Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2022 17:00 - Във връзка с внесения от „Възраждане“ законопроект за „чуждестранните агенти“
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 3944 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Предлагам на Костадин Подхалимович Червонцев, да му се издаде безплатно ваучер за допълнителна квалификация по линия на „обучението през целия живот“. Темата на учебния курс би трябвало да бъде „Теория на либералния пердах“. Практиката ще остане за малко по-нататък, когато Костадин Подхалимович инициира референдум за присъединяването ни към Руската федерация.

         Впрочем, този законопроект е чудесен повод за един масов, широко посетен, направо грандиозен митинг пред Народното събрание, на който да му кажем какво мислим за него, за политическите му убеждения и за възгледите му за живота.

         Като знам, какво му е на сърце на Костадин Подхалимович, мога да го успокоя, че в огромна степен нямам конфликт на интереси, правейки горните предложения. За разлика от Виктор Орбан, който е стипендиант на Джордж Сорос (какво да се прави, стават и грешки …), аз не съм взел стотинка от „Отворено общество“ или пък от „Америка за България“. Да му мисли горкият вестник „Стършел“ на когото „Америка за България“ помага от години.

Също така би било добре, на митинга да дойдат и от Пловдив и да питат Костадин Подхалимович, трябва ли да съборят реставрираната Епископска базилика (изложена на показ на гражданството пак с парите на „Америка за България“) и да се осведомят от него като от водещ богослов, дали „гадните американци“ не са я сатанизирали. По този въпрос вероятно ще бъдат препратени при посланик Митрофанова – тя ги разбира сатанизмите повече. Е, началниците й даже ги практикуват (последното им човешко жертвоприношение се проточи от 24 февруари 2022 година, та до днес…), ама това е друга работа.

image




Гласувай:
10



1. getmans1 - Сигурно има 5 години откакто съм ...
01.11.2022 17:24
Сигурно има 5 години откакто съм канил блоговите фенове на „изтипосаните„ да покажат офиси, финансиране и планове с мероприятия на русофилските фондации у нас ... Сега вече чакам отговор от „арменският поп“, че нашенците дето любовта към Родината преминава през любовта им към Русия мълчат като дупета ... кво да правиш, друго не ми остава.
цитирай
2. teodordetchev - Ако се приложи законопроектът на Червонцев в пълна сила...
01.11.2022 17:36
... на Николай Малинов трябва да му се наложи пълна забрана за работа (едно време немците във ФРГ бяха въвели "беруфтферботен" за комунистите, които не можеха да са държавни служители). Цял следобед се чудя, каква формулировка трябва са се измисли, за да не ощетят "бенефициентите" от движение "Русофили". Чини ми се, че ще се върнат към добрите, стари нелегални практики. Сега остава само пак да взривят "Света Неделя" и всичко ще си дойде по местата.
цитирай
3. dobrodan - Мисля, че трябва да се започне с практиката.
01.11.2022 17:42
Теорията трябва да се чете впоследствие, за да обясни практиката.
Нещо такова:

Харесал си царският син млада и хубава циганка за съпруга. Уважил царят желанието на престолонаследника и изпратил царска делегация да поиска момата. Манго се запънал и не я дал. Пратили втора делегация с богати дарове - резултатът същия. Тогава се намесил един гавазин и помолил царя да му разреши, той да поиска момата. Макар и с неохота, царят се съгласил. Та отишъл гавазинът в селото, открил кой е циганина, дето не дава дъщеря си за царска снаха и го подпукал. Бой, бой, бой... до припадък. Накрая го свестил и го питал:
- Ти даваш ли дъщеря си за снаха на царя?
- Давам бе бате, как да не давам...
- Защо тогава не си се съгласил да я дадеш на предните две делегации?
- Защото, бате, те идват, ама не обясняват. Ти дойде, обясни, аз разбрах и веднага давам...
цитирай
4. morskipesni - И решение за Народен съд ще има,
02.11.2022 11:13
за да се избесят предателите, агентите- хрантутници по фондации и НПО.
цитирай
5. teodordetchev - До Морски песни - рожба на политическата канализация
02.11.2022 11:31
Смрад небесна, бях се притеснил, че сте се разболял нещо или сте пукнал от яд, поради хода на бойните действия в Украйна. Щяхте да ми липсвате много с комплиментите си, особено със сравненията с Даниал Крапчев, които ми правите от време на време.
Вижте, предупреждавам Ви най-открито. Ако още един път споменете това гнусно, скверно и долно понятие "Народен съд" в контекста на някакво бъдещо мероприятие, ще се погрижа да Ви загубят поне два-три следобеда, да си припомните как се пише на ръка. Започва се с думите "именувам се..." и така нататък.
Аз съм уверен, че при предишния режим сте бил активен доносник - долната Ви душа е просто конструирана за такава деятелност, та е време да изкупите макар и нищожна част от греховете си. Други са писали много заради Вас. Още едно "включване" от Ваша страна за "Народния съд" и ще пишете, Бога ми.
Хич не си мислете, че като се криете за неизвестно колко ника и сте анонимен. В интернет няма абсолютно нищо анонимно.
Изобщо не сте анонимен, а писанията Ви са призив за насилсктвена промяна на конституционния строй. За това си има текстове в Наказателния кодекс и съответни ведомства, които да се грижат за настаняването на държавна издръжка на подстрекателите и извършителите на подобни дейности.
Естествено, не сте се "изходили" под новината, че цената на природния газ се срина, също като пазара на "Газпром". Вие такива новини не ги четете - те за Вас просто не съществуват. Нищо, прочетете и за това. Може пък най-после да ви споходи Божието наказание под формата на "дамла".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5843951
Постинги: 785
Коментари: 3552
Гласове: 53011
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов