Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2021 17:29 - Изкуството да си купуваш ток
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 665 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.01.2021 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От 2-ри януари в интернет е налична платформа, на която бизнес и битови клиенти би трябвало да могат да сравняват оферти и избират подходящите за тях от търговци и доставчици на електроенергия. Но това "би трябвало" не означава, че платформата работи пълноценно и някой може да си свърши полезна работа през нея. Независимо от това вече се забелязват някои първи сигнали по които постепенно ще развием в себе си ... вижте заглавието на статията.

В първият ден от пускането на платформата в интернет ( адрес: https://platforma.dker.bg/ ) на нея нямаше НИТО един истински търговец или доставчик, а вместо тях имаше ТРИ МЕНТЕТА. Това ви го показах своевременно в този блог. На следващият ден ментетата бяха премахнати и платформата остана близо денонощие без нито един играч на нея. На третия ден започнаха постепенно да се качват отделни фирми и така до днес, когато общият им брой е вече 23 (двадесет и три). Това прави близо половината от всички лицензирани, от енергийния регулатор КЕВР, търговци на електроенергия в България, към днешна дата. Общият им брой днес е 49.

Ето кои от тях вече са се позиционирали на платформата за сравняване и избор на оферта.

image

Нито един от играчите, за сега, няма открита оферта или тарифен план на тази платформа. Много малко от тях (двама - трима) разказват по нещо скромно за фирмите си и, колко биха искали да са ви полезни в олекотяването на джобовете. Единственият плюс на тези кратки визитки е наличието в тях на линкове към сайтовете им, в някои от които даже можете да видите конкретни тарифни планове, да ги харесате и даже да се хванете на въдицата.
И сега ще ви покажа еднин такъв тарифен план.

image

МНОГО ЯКО! Веднага бият на очи два МОЩНИ КАПАНА. Те лесно се забелязват и още по-лесно се разобличават и отблъскват клиентите от себе си. Има и по-трудно забележими капани и примки, но даже и разкриването и осветяването на двата МОЩНИ КАПАНА е повече от достатъчно да охлади чувствата на бъдещите клиенти към този доставчик. Кои са тези КАПАНИ?

Ако ви ги кажа и покажа, както правя тук повече от 10 години аз НЯМА ДА ПОЛУЧА НИЩО. Не ли? Всъщност последният въпрос е риторичен. Ето защо ще търся други форми и начини за разобличаване на капаните на търговците на ток, така че и аз и клинтите им да бъдем взаимно доволни и по-малко или съвсем НЕ ОКРАДЕНИ. Каква ще е тази форма или начин? Това ще стане ясно в близките месеци.

Тази платформа сега стартира и тепърва ще се развива. Фирмите са десетки, а тарифните им планове общо - стотици. И винаги ще има капани. Поради тази причина не съм склонен вече да подарявам безплатно показването и разкриването им.

Парите са в енерГЕПИйната мафия, както се вижда от видеоклиповете по-долу. Питайте тях за капаните или ... им платете на тях, че са ви ги подготвили и вкарали в тях.

Георги Котев











Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876717
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930