Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2011 19:28 - НЯКОЙ СЕ КАНИ ДА УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 10781 Коментари: 15 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НЯКОЙ СЕ КАНИ ДА УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ

С голяма доза печал трябва да подчертая, че ако някой има възможността да уволни министър - председателя и се е сетил, че трябва да го направи, то той е закъснял ужасно.


„Ще уволня Бойко Борисов“. Билбордове с този надпис се появиха на няколко места в София, съобщи БГНЕС. Билбордовете са двустранни, като и от двете страни надписът е един и същ. Под съобщението няма автор и все още не е ясно чия е инициативата за остроумната акция. Билбордовете се появяват само няколко дни след акцията „Един ден без Бойко Борисов“, която беше организирана във Фейсбук и зад която застанаха над 30 000 души и десетки медии.
 

Информация от сайта "Гласове".



image

София осъмна с билбордове, от които някой ни уведомява, че ще уволни Бойко Борисов. Това най-добре би могъл да стори Суверенът - Българският народ. Съвсем скоро ще има и реална възможност - предстоят избори "две в едно". А дали не могат да последват и трети.

Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) беше запитан, дали случайно не е поръчвал тези билбордове. Не сме. Отдавна сме поискали оставката на Бойко Борисов публично и официално, без билбордове и без гатанки. Иначе, в личен план не се съмнявам, че Суверенът - Българският народ ще уволни Бойко Борисов при първа технологична възможност.

С голяма доза печал трябва да подчертая, че ако някой има възможността да уволни министър - председателя и се е сетил, че трябва да го направи, то той е закъснял ужасно. Подобно закъснение има катастрофални последствия за икономиката, за съдебната система и за дух на нацията. така че, ако някой извън Суверена - Българският народ е имал възможността да ни освободи от Бойко Борисов, досегашното му бездействие може да се квалифицира най-меко като „престъпна небрежност“.
 




Гласувай:
13



1. andrei - Правилен извод!
11.07.2011 20:50
Поздрав!
цитирай
2. tutankhamon661 - Преди време една учителка беше к...
11.07.2011 21:40
Преди време една учителка беше карала децата да пишат "Ние сме ГЕРБ". После имаше наказания.
Сега се е получило същото, но с обратен знак. Има ли наказани вече или ще мине номерът, че всичко е "наред"?
Ако това е допустимо, бих посъветвал децата отново да напишат "Ние сме ГЕРБ".
цитирай
3. teodordetchev - Слава Богу, поне децата ни със сигурност не са ГЕРБ.
12.07.2011 00:06
Да им дава Господ дълги години живот. Няма как тази измислена, сглобена на две на три формация, структурирана на принципа "роднина - милиционер - некадърник" да оцелее толкова дълго, че децата ни "да са ГЕРБ". ГЕРБ са само хората от котерията, която в момента дооглозгва България и повтарят "евет ефенди" на всяко мисловно извержение на г-н Бойко Борисов.
цитирай
4. apostapostoloff - А защо децата да не симпатизират на ГЕРБ?
12.07.2011 04:06
Това да не е престъпление? Всеки симпатизира на когото си ще и никой не го е еня какво мислят по въпроса някакви типчета от ССИ.
цитирай
5. alexs - Това да не е престъпление? Всеки ...
12.07.2011 09:48
apostapostoloff - А защо децата да не симпатизират на ГЕРБ?
apostapostoloff написа:
Това да не е престъпление? Всеки симпатизира на когото си ще и никой не го е еня какво мислят по въпроса някакви типчета от ССИ.

Ами да да ги закърмим с Идеите на ГЕРБ и Бате, както някога ни връзваха червени връзки.
И ни възпитаваха с Идеите на Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин. Нищо ново под слънцето .......
А пък истината е във Вероучението, Богословието..... Вярата там е светлината


цитирай
6. marystaneva - Знаете ли колко струва това?
12.07.2011 10:06
Кой плати за тези билбордове?
Някой голям "родолюбец" и "патриот", "загрижен" за нас?! Едва ли...
Когато някой дава много пари за нещо, обикновено очаква да си ги върне с печалба...
Аз винаги се питам едно и също - кой има интерес?

А Бойко Борисов, ако трябва, ще го "уволнят" тези, които са го избрали. Засега не мисля че това ще стане. В България има достатъчно честни хора, които оценяват усилията на това правителство. И докато всички, които разграбваха 20 години България, са против ГЕРБ, значи ГЕРБ са на прав път.
цитирай
7. marystaneva - Господин Дечев,
12.07.2011 10:12
Дали ще оцените откритото управление на ГЕРБ или не, си е Ваша работа. Не знам какви са личните Ви мотиви. Но самата мисъл, че сте на страната на Алексей Петров, ме отвращава... За идиоти ли ни мислите? Подценявате трезвия разум на българския народ...
цитирай
8. teodordetchev - Г-жо Станева, не Ви смятам за идиот.
12.07.2011 10:55
Смятам ви за афектирана поддръжничка на Бойко Борисов, която ще се разкайва сама пред себе си за щуротиите, които пише в Интернет само след няколко месеца. Неа мога да характеризирам твърдението Ви, че управлението на ГЕРБ е открито по-меко, отколкото с думата "щуротии". Няма по-волунтаристично, невежо, разрушително и НЕПРОЗРАЧНО управление от това на ГЕРБ и неговия Патрон, з ацялата история на прехода.

Нямам никакво намерение да Ви убеждавам,, нито да споря с Вас - Вие сте от тази категория индоктринирани и хипнотизирани симпатизанти на ГЕРБ, които няма как да бъдат убедени, че може и да грешат. Всякакви спорове и дискусии с Вас са чисто губене на време. Отвращавайте се от мен, колкото си искате, прехласвайте се по интелектуалната мощ на Лидера си, още повече.

Що се отнася до "трезвия разум на българския народ" - пилците се броят на есен. Тогава ще разберем, колко обичат българите г-н Бойко Борисов и какви ще са измеренията на тяхната благодарност за "компетентното" му и "народополезно" управление.
цитирай
9. marystaneva - Господин Дечев,
12.07.2011 15:49
Вие нали веднъж вече ги "броихте" Вашите?! Май не останахте доволен тогава...
Колкото до това, че в известна степен наистина бях афектирана, то се дължи на това, че /според мен/ заблуждавате хората.
Ако Вие с Вашия "лидер" бяхте наистина отговорни и честни граждани и ако имахте каквито и да било доказателства за престъпления, извършени от някого, включително и от Бойко Борисов, трябваше отдавна да сте сигнализирали в МВР, ДАНС и в Прокуратурата. Отдавна, още при управлението на тройната коалиция е трябвало да го направите. Това е дълг на всеки добър гражданин. Но не. Вие не го направихте. Не го правите и сега. Вие пускате разни неща и твърдения по медиите, целейки да очерните някого. Работите на принципа: "Аз ще кажа, че сестра ти е к...а, а ти после върви доказвай, че нямаш сестра...". Заради това не Ви вярвам.
А за наесен - ще поживеем, ще видим.
цитирай
10. ko642 - ". . . той е закъснял ужасно. ...
12.07.2011 17:43
"...той е закъснял ужасно. Подобно закъснение има катастрофални последствия за икономиката, за съдебната система и за дух на нацията"

Би трябвало когато правите такива изявления да има и някаква обосновка. Иначе е просто гола фраза, която се харесва на определени групи хора. Май е известно също като популизъм :) Поздрави!
цитирай
11. haralanov - Всичко е възможно!
12.07.2011 18:38
Очаквам на 17 този месец флашка след,която на Мутрата ще му е трудно да остане!
http://uvolnenie.org/?show=howto
цитирай
12. marystaneva - 12. metoovch,
13.07.2011 16:53
Това е за теб:

http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI

А това - за "уволняващите". Жалки са...
Дори един от коментиращите казва:
"А ми е особено криво от това, че смятат, че сме абсолютно малоумни. За мен този тип кампании е обиден, защото показва мнението на авторите им за масите като „овце“, които дружно ще заблеят при зададен от някого тон. Това време много отдавна е минало."

http://yurukov.net/blog/2011/07/12/za-uvolnenieto/
цитирай
13. marystaneva - 14. metoovch,
14.07.2011 18:42
Предпочитам рок.
цитирай
14. анонимен - ?
17.07.2011 14:14
teodordetchev, как е? Фесът спарва ли?
цитирай
15. teodordetchev - Здравейте Анонимен 16.
20.07.2011 12:17
Фесът е забранен в Република Турция по законов ред още от Кемал Ататюрк. У нас не знам да има мюсюлмани, които да носят фес, въпреки че не ми е известно да има формална забрана за ползуването на подобен вид шапка.

Всъщност, в турция изваждането на феса от употреба започва още от преди Ататюрк. През 1908 г. една от формите на протест на Турция срещу анексирането на Босна и Херцеговина от Австрия е отказът в армията да се носят фесове. Просто кадифето за фесовете се е внасяло от Австро - Унгария и товаа е било форма на икономическа санкция - отнели са им "обществената поръчка", по-точно - военната доставка.

В момента фесове се носят в Мароко, но не се досещам да имам каквото и да е отношение към тази държава или към някакви фактори в нея. Така че, благодаря за загрижеността - в тези горещи дни е разумно да се носи шапка, но едва ли точно фес.

Бъдете много жив и много здрав ! В Баългария от известно време насам това са две отделни пожелания. Поздравете работодателите си и ги уверете, че ще се погрижа да имате много работа през следващите месец - два.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5846184
Постинги: 786
Коментари: 3551
Гласове: 53028
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов