Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2012 23:53 - Още едно видео за Катарската плажна мафия. Този път с добро качество на звука :)
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 17876 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 29.03.2012 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Е, този път вече струва ми се, че видеозаписът е качествен и звукът е добър. Това е записът, направен от мои колеги за нуждите на "Свободен народ" - независима социалдемократическа партия. Може само да се съжалява, че звукът на видеозаписа на "Канал 3" не се чува добре в YouTube. Но както се вижда и тази техническа трудност е преодоляна. Дано проблемите ни са все такива в бъдеще ... :)

Тук е мястото да благодаря на всички блогъри и на останалите читатели, които проявиха сериозен интерес към всичко свързано с пресконференцията, посветена на Катарската плажна мафия. Интересът в блог.бг естествено контрастира драстично на гробовното мълчание на големите корпоративни медии.

Разбира се, отдавна съм престанал да се учудвам на този подход. Дори вече започвам да приемам, че това е даденост - разните ни мафии си имат медии и последните си дундуркат собствениците. Едва ли можем да се чудим на тези неща. Още по-малко си струва да се оплакваме от този подход, отдавна превърнал се в "национален стандарт".

Корпоративните медии си знаят тяхното, а свободните хора си имат Интернет. Каквито и героични усилия да полагат "флагманите" на българския печат и "водещите" български телевизии, нищо не може да остане скрито - покрито. Затова и апетитът за контрол над интернет е толкоа голям. Затова и реагираме толкова остро при всеки опит да се посегне на свободата в интернет.

Така или иначе - заповядайте отново на пресконференцията за Катарската плажна мафия. Чуйте какво лъсна за връзките между силовия вицепремиер Цветанов и ръководителницата на скандалната "Инвестбанк" - Петя Славова. Чуйте и какво стана ясно за начините за "изпиране" на комисионите, които "Инвестбанк" плаща за "привлечени финансови ресурси". Чуйте и как "Инвестбанк" увеличава капитала си, като се ... кредитира сега. И още други неща ...

Разбира се, от трагичното до смешното често има само един косъм разстояние. Така беше и на пресконференцията за Катарската плажна мафия. По силата на обстоятелствата, участниците в пресконференцията бяхме принудени да направим разклритията си на фона на рекламното пано на ... същата тази "Инвестбанк". Да погледнем на това от смешната му страна.

И да не забравяме, че протестът срещу водещите измамници в българската банкова система ще бъде на 01 април 2012 г., от 12:00 часа пред централния офис на "Инвестбанк" на бул. България № 85.








Гласувай:
13



1. zabavnata - Здравейте!
29.03.2012 09:47
С интерес изгледах този запис, още повече, че качеството на звука беше доста по-добро. Звучи направо зловещо това с опита за убийство на главния счетоводител на Инвестбанк. Винаги ми е било интересно как се развива професионалната кариера на един банкер. Все си мисля, че госпожа Славова е един медиен продукт. Вероятно истинските собственици и началници на Петя Славова са хора в сянка, инфантилно опасни, заради страховете да не бъдат "осветлени".
За БНБ съм в потрес. Никакъв надзор или пък избирателен такъв. Що за чудо?! За спекулата в лихвената политика на ТБ съм напълно съгласна. Обаче безобразията продължават, а някой в БНБ или спи, или участва в схемите.
Надявам се, че на хората се изясни как в бедна България едни прости "чиновници" купуват яхти и имения за милиони, а други просто се събуждат собственици на банки.
Лек ден, г-н Дечев!
цитирай
2. chavdar01 - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАИСТИНА НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ОТРАЗИ СЪБИТИЕТО.
29.03.2012 10:04
НО ПОДХОДА НА ТАЗИ БАНКА НЕ Е САМО НЕИН ПАТЕНТ!
ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И КТБ-ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!
цитирай
3. анонимен - Не, никога не можем да забравим виртуозите от Корпоративна търговска банка.
29.03.2012 11:13
Но все пак, на този етап те остават на второ място в класацията ни за банков хайдутлук. Кой знае, може някой ден да си сменят местата в класацията. Но сега на дневен ред е особената наглост на г-жа Петя Славова и на нейния покровител - г-н Цветан Цветанов. Затова на 01 април 2012 г., в 12:00 часа ще се съберем пред централния офис на "Инвестбанк" на булевард България и ще й поднесем един венец от благодарните ограбени граждани.
цитирай
4. анонимен - Теодор Дечев $ Нещо съвсем се е спихнал софтуърът в любимия ни блог.бг
29.03.2012 11:19
Предишният коментар си беше мой - на Теодор Дечев. И мога да уверя всички, че се бях логнал, ей Богу. Но както и да е - аз си оставам лоялен потребител в блог.бг и благодаря на Инвестор.бг, че ме хостват толкова време. Е, надявам се, че и те не са били на загуба от моя блог :)

Така или иначе, горният коментар не е анонимен, а си е мой.
цитирай
5. ivanmitev57 - Продължаването на държавната финансова грешка не е полезно
31.03.2012 13:31
Уважаеми г-н Теодор Дечев,

Развитието на стопанските процеси в България е резултат от влияние на

„Катастрофална българска политическа грешка”

http://ivanmitevbg.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html

До 24 часа след като се прекрати тази политическа слабост, то опасността от съвременна стопанска криза ще бъде неутрализирана.

С уважение, Иван Митев
цитирай
6. teodordetchev - Уважаеми г-н Митев,
31.03.2012 23:06
От дълго време все се каним и двамата да се срещнем и да поговорим за Вашите идеи и икономически възгледи. Различни обстоятелства попречиха това да стане до сега, включително и моето заболяване в края на миналата година. Но по-добре късно, отколкото никога :)

Що се отнася до конкретния случай - става дума за чисто криминални практики в "Инвестбанк", включващи кражба на пари от сметки на клиенти, отвличане на бившия главен счетоводител на банката (!), опит за убийството му (човекът и в момента се бори за живота си вследствие на инжектираното му вещество по време на отвличането му), увеличаване на капитала на банката с тривиална измама и други ...

Така че, на нашата пресконференция не сме говорили за развитието на стопанските процеси в България, а за поредица от престъпни действия, срещу които ще протестираме утре - на 01 април 2012 г., в 12:00 часа пред централния офис на "Инвестбанк" на бул. "България" № 85 в София. Ще протестираме и във варна и в Пловдив.
цитирай
7. rizar - хАХХАА
10.04.2012 20:20
боклуци скапани мафията на 6-то у-ние срещу мафията на 1-во главно . Умориха народа - хората да бият шута на скапаните мафиоти .
цитирай
8. teodordetchev - И аз искам хората да бият шута на скапаните мафиоти.
10.04.2012 23:30
И особено на тези, които не просто крадат, а съсипват икономиката на цялата страна. Дано доживея. Каквото зависи от мен - ще го направя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5807049
Постинги: 766
Коментари: 3548
Гласове: 52687
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов