Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2012 16:55 - ПП „Свободен народ“: Твърда опозиция сме, защото не сме зависими от лобито на мениджърите на търговските банки.
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 5978 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СВОБОДНИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ НАБИРАТ СКОРОСТ ВЪВ ВАРНА

„Живеем в държава, в която полицаите получават повече от учителите и едновременно с това не са им повишавали заплатите от три години. Живеем в условията на управление, при което бюджетът на МВР само за подслушване на гражданите е по-висок от този на Министерството на културата. Достигнахме до състояние, в което необходимостта от опозиция, и то твърда социалдемократическа опозиция, е станала абсолютно наложителна и неотменна“, заяви Теодор Дечев, съпредседател на ПП „Свободен народ“ на среща с обществеността във Варна.

На нея Теодор Дечев представи приоритетите на свободните социалдемократи и варненците, избрани в националното ръководство на партията - Христо Костадинов – член на Изпълнителния съвет на партията, Теодор Иванов и Орлин Василев – членове на Националния съвет на ПП „Свободен народ“.
image
От дясно на ляво: Орлин Василев - член на НС на "Свободен народ", Христо Костадинов - член на ИС на "Свободен народ", Теодор Дечев - съпредседател на "Свободен народ" и Теодор Иванов - член на НС на "Свободен народ"

Сред основните цели на партията той открои борбата с бедността и безработицата, създаването на заетост и защитата на малките и средните предприятия. Постигането на тази цел минава през справяне с „безобразното поведение на търговските банки и намаляване на лихвите по пазарен път с помощта на държавна интервенция на кредитния пазар“.
image

Срещата с варненската общественост се проведе във Варненския фестивален и конгресен център.

Съобщено бе, че шефката на „Инвестбанк“, Петя Баракова – Славова, съди Теодор Дечев, заради изнесените от него данни, че ръководената от нея банка е толерирана лично от вицепремиера Цветан Цветанов. Тя е засегната от твърдението, че властта е принудила ред общини да прехвърлят сметките си в банката й. Обидена е и от изнесените факти, че Цветанов я е завел на официалното посещение в Катар. Петя Славова иска 50 000 лева заради озлочестената си репутация.

От партията са очаквали Цветан Цветанов да се засегне от обвиненията им, но вместо това Петя Славова е решила, че близостта със силовия вицепремиер е злепоставяща.

Представителите на „Свободен народ“ представиха гледищата на партията за недопускане на приемане на обща данъчна ставка в ЕС и за необходимостта България да предприеме последователна политика за заемане на предвиденото за нея място в европейската водородна икономика. Свободните социалдемократи остро критикуваха правителството за безгръбначната му политика по отношение на Сърбия и на разширението на ЕС на така наречените „Западни Балкани“.

На срещата знаково присъстваха председателят на АСО (независими) – Любомир Стефанов и председателят на варненската организация на БСДП – Георги Дюлгеров.

Пресцентър на "Свободен народ" - партията на свободните социалдемократи.


image
Теодор Иванов, Христо Костадинов и Теодор Дечев наблюдават реакцията в Интернет, след срещата с варненската общественост.




Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Ако трябва да бъда искрен,
08.08.2012 17:04
вие имате шанс да направите нещо наистина голямо. Защото истинска социалдемокрация в България няма. Но съм повече от сигурен, че ще оплескате работата, защото никой от вас не разбира от МРАКЕТИНГ!

Това вестниче е нищо! Знае ли поне един от вас, че съществуват 75 НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ начини за реклама в Интернет? Ето това е АХИЛЕСОВАТА ВИ ПЕТА! Това невежество ще ви изяде главите!

Казвам ви го напълно безкористно, защото единият ми дядо е бил личен приятел на Благоев, много ми е говорил за социалдемокрацията и това поражда у мен симпатия към вас.
цитирай
2. evgeniatodorova - malko otklonenie
08.08.2012 17:18
75 na4ina za reklama v internet, ne sa 75 uspe6ni reklimi.Vsy6nost na4inite sa dosta pove4e,no nqma zna4enie, tezata mi e sme6na - ne6o ne vyrvi za6oto ne polzvate 75 bezplatni na4ina na reklama v internet.
A vsy6nost to vyrvi,ohooo i to kak samo vyrvi.
Izvinqvam se 4e ne e po temata komentara mi, no powe4e se izvinqvam za tova 4e sym na mqsto kydeto nqma kirilica.
цитирай
3. анонимен - Г-н Апостолов,
08.08.2012 17:26
Съвсем искрено и без всякаква ирония Ви благодаря за заявената симпатия. Готов съм да взема акъл от всеки, който желае да го сподели с мен. Но истината е, че няма път към аудиторията на над 50 годишна възраст, който да минава главно и изключително през Интернет. А тази аудитория е най-активната политически за жалост. Така че вестник си трябва.
Бъдете здрав!
цитирай
4. анонимен - Горният постинг е мой - на Теодор Дечев.
08.08.2012 17:27
Софтуеърът на Инвестор.бг пак се е бъгнал ...
цитирай
5. merita - лично мнение
10.08.2012 01:37
Такова понятие като свободен народ за мен няма .Свободата е състояние преди всичко на духа.Другото е демагогия.Всяка една власт спекулира с това понятие за млична употреба.Много хора са се опитвали да дадат дифиниция за това що е свободата.През различните етапи от човешката история хората са доказали , че живеейки независимо , са оплесквали нещата.Само когато са били ръководени от Бог те са имали добър живот.Може би да звуча несвойствено за тематиката на поста по исках да кажа , че свободни ще бъдем само когато осъзнаем своята зависимост аот Бог и предадем правото да ни ръководи на Създателя си!
Бях в полотиката и за съжаление видях кухнятя на нещата което ме разочарова тотално.Поздрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5798656
Постинги: 758
Коментари: 3533
Гласове: 52532
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов