Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2012 00:07 - Брой 4 на вестник "Свободен народ" вече разваля апетита на управляващите ...
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 22056 Коментари: 12 Гласове:
8

Последна промяна: 07.07.2012 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След брой трети, благополучно излезе и брой 4 на вестник „Свободен народ“.
image

Министър-председателят Бойко Борисов държи президента Росен Плевнелиев под контрол заради злоупотреби с 20 млн. евро, съобщава вестникът от първата си страница. Прокурорско разследване е започнало срещу неизвестни извършители, оскъпили строежа на автомагистрала „Люлин“ с въпросната космическа сума. По това време обитателят на сградата на бул. „Дондуков“ 2 беше министър на регионалното развитие и благоустройството. Въпреки че е знаел за нарушения при изграждането на магистралата, Плевнелиев не е спрял строежа, а е дал зелена светлина строителството да продължи. Така строежът е оскъпен ненужно с над 20 млн. Евро.

В анализа на Теодор Иванов, на стр. 16 се проследява „играта на матрьошки“ по време на прехода. Кои са политическите матрьошки на прехода, можете да се досетите дори и само от тази реплика: „След испанската и онази от Банкя се задава трета жълто-червена кукличка“.
image

„Кой плати на Янето за изборите ?4 разкрива вестникът на стр. 48. Най-популярният контрабандист в България към днешен ден – Евелин Банев с прозвището Брендо е финансирал лидера на „Ред, законност и справедливост“ за избори 2011 г. Съществува съмнение, че всички политически пируети на Яне Янев са били предварително уговорени и отрепетирани с лизера на ГЕРБ-овците.

Цветелина трупа богатства от тока. Бившата любима на премиера печели десетки милиони от надбавката за „зелена енергия“ - на стр. 2.

Протеже на вътрешния министър Цветан Цветанов е с личен принос за срутването на мост над река Струма край санданското село Рибник. Това става два месеца и половина, след като партийното и областното ръководство на ГЕРБ-овците в Благоевград гордо рапортува, че е проверило язовирите и речните корита и няма опасност от наводнения и разрушения – на стр. 5

Шефът на „Репортери без граници“ Оливие Базил твърди в интервю пред вестника, че ГЕРБ поддържа страхливата журналистика. Според него ако във Франция се бяха появили записи като тези с Мишо Бирата, кабинетът падаше – на стр. 12

Нина и Зеука боядисват декори с кафе, става ясно от материал на стр. 19. Звездната двойка открива уникалния начин за оцветяване, докато подготвя култовата си постановка „Шинел“, играна вече 20 години по сцените на четири континента.

Вечният бунтар и рокаджия Васко Кръпката заявява в интервю, че силиконовата кючек-гюбек помия се е поизчерпала. Злите сили вдъхновяват музиканта да е вечна опозиция и антипод – на стр. 18

В пространно интервю за вестник "Свободен народ", Цветан Начев,, мениджър на Международна ортодоксална банка "Свети Никола" обяснява как българия се управлява от лобито на мениджърите на търговски банки, които "разполагат с огромни ресурси, защото харчат чужди пари". Пак според Цветан Начев, не повече от 20 души дирижират усвояването на еврофондовете. Вместо да защити предприемачеството, държавата създава олигарси и лобита. всичко това - на стр. 8.

Министърът на външните работи Николай Младенов прави музей за баща си. Министърът на външните работи предлага да се направи музей на Държавна сигурност. Забавното е, че баща му - Евтим Младенов е бил шифровчик в различни посолства на НРБ в тоталитарно време. Още за музея на Държавна сигурност – на стр. 3

Оставиха Витоша да изгори нарочно. Всичко за пожара в защитената местност Бистришко бранище на Витоша и разкази на участници в гасенето - на стр. 4

Алексей Петров е в ареста, за да мълчи, разкрива преподавател от Великотърновския университет. Според него Петров знае много за сикаджийското минало на премиера и може да бъде един от най-сериозните свидетели пред Европейската комисия „Антимафия“. Точно европейската комисия „Антимафия“ може да изиска декласифицирането на докладите, писани от Алексей Петров в качеството му на щатен контраразузнавач. Наскоро тя беше сезирана от група журналисти, които настояват „Антимафия“ да разследва премиера за тъмното му минало на стр. 7. По темата има и анализ на стр. 13

Пълно фиаско на строителния министър Лиляна Павлова със социалните жилища. За проекта, който е пред провал – на стр. 9

На страниците с анализи - „Свободно слово“ (от 13 до 17), могат да се прочетат още авторски материали от Теодор Дечев, Татяна Ваксберг, Теодор Иванов и Румен Белчев по актуални политически, социални и международни теми.

И накрая - задължителният афтършейв: маркучът на Б. Б. ... омекна.
image





Гласувай:
10



1. chavdar01 - В ПЕРНИК ВЕЧЕ НЕ ВЪВ ВСИЧКИ РЕПОВЕ ГО ИМА!
07.07.2012 21:26
ПРАВИ СЕ НЯКАКЪВ САБОТАЖ.
ЕДВАМ ГО НАМЕРИХ В ТРЕТИ ПОРЕДЕН РЕП!
И ТОВА Е САМО ЧЕТВЪРТИ БРОЙ!
А КАТО НАБЕРЕ СКОРОСТ СИГУРНО ЩЕ СПРАТ ИЗОБЩО ДА ГО ДОКАРВАТ В ПЕРНИК!
ИНАЧЕ "НЯМА" ЦЕНЗУРА В БЪЛГАРИЯ!
цитирай
2. tamperto - "
07.07.2012 22:15
поредната комунсоцпропаганда.
цитирай
3. teodordetchev - по коментар номер 2.
07.07.2012 23:15
Поредният представител на ГЕРБ-овците, гостувал в блога ми. Все повече ще стават, няма страшно ...
цитирай
4. tamperto - "
07.07.2012 23:31
дано.... Това че съм ти минал през блога.. ами ако не искаш никой да не минава не го създавай. А не после да мрънкаш " ама тоя мина ". За тебе ако ГЕРБ е обида, за мене БСП, ДСБ, НДСВ, ДПС са обидни думи. А най обидната е да те нарекат Р.Овчаров-ец.
цитирай
5. lado - Дечев, трябва да дезинфекцираш ...
08.07.2012 21:43
Дечев, трябва да дезинфекцираш блога си след апологетите на ГЕРБ и мутрата. Не ти завиждам. Съчувствам ти, но пък така не отслабва имунитетът ти към подобни зарази. Ей го, Памперсо ! Минал си - добре...Дали си чел, а и можеш ли да осмислиш четеното е реторичен въпрос. Свободно пространство...На защо ти идва отвътре, като видиш чиста повърхност, да напишеш х*й, е тва не мога да схвана...Явно некой хромозом имаш повреден, но партията ти точно такива приема - тупик на еволюционното развитие. Останалите, с пълен набор от хромозоми, ги е гнус от нея.
цитирай
6. josarian - Всъщност автора на блога е една обикновена тракторска подлога,
08.07.2012 22:07
издаваща поредния жълто-кафяв парцал. Какъв Свободен народ, какви пет лева!?.....Ужас и безумие....
цитирай
7. kobata - Адаш, сложи си една модерация, че ...
09.07.2012 03:15
Адаш, сложи си една модерация, че бойковската измет е способна да освини всичко дето диша и мърда...
цитирай
8. анонимен - Адаш, изобщо не ми трябва никаква модерация.
09.07.2012 15:13
Нито имам време да чета и одобрявам или отхвърлям постинги, нито пък имам желание да цензурирам когото и да било - в това число Йосариан, Дядо Йоцо и така нататък. Правото на мнение и правото на изразяване са свещени.

Друг е въпросът, че ми се наложи да прекъсна достъпа на анонимните автори до коментарите в блога ми. Не защото имам нещо против анонимните коментатори, а защото точно под тази форма блог.бг се залива от руски спам. То не бяха "кэртридж кассеты", то не бяха "дешевые копютеры", то не бяха "дешевые девушки"... Наложи се да спра достъпа на анонимни коментари в блога, макар че едни от най-интересните коментари идваха точно от анонимните. Така де - не всеки има акаунт в блог.бг . Но точно поради спамът, който се изливаше през анонимните коментари се наложи да ги спра. Просто нямам време по цял ден да чистя "дешевые кассеты" и "дешевые девушки".

Тук е мястото пак да обясня на професионалиста по нещо си Йосариан, че това срещу което той ручи не е спам, а нещо предвидено в правилата за електронна търговия - казва се "непоискано търговско съобщение". то дори не е търговско съобщение в пълния смисъл на думата, защото не е изпратено от издателя на вестника, а от симпатизант с познания в сферата на интернета. В съобщението известяват г-на Йосариан, че има такъв нов вестник и му дават възможността да се отпише, ако му е неприятно да получава подобни съобщения. А това, което се лее в коментарните полета в блоговете ни в блог.бг вече си е спам пар екселанс. Срещу това нещо обаче Йосариан не вдига пара - то не го тормози.
цитирай
9. teodordetchev - Този коментар по-горе си е мой - на Теодор Дечев.
09.07.2012 22:46
А защо страшният софтуеър на блог.бг ме е разпознал като "анонимен", при това в режим, в който анонимните са забранени ще е добре да отговори системният администратор на инвестор.бг . Ако има време и желание, разбира се ... :)
цитирай
10. paravankofivan1 - издаваща поредния жълто-кафяв ...
10.07.2012 16:59
josarian написа:
издаваща поредния жълто-кафяв парцал. Какъв Свободен народ, какви пет лева!?.....Ужас и безумие....

цитирай
11. teodordetchev - Моля за тълкувание на последния коментар.
10.07.2012 23:58
Как да го разбирам - като съгласие с драгия Йосариан или като нещо друго ?
цитирай
12. mayakulisheva - Дайте да дадем, само на нас...
28.08.2012 09:28


Дайте да дадем, само на нас...



Дайте да не правим референдуми защото ни струват скъпо, нека да не правим и избори защото те ни струват също скъпо...Нека ГЕРБ си седи все на власт, за да не се харчат пари...Но нека не гласуваме и бюджет на Кабинета на министър-председателя защото е скъпо, да извадят министрите всичките си спестявания и с тях да си правят заседанията...

Президентът да върне веднага милиона , който му гласуваха и да си извади от милионите , които спечели благодарение на спането си по немските „паркинЗи”. Какво да правим със Съдебната система? Да й гласуваме бюджет, само че само на онези съдии, които съдят както им казва Цветанов. На меверейците също – бюджет само ако има повечко задържани, няма значение дали са виновни. Митниците да се местят в Русе и да се самоиздържат – от актове и глоби. Нека и с учителите е така – да плащаме на онези учители и експерти в министерството, които ни включат в учебниците – нас, политиците от ГЕРБ, които искаме да строим Белене, ама само ако всеки българин си внася вноската за проекта?! Да закрием всички вестници и телевизии, които имат по-различно мнение от това на ГЕРБ...Какво остана? А,ааааа! Интернет. Никакви блогове, никакви форуми – само два , три сайта и игрички. Народното събрание също не ни трябва – там опозицията се заяжда с министрите и премиера, вместо да го похвали как строи магистрали. Нека си закрием най-накрая и глупавата си държава...

М.Кулишева
изпращам Ви мой коментар - моля за един разговор с Вас , правили сме интервю , но нямам Вашите координати - maya_velkova@mail.bg



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5842693
Постинги: 783
Коментари: 3551
Гласове: 52999
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов