д-р Дертлиев. Описал съм ги в специален постинг още преди 3 години. Наскоро го пренесох тук в блога. Можеш и под него да снесеш някоя Йоцовщина, та да се намирам на работа с писане.

форумът "Свободен народ" не е създаден от мен, но в него няма нищо калпаво. Стандартен форумен софтуеър на форум, на който за сега не му се събират посетители. Аз лично не преживявам това тежко - за всяко нещо си има време. По-дразнещо е, че разни тебеподобни четници периодически пускат във форума разни линкове към порносайтове, та се отваря работа на системния администратор да ги трие.

Персоналният сайт на Алексей Петров си изпълни предназначението. Той събра посетители и отбеляза забележителен трафик за много кратко време, така че можеш и този коментар да си го сложиш в къщи - там в Балкана. Друг е въпросът, че не смятам нито да се хваля, нито да се окайвам заради работата си по този сайт.
цитирай
7. teodordetchev - Извинявам се, че преинавм ту на "ти", ту в учтива форма, но и аз съм жив човек и се подвеждам ...
26.02.2012 23:25
... по непрекъснатото Ви фамилиарничене. Тук е мястото да напиша нещо наистина важно. Вие твърдите, че ние сме Ви потърсили, след като сме видели как защитавате Алексей Петров по форумите. Истината е, че никога не съм Ви търсил. Други хора, между които и мои познати вероятно са влезли по някакъв начин във връзка с Вас, дотолкова доколкото може да се общува с призрак.

Вие и Вашите четници, реагирате като ужилени всеки път, когато пусна линк към превода на руския текст "Бригади шетат във форумите" - част първа на публикацията "Виртуалното око на Гоемия брат". Вие се разпознавате в този текст, където подробно е описано как руските тайни служби превземат руското интернет пространство и подлагат на тормоз опонентите на Путин и на "суверенната демокрация", както той сам нарича режима си.

Пускам отново тези линкове, защото колкото повече хора прочетат превода на Милен Радев, толкова повече ще им стане ясно с кого си имат работа:

http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/milen/milen005.htm

Ето и линк към втората част, озаглавена "Комисарите на интернет. Дезинформация и компромат":

http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/milen/milen007.htm

В него също така ще се познаете без затруднение. Работата е там, че ако не сте ангажиран служебно с постоянната офанзива срещу незначителната ми личност (какво е трудовото Ви правоотношение - с частен или с държавен работодател е без всякакво значение), то медицината има точно определение за Вашия проблем - той се нарича "обсесия". Вие все едно сте обладан от необходимостта да ме следвате из интернет пространството и да ме громите.

Ако това е чисто Ваша инициатива - Вие имате сериозен медицински проблем и трябва да вземете мерки. Аз обаче смятам, че Вие сте си напълно нормален, при това доста рационален човек, който си има служебна задача. Последното е добре за Вас - всеки си вади хляба по някакъв начин, има и доста по-нечистоплътни начини от това да плюеш някого по форумите.
цитирай
8. teodordetchev - С основание можете да ме попитате, като сте ми толкова ясен, защо съм ...
26.02.2012 23:41
... изписал толкова редове заради Вас. не е от човеколюбие и от желание да Ви дигам самочувствието и да Ви създавам удовлетворение от добре свършената работа. Просто знам, че между аристократичното мълчание и подробният отговор, второто е по-малкото зло. По-добре е човек да се обяснява подробно заради останалите читатели, отколкото да замълчи и да остави на такива като Вас възможността да повтаряте, да потретвате и да подесетвате едни и същи инсинуации и внушения.

Ясно е, че начинанието "Свободен народ" не е чак такова недоразумение, щом са Ви пуснали да ме следвате из целия интернет и да ме плюете без прекъсване. Как да не изпадне в умиление човек на "прецизната Ви работа" - намаляването на синдикалното членство или както се казва на "синдикалната плътност" е световен феномен, но Вие открихте, че аз съм успял да съсипя КНСБ. Хайде посмалете малко, че задминахте циганките - кошничарки, както казваше един класик на българската литература.

Това състояние ми е познато още от времето, когато участвах в дискусиите около създаването на ноия полицейски синдикат, което стана първо он-лайн, а чак след това - на живо в материалния свят. Един гражданин съвсем като Вас си отвори блог за да може да ме плюе. И до ден днешен в този блог има само два постинга - и двата писани срещу мен.

На другия ден след арестуването на Алексей Петров от БНР ме питаха в прав текст в ефир - защо съм участавл в дискусиите около създаването на новия полицейски синдикат. Принуждавал ли ме бил някой, изнудвал ли ме бил някой - защо съм направил това ?

Та тогава, самите полицаи - бъдещи синдикалисти от новия полицейски синдикат - СФСМВР в прав текст ругаеха колегите си от Института по психология при МВР, които вместо да се занимават с проблемите на травмираните полицаи и техните семейства, висат из форумите и изпълняват нечистите поръчки на разни политически фактори.

Вие сте от същата порода, без значение дали сте от въпросния институт, от ДАНС или от някъде другаде. Толкова за сега.
цитирай
9. karabina - ДРАГИ МИ ТЕОДОРЧО,
27.02.2012 14:57
Драги ми Теодорчо,

Преди да премина към същността на писмото си искам да ти кажа,че вчера имах много задължения -като един от най-възрастните в махалата и оставих внуците да следят за твоята реакция.Единия ми написа:"Дядо нищо ново под Слънцето,този човек се взема много на сериозно..Не си струва да му отговаряш"Другият е по -чапрашик и ми пише:"Дядо този човек е ненормален.Взел се е за властелин на света и иска всички да му се възхищават на високопарните писания.Остави го да си се заблуждава и не му слизай на нивото-махленска клюкарка"

Но дядо ти Йоцо си има разбирания и си ги отстоява,независимо какво го съветват внуците.

Знаех,че ще реагираш като ужилен.Но бързата реакция е срам за майстора си....Та да ти река:

1.Аристократе,от къде такъв речник след като се кичиш в интернет с такива научни титли и звания:"просташка инсинуация","лъжата е постоянно в устата си",мазните ви грапави измишльотини" и т.н. и т.д. и

usw.
НЕ ЗЛЕПОСТАВЯШ ЛИ БЪЛГАРСКАТА НАУЧНА ОБЩНОСТ??С КОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИ СЕ СРАВНЯВАШ???

2.Навикът на твоите интернетработници да слагат думи в устата на опонентите,които той не е изричал и след това да го разгромяват са научили от теб-техния шеф.Къде съм използвал думата "ИНЖЕНЕРЧЕ"?????

ДРАГИ МИ ЖЪЛТУРКО ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД,попитай приятеля си Явор,какво съм му написал за завод "Благой Попов" в Перник...След напускането ми на войската аз работих в научно-изследователски институт,който извеждаше България на челно място в света......Тъй,че дето пише твоя човек от фенстраниците- "в грешка си"Аз се прекланям пред българските инженери сложили в малкато си джобче, американци,англичани и руснаци взети заедно.Явор да ти отвори очите.....

3.С какво те плаша??Та те питам заради тази твоя аебсурда самоизмама....Добре ли си бе момче??Да не би неотдавнашното ти заболяване да се е отразило на мисловната ти дейност??Ако докторите ти казват,че си здрав ,значи туй е класически пример на ИНСИНУАЦИЯ.

4.Сега е ред аз да кажа на четящите кой лъже.Я си спомни драги, първия протест за цените на горивата..Вие си седяхте на площада двамката с един човек.При вас дойде една жена,която ви поздрави и ви предаде поздравите на дядо Йоцо.Ти драги и благадари и и представи "Васил"/човек пишещ в интернет/Та ако ОТРЕЧЕШ,ЧЕ ТОЗИ "ВАСИЛ" Е ОСЪЩЕСТВЯВАЛ МНОГОКРАТНИ КОНТАКТИ С МЕН ТИ СЕ ЕЛЕМЕНТАРЕН Л Ъ Ж Е Ц Този човек ми предложи да оглавя работата ви в интернет,искаше да ми устрои среща с Алексей,предложи ми да изпрати кола,той ме свърза със ССИ,с "Ангелчето" и "Съкровището" но дядо Йоцо.Ако отречеш ще пейсна във всички възможни места в интернет писания в това число и твои/за заболяването на "Съкровището" или за опасенията ти,че няма да съберете нужните гласове за регистрацията/пък аз ти казвам точно колко гласа ще съберете/Но както казват братушките моят "Един въпрос към..."те постави в"расплох и тебе нечего делать и начинаешь врать"

5.Та като сме се захванали да показваме кой лъже да допълня:бил съм нереалин образ.Я си спомни момче,как Алексей Петров наруга същата жена /от протестта и от съдебната зала/ дошла в сградата на ССИ/сега сграда на твоята партия/ да си даде подписа за регистрацията на Петров и Георгиев.Ти даже и даде визитката си...Ти момче много добре знаеше,че тя е мой боец!!Та толкова за реалността..Аз мога да ти докажа кой настрой Алексей срещу нея и мен..но ти лично няма да имаш полза ..Оставям те сам да се разобличиш както на времето Явор си призна,че е "Васил"..Здраве да е....

6.Понеже ме насочваш към хора ,нямащи отношение към нашите спорове съм длъжен да ти рекна следното:

а//Огнян Минчев изрази отношението си към теб и твоите интернетработници .Това стана,когато той беше само надникнал в страницата на Душана Здравкова ,администрилана от калпазани и твоя милост/така беше написано/ и беше моментално приобщен без негово съгласие.Не искам да го цитирам но е нещо от рода на това,в което ти днес ме обвиняваш.милиционерщина, кагебейщина и мутрински дела....Само за сведение нито Томова,нито Бареков,нито Огнян Стефанов,което недолюбват Алексей са ме трили или обвинявали в такива неща..

б/ Не искам да забърквам проф.Фотев в твоите каламбури.Аз съм от тези,които оценят дисертациите по техните резултати в практиката.Иначе,с толкова много доктори на науките България би следвало да е съвършенното общество от което да се възхищанат и учат всички народи....Та би следвало да напишеш какъв е твоя личен принос в науката и къде се реализира на практика.

7.Що се касае за клонингите...Та твоята любима Надя Чанева сама пише ,че е принудена от герберите да използва няколко работни профила...Ти счеташ,че това е неморално.Аз пък те питам:МОРАЛНО ЛИ Е ДА ВЛИЗАШ В ПРОФИЛА НА ОПОНЕНТА И ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ОТ НЕГОВО ИМЕ????И тук мога да ти пейсна много твои писания.....

8. Най.важното:НЕ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСА ДО АЛЕКСЕЙ ЛИ СИ??Пак политическите каламбури:вокруг..да около...Ти не отговаряш но аз ти писах,че И ТОВА Е ОТГОВОР!!!!!!

Честно казано с такива като тебе е излишно да се контактува-наливане от пусто в празно.

Сега съм поставил на младите да разберат защо не си публикувал отговора си-пасквил на фенстраниците,където е питането ми.Там е някакво разбъркване.Питам се да не би Алексей да е раздавал мавашигери????

Желая ти здраве!!!

Дядо ти Йоцо Христов Българанов от Балкана





цитирай
10. teodordetchev - Драги Дядо Йоцо,
27.02.2012 15:48
Дядо ли си, баба ли си - не те знам. Не знам и нищо, ама нищичко за Вашите дебати с Надя Чанева. Така че не ме занимавайте с нея - тя не ми пише сърцераздирателни писма чаршафи.

По Вашия въпрос. написахте ми един чаршаф - аз Ви отговорих. Вие решихте, че може да ми напишете вече пълен комплект спално бельо. Не чакайте обаче да продължа да си губя времето с Вас, с Вашите четници, внуци и прочее виртуални фантазии. Времето ми е достатъчно ценно за да го губя с Вас. Каквото е трябвало да направя в рамките на елементарното възпитание съм го направил. Вие пишете разни мъдрословия, аз не мога да не Ви отговоря поне в началото. Но началото мина и аз вече не съм длъжен да се занимавам с Вас.

Вероятно сте забелязъл, че не трия коментари и че вески регистриран блогър може да коментира в блога ми. Това няма да се промени, въпреки Вашето пришествие. Сигурно бихте бил горд ако започна да филтрирам коментарите в блога заради Вас но това няма да стане.

Още един път ще изразя надежда, че това което вършите е под някаква форма Ваше служебно задлъжение. Иначе така наречените Ви внуци би трябвало сериозно да се обезпокоят за душевния Ви комфорт.

Без значение на какво се дължи обсесията Ви - на служебни задължения, на маниакална депресия или на чисто човешка злоба, мога да ви уверя, че ще доведа до абсолютния минимум общуването си с Вас.

Впрочем, не сте ли смешен, регистрирайки блога си под женско име ? Искам да Ви кажа само, че тук не е Фейсбук - тук е блог.бг. Тук правилата и порядките са други. Ако искате да останете анонимен не е задължително дори да пишете име, а можете да сложите две думички. Примерно - интернет бригадир. Или милиционер онлайн. Или нещо друго. не е нужно да се правите на жена, а пък да се подписвате Дядо Йоцо. И уверявам Ви - тук просташкия тон, вербалната агресия и просташките нападки не се рентират и не се толерират. Затова помислете върху промяна в изказа, за да не Ви направи блог общността смешен.

За сега - толкова. Всъщност и това Ви е много ...
цитирай
11. karabina - До срама за българската интелигенция Теодор Дечев !
27.02.2012 16:47
Tъй като беше отказан прием на Йоцо Българанов в блога/както и във всички ваши фенстраници/ тази работа свърших аз......Вие Дечев, сте срам за българската интелигенция с каруцарския си език !

цитирай
12. teodordetchev - Уважаемо хибридно същество Дядо Йоцо - Савина Кирилова,
27.02.2012 17:41
Мисля, че е крайно време да престанете да занимавате публиката с интиригите и мюзефирлъците си. Наистина не сте интересни - повярвайте ми. Определението, че сте интернет бригада за торомоз и унищожаване на форумни дискусии е абсолютно праведно и истинно. Ако случайно не се намирате в трудово или гражданско правоотношение с някой възложител, близките Ви трябва да бъдат сериозно обезпокоени от видимо девиантното Ви поведение. Ако просто така си вадите хляба - простено да Ви е. Няма да Ви преча да си храните семейството.
цитирай
13. karabina - ДО КОМПЛЕКСАРА ДЕЧЕВ !
27.02.2012 18:32
Последното, което ще ти напиша Дечев е , че освен глупав си и голям комплексар!! А и двете не се лекуват !!!

цитирай
14. teodordetchev - Искрено се надявам, че това ще е последното Ви посещение, поне под този постинг.
27.02.2012 23:58
Започваме да се повтаряме. Всъщност, Вие постоянно се повтаряте - още от началото на кампанията за президентските избори. Но дори и на високотърпелив човек като мен започва да му омръзва, да не кажа - да му писва. Погледнете си профила на блога - няма постинги, няма нищо, има само няколко коментара, като броят им съвпада с броя на коментарите Ви под този постинг.

Не е за първи път, някой да си прави блог само за да ме плюе, ама Вие пък съвсем мързеливо го карате. Предишният имаше барем два постинга в блога си.
цитирай
15. kobata - Ехей, Адашко, те ненормалниците и ...
28.02.2012 15:17
Ехей, Адашко, те ненормалниците и тук се появили :) :) :) Аз скоро не съм се забавлявал с тяхното скодоумие и инфантилност... Ще взема малко да си почеша клавиатурката, като се прибера...
цитирай
16. diadoyotso - забележка към Адашко
28.02.2012 20:01
Не се меси на чужда маса защото ще пострада Адаша ти..Ще публикуваме материали,които ще го покажат в много,ама много лоша светлина..Не подценявай предупреждението..Попитай Надя защо не ви разобличаваме напълно??????????????????????
цитирай
17. teodordetchev - Адаш, хич да не ти пука.
29.02.2012 12:16
Дядо Йоцо, както често му се случва блъфира (за заблуда на останалите четящи) и плаши гаргите, мислейки че плаши нас двамата. Да си публикува каквото ще - за толкова години не съм сгазил лука, та сега ще имам някакви проблеми заради някакъв си Йоцо Савинкин. Пиши си каквото ти е на душа.

Не че е необходимо да те успокоявам точно теб, но да си знае Дядо Йоцо Савинкин :)
цитирай
18. teodordetchev - До хибридния и самоклрониращ се Дядо Йоцо Савинкин.
29.02.2012 12:21
Драги Дядо Йоцо Хибридний,

Знаех си, че ще стигнете до открити заплахи и държа лично да Ви уверя, че се плаша от Вас точно толкова, колкото от ланския сняг. Изобщо няма нужда да Ви уведомявам, че вида на отправяните от Вас заплахи е отдавана криминализиран в България - нарича се изнудване. Но на мен ми е все едно. Безчинствайте си на воля - на мен ми е все едно. Блогърите тук ме познават прекрасно и точно Вие едва ли ще им промените мнението. Сбъркали сте мястото за изява. Желая Ви по-нататъшни успехи в клонирането, простото деление на нови фейсбук профили, конюгацията и всякакви останали размножителни процедури. Бъдете здрав и щастлив / щастлива.
цитирай
19. diadoyotso - Питане до Дечев
29.02.2012 17:57
Знаеш ли преди колко дни и на кой твой съратник изпратих това:Балкански Йоцо
И още за размисъл:Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
(2) (Отм., предишна ал. 3, изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Ако набеденият бъде привлечен към наказателна отговорност, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години
Това,че не те е предупредил означава,че ти ръкопляска или стреля в гърба/по мойта питанка за комондира -лъжец/
цитирай
20. kobata - Хихихи Едно нискочело, плазмод...
29.02.2012 19:07
Хихихи Едно нискочело, плазмодиообразно същество, а всъщност една изкукала шизоидна даскалка и маниакално-депресивното и синче ни забавляват.
Но Адашко, бъркаш се жестоко... По-правилно е да се каже Йоцо Маринкин...
цитирай
21. teodordetchev - Не искам да обиждам когото и да било, дори и враговете си.
29.02.2012 23:12
Но има хора, които се хранят с отрицателната енергия от негативните реакции на хората срещу собственото им отровно излъчване.
цитирай
22. diadoyotso - пояснение заДечев и компания
01.03.2012 12:49
дечоолу,цигане асистенте,четете във фейсбук "Българската народна армия...."А от мен :
до мен


Този циганина Теодор Иванов е страхотен глупак. Четох в блога на Дечев тъпоумията му, той ни мисли за Иванка ! Тоя е по-тъп от всички идиоти на този свят
цитирай
23. kobata - О, времена, о, нрави. . . Дядо Йоцо, ...
02.03.2012 15:20
О, времена, о, нрави... Дядо Йоцо, освен че прогледна, взе че прописа... Да беше си стояла кака Иванка в психодиспансера...
цитирай
24. анонимен - Адаш, дай да не обиждаме хората без да се виновни.
02.03.2012 17:39
Изобщо не можем да знаем кой се крие зад псевдонима "Дядо Йоцо" и многобройните му клонинги. Пък и да си турим ръка на сърцето - в тази история никой не е откачен. Без да знаем с какви мотиви, Дядо Йоцо и клонингите му се въртят около нас, искат уж да си дружим и едновременно с това вият до небесата, че проваляме "каузата на Алексей Петров". Очевидно е, че това е една от описаните вече в литературата технологии за разбиване на форумни интернет общности. Не можем да отречем на Йоцо и Йоцовщината известен успех.

Действително, Йоцо и клонингите му (а може би - клонингите й, никой не знае пола на оригинала) разиграват една пиеска, в която се опитват да ни внушат, че срещу нас стои същество, което се чувства пренебрегнато и е дълбоко оскърбено, че не сме оценили неговите усилия от 2010 г. до сега. Вероятността това да е подвеждащ маньовър е огромна.

На мен отдавна ми е минал меракт да разбирам кой е Йоцо, коя е Савинчето и има ли Йоцо "четници" или става дума за набор от разнообразни фейсбук профили, блогови и форумни регистрации, с които може да работи дори и сам човек. Търсенето на отговор на въпроса за идентичността на Йоцо (да не се бърка с "Идентичността на Борн"...) е доста контрапродуктивно занимание. За това време могат да се свършат много по-полезни неща - ако не за целокупното общество, то поне за хората които обичаме и уважаваме.

Самия Дядо Йоцо ще помоля да си подбира малко думите, защото не си е вкъщи, а е на чуждо място - в чужд блог. Той е нов за тази среда, но ще се наложи пак да го подсетя, че това не е Фейсбук. Тук изискванията към възпитаното поведение са в пъти по-високи.

Също така се налага да напомнвя на Дядо Йоцо, че поне според българската конституция, всички български граждани са равни пред закона и с равни права. Така че, размахването на определения като "циганин" и "циганка" са неуместни. познавам цигани, които са в пъти по-възпитани, а може би и по-интелигентни от него и от останалите му артистични превъплащения.
цитирай
25. kobata - Адаш, аз пък мисля, че не си заслу...
08.03.2012 19:53
Адаш, аз пък мисля, че не си заслужава толкова сериозно да се анализират платените мисловни импотентчета. Нали всички знаят, че истината има една такава особеност - рано или късно излиза наяве. Ако не друго, поне можем да се забавляваме като отвреме-навреме ги дразним... Че ако съвсем ги отсвирим и ще вземат да им спрат парите и да умрат от глад, бедните, нещастни тролченца... А това недоразумение "Дядо Йоцо" или каквато сволоч е там, сигурно е виждало Българската армия само по телевизора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5807618
Постинги: 766
Коментари: 3548
Гласове: 52688
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов