Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03 12:51 - Захарова за дискусиите с Ереван относно регулирането на излъчването на руски телевизионни канали в Армения
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 300 Коментари: 4 Гласове:
16

Последна промяна: 25.03 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Москва и Ереван са в контакт по въпроса за регулиране на излъчването на руски телевизионни канали в Армения.

Това е казала в сряда, 20 март 2024 година, по време на днешния брифинг ръководителката на пресслужбата на руското външно министерство - Мария Захарова.

„Ние сме във връзка с арменската страна по този въпрос, провеждаме консултации. Размяната на мнения не е приключила. Получихме разработки от Ереван, предадохме нашите съображения и сме в тесен контакт. И двете страни са заинтересувани от урегулирането на всички стоящи на дневен ред въпроси и от разрешаването на възникващите проблеми по взаимно уважителен начин“, е казала тя.

image

Захарова е припомнила под какви лозунги са дошли на власт официалните власти на Армения.

Това бяха лозунги за максимална откритост, пълна свобода, прозрачност. Дори не искам да си помисля, че някой от представителите на сегашния официален Ереван може да последва стъпките на тези, които бяха критикували и дори да отиде по-нататък и да започне да изключва каналите, които са толкова търсени в тяхната страна“, добавила е тя.

Трябва да се отбележи, че по-рано премиерът на Армения - Никол Пашинян заяви, че руските телевизионни канали, излъчващи в републиката, „нарушават определени точки от споразумението.“ Ереван проведе консултации с Москва за разрешаване на ситуацията.

Наскоро министърът на високотехнологичната индустрия на Армения - Мхитар Айрапетян заяви, че Армения скоро ще представи на Русия нови предложения за разрешаване на въпроса с излъчването на руски телевизионни канали.

Източник: https://www.trend.az/scaucasus/armenia/3876682.html



Гласувай:
16



1. getmans1 - Професионален лъжец е тази!
25.03 13:02
цитирай
2. teodordetchev - По-лошото е, че ще създаде своя школа в лъжите.
25.03 13:11
Макар че, нека не се правим че не знаем - руският начин на общуване с "масите", винаги се е опирал на инструментариума на военновременната пропаганада - неограничено количество лъжи, измисляне на бомбастични факти (малко известнво е, че баснята за подвига на дивизията на генерал панфилов е опроверган от самата ... съветска прокуратура), придължане към изратената интерпретация на мисълтана Аристотел: "вярвам защото е абсурдно".
СССР - респективно днешна Русия имат огромен опит в лъжата на едро и в бруталната военновременна пропаганда, прилагана и в мирно време. Тук само Гьобелс би могъл да им е конкурент, но той не е между живите...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Руското влияние в Армения е много силно.
25.03 14:08
teodordetchev написа:
Макар че, нека не се правим че не знаем - руският начин на общуване с "масите", винаги се е опирал на инструментариума на военновременната пропаганада - неограничено количество лъжи, измисляне на бомбастични факти (малко известнво е, че баснята за подвига на дивизията на генерал панфилов е опроверган от самата ... съветска прокуратура), придължане към изратената интерпретация на мисълтана Аристотел: "вярвам защото е абсурдно".
СССР - респективно днешна Русия имат огромен опит в лъжата на едро и в бруталната военновременна пропаганда, прилагана и в мирно време. Тук само Гьобелс би могъл да им е конкурент, но той не е между живите...


Привеждам за пример две арменки, които се ожениха за българи и живеят в България. Комунистки маркспутинки! Едната направи и съпруга си, известен лургаски бизнесмен, като нея и прекъснахме отношенията си.
Назряват условия и в Нахичеван арменците да ядат пердаха....
цитирай
4. gardener - арменците са хубав народ,
25.03 14:23
но всред тях има много мърша..., като всред всички народи. Аз си падам по Силви Вартан (като много млада), късната е бръсната, т.е. всеки народ, държан в простащината и облъчван от медиите, без особено образование се продънва или пропада в бездната на грубия патриотизъм и национализъм, този национален крах изглежда много перспективен от гледна точка на простаците, които и до днес ни управляват, но крайният резултат е палене на клади, инквизиция и фашо-комунизъм с всички атрибути - гулаг, дс, разстрелни команди, преселване на нороди и нарояване на етноси, които са готови да слушат за комат хляб... Двойственото съзнание(национална шизофрения) - едно за пред външните и едно за в къщи, поражда човешката простота, готова да хвърли съчки, когато изгарят единствения, който се "борил" за доброто на изгарящия го "народ", също като с нашите национал-революционери - Левски и Ботев, Стамболов и Бенковски..., до един избити от своите в интерес или на поробителя или на бъдещия поробител.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5853716
Постинги: 786
Коментари: 3551
Гласове: 53039
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов