Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2023 16:31 - Кармичната равносметка за българите
Автор: radoykova Категория: История   
Прочетен: 16461 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 25.03.2023 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обръщение на Силва Дончева, публично споделено във фейсбук:

"Няма да се уморя да пиша срещу даването на оръжие и не дай Боже изпращането и войници в конфликта на север.

Не спирам да се изумявам и как тези, които вземат тези решения и ги изпълняват от министъра до работника в завода или войника наемник или не, не се страхуват за кармата, която ще ги гони 4 поколения напред.

Как не се страхуват от безмилостния счетоводител, който следи за справедливостта. Това са обикновено сили от демоничния свят, които наблюдават и изпитват хората относно тяхната доброта.

Те стоят и записват на сметката на всеки срещу този куршум, автомат, танк или снаряд има ли убит руснак или украинец. Ако има се плаща в бъдеще по три, с по три български живота, за кръв става въпрос, не за вода, дори не става въпрос за пари или богатство или ресурс, а за смърт и изтичаща кръв.

Отделно се пресмята и предателството, което е от 9-тия кръг и така се изплаща 4 поколения.

Няма такива БЕЗУМЦИ, наистина някой им е взел главата вече.

Само за предателството във ВСВ България бе наказана с 50.000 загинали: атлантически бомбардировки и реални битки на 1-ва българска армия в редиците на 3 украински фронт. Сега искат и да събарят паметника на тези войници и да се кланят на бомбардиращите, идиоти, както се казва, сър Джон, пълни идиоти!

Сурово наказание има за тези, които са се радвали, когато се присъединяваме към Хитлер и обявяват война на съюзниците на СССР - Англия и САЩ / регенти, правителство, парламент и т.н./
А тогава не е имало дори изпращане на оръжие, само на храна, не е имало и войници, само договор. Дори мощното намаляване на кармичния удар със спасяването на десетки хиляди евреи не ни спасява докрай, предателството си е предателство.

И пак - 50.000 си отиват плюс много, много присъди, включително и за безразличните. Безразличието също се наказва, има и такава колонка в счетоводството. А милост тези същества не знаят, за тези които са предали Бога, общия си род, мисията си и освободителите си няма милост.

Защото пак да припомня Русия е най-голямата българска държава, а род и Родина не се предават."
 
----------------

Ще споделя мнение на друг наш буден съгражданин също с духовен мироглед,
Павел Йорданов, фейсбук (написано е на 20.06.2020, но все така актуално):

"Има нещо, което много малко хора разбират и то е, че тези, които рушат България не са толкова могъщите интрументи на Новия световен ред, колкото посредственият морал на отделния индивид, като се започне от катаджията и се стигне до премиера.
Всички чуждестранни псевдо НПО-та, международни организации и правителства винаги първо гледат да подкупят или уплашат управленците, а да ги ликвидират се случва само в краен случай, когато си отстоял честта си и си преодолял изкушенията и заплахите им. Защо тези престъпни организации първо пипат с кадифена ръкавица? - Защото и на тях им е ясно, че си навличат карма, когато вършат насилие, а тези управляващи елити не са глупави - затова и управляват света. Какъв е изводът? - Изводът е, че личната безотговорност на един единствен човек означава крах за цял един народ, защото когато един краде и се облагодетелства за сметка на другите, много от другите, които са още със стадна психика, си казват: "Щом той краде, ще крада и аз" и после децата им наследяват една разнебитена държава и няма и къде другаде да отидат, защото пак по този същия начин се разнебитват и всички останали нормални държави. Вторият основен извод е, че всеки сам трябва да се откаже от лесния, егоистичен, продажнически модел на поведение, защото пропадне ли един морално, пропадат и всички други заедно с него, а въздигне ли се един, въздигат се отново всички."


image

 





Тагове:   България,   Русия,   карма,


Гласувай:
6



1. raders - Ок съгласен съм, ама няма да е зле да ...
21.03.2023 18:59
Ок съгласен съм, ама няма да е зле да проумееш, че нямат работа руснаците в Украйна.
цитирай
2. krumbelosvet - Радерс, наистина ли не знаеш,
21.03.2023 19:58
че в Украина има достатъчно КОРЕНЯЦИ руснаци, които печелеха избори.
А това, че в Русия има повече българи отколкото в България, е факт.
Не случайно Дънов казва, че бълтарите сега се наричат другояче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 267800
Постинги: 177
Коментари: 321
Гласове: 380