Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2014 15:10 - "Седемте живота" на "Атака"
Автор: svetev Категория: Политика   
Прочетен: 4359 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.10.2014 15:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Атака отново е в Народното събрание! Напук на всички усилия, клевети, гадости и измами!  Напук на предателите и зложелателите, на "мъдрите" западни посланици и още по-мъдрите нашенски олигарси.
Ах плачете синички соросоидчета, герберски цветенца и червени лаленца! Наистина сизифовски бяха усилията на поръчкови медии, платени соросоидни подлоги и "безплатно мразещи" протестъри да оплюят Сидеров и партията му. Хиляди бяха изписаните страници, милиони изречените медийни лъжи, които да внушат на всички, че национализма няма място в нашия политически живот.
Но всуе: "Не се гаси туй що не гасне!" бе казал един велик български поет, също пламенен патриот.
Комична, дори пародийна се оказа ситуацията в следизборната вечер, когато разни политолози и медии, всякакви политически проститутки трепетно чакаха сбъдването на "мокрите" си мечти за провала на "Атака". Даже две "национални" телевизии (а именно Нова и БНТ) упорито,  хипнотизиращо въртяха по екраните единственото и най-некомпетентно социологическо проучване, което поставяше националистите извън парламента.
Ала о ужас! "Атака" пак е парламентарна сила. Пак ще го има вестник "Атака", пак ще се появява в ефир ТВ "Алфа".
Пак ще има "лумпени" да говорят еретичните фрази, че слънцето не изгрява откъм Брюксел.
Ще има "хулигани" да не падат на колене, щом някоя западна пачавра ругае националните символи, а "с особен цинизъм"  да я поставят на мястотото и.
Ще се тиражират "рубладжии", изричаще лъжите, че "няма сила, която да извади Русия от сърцето на българина" ( от кой писател е цитата ще се сетите сами!).
Ще се чуват от високата парламентарна трибуна неудобните и нелицеприятни истини за американските бази, за талибанското нашествие у нас, за злоупотребите и престъпленията на властимащите.
Всъщност без никаква пророческа дарба и без да съм на висотата на великите поети и оракули смея да обявя, че тази партия ще я има и занапред в следващите парламенти. Защо ли?
Ами защото именно влизането на атакистите в парламента предизвиква ГЕРБ да сформира нова "тройна коалиция", за да има правителство и (НЕ)стабилно мнозинство.
Та да видим какви са заявените намерения на участниците в нея - герберасти, седерасти (с ислямисти за съюзници) и  пишман-патриоти:
 - Увеличаване цената на тока с 50% , но "плавно". Ами примирете се, неизбежно е с договорите на американските "Марици"!
 - Окончателен край на проекти като "Южен поток" и АЕЦ "Белене" . Така де, работни места, транзитни такси и евтин ток не са ни нужни. Такива работи са нужни само на глупавата Турция, която ще строи 3 АЕЦ и ще приеме на своя територия трасето на газопровода.
 - Премахване и на построената скъпо и прескъпо ограда по част от границата с южната ни съседка. В света на отворените врати е смешно да има огради като в Гърция и Испания! Пък и приемането на още няколко десетки хиляди ислямисти, които желаят само "късче земя" и няколкостотин джамии покрай нея, които ще колят децата ни на улицата, ще продават наркотици, ще крадат и грабят, а ние ще ги издържаме с по 1000 лв. на месец за член от фамилията, е  "хуманно" и нормално!
 - Най-сетне ще се премахнат пречките пред добива на шистов газ, проучванията вече стартираха! И "златна" Добруджа ще стане "Газленд"  като в съвременна "янки"-приказка!
 - Ще продължаваме да се зъбим на великата Русия и ще пишем концепции как тя ни е "враг". Това с тайната надежда, че мравката е твърде малка да раздразни слона и той да направи усилие да я смачка - икономически и всякак като врътне кранчето.
 - Ще продълже приобщаването към западните "ценности" . Скоро Брюксел ще ни принуди да "хармонизираме" нашето с европейското законодателствмо тоест да узаконим гей-лесбо браковете и осиновяването на деца от еднополови двойки.
 - Да не забравяме въвеждането на "майчин" език като задължителен за изучаване в училищата и разрешаване на предизборна агитация и на други езици, освен официалния. Нали пак е официозна европ(г)ейска "препоръка".

Та думата беше за Сидеров и компания. През предстоящия, предполагам доволно кратък период, на новата, скалъпена по общ келепир власт "атакистите" просто трябва да казват истината. Да се предпазват от "инциденти" с подставени "злобни" и "зобени" полицайчета, които ще ги провокират. Да не влизат в никакви договорки с политическия противник, даже в името на добри обещания - лъгаха ги вече вече два пъти. Пък ако решат да ходят на почивка в чужбина с парите от депутатските заплати - да го разгласяват предварително: намеса в личния живот, но няма начин!

Ако бъдат достатъчно умни (каквито са!) и достатъчно предпазливи (каквито не бяха!) в един хубав ден останалите живи българи ще разберат, че за пореден път "свестните у нас считат за луди". И Сидеров е бил прав за пореден път във всичките си прогнози. А пък "Атака" ще влиза с все по-широко представителство в идващите Народни събрания и купените писачи отново ще скубят коси, че имала "седем живота".



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. sueta - Браво, хареса ми ! :)))
09.10.2014 19:09
Както винаги блестящо повествование!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: svetev
Категория: Спорт
Прочетен: 317137
Постинги: 108
Коментари: 114
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031