Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2023 14:06 - Руският Хю Хефнър и плеймейтката на месеца?*
Автор: teodordetchev Категория: Други   
Прочетен: 4268 Коментари: 8 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Автор: Миша Фирер, 10 януари 2023

 

Кой е старецът с лента за глава с клепнали заешки уши и червенокоската до него? Руският Хю Хефнър и плеймейтката на месеца?

image

Това е Кирил Гундяев, патриарх на Москва и Киевска Рус… последното е в миналото, защото Киев вече не приема заповеди от Кирил.

Червенокосата жена е Мария Бутина, агент на КГБ и сериозна нимфоманка, която преспа с половината от общото събрание на Националната оръжейна асоциация.

image

По ирония на съдбата тя получава орден на Светата равноапостолна княгиня Олга II степен, наречен в чест на регентката на Киевска Рус (след убийството на Княз Игор от древляните, бел. прев). Да, това е в Украйна.

Московията, духовен наследник на Монголската империя, не може да завладее Киев след 10 месеца военни усилия и раздава украински медали, сякаш са постигнали победа.

След церемонията по награждаването на сладураната с ордена от името на съседната страна, патриархът записа послание за задължителния урок „Разговор за важното“, който беше показан във всяко училище в Русия на ученици от 1 до 11 клас.

Със същата лента с увиснали заешки уши на главата, патриархът каза, че няма значение дали детето е будист, мюсюлманин или евреин, че църквата, към която принадлежи е просто декорация, а той е агент на КГБ под прикритие и че така или иначе нито една страна в света не гледа на руската православна църква като на религиозна организация и той лично не е избрал да бъде патриарх – той продавал контрабандни цигари и работил за КГБ и попаднал в този бизнес с лента за глава със заешки ушички съвсем случайно, но все пак това е доста бляскава кариера.

След това Кирил заговори за войната, защото това е, за което религиозните лидери говорят с шестгодишни деца, нали така?

„Руският народ винаги е бил настойчив във вършенето на добри дела“ като убиване на деца и жени в Украйна и взривяване на енергийната им система, за да измръзнат до смърт 40 милиона души или да ги принудят да емигрират в Европа, за да предизвикат там имиграционни кризи, защото обичат да правят добри дела, но всъщност това е, защото не могат да спечелят войната с танкове и ракети, тъй като генералите и приятелите на Путин са откраднали всички пари, предназначени за построяването им.

Колко иронично, че по време на „Разговор за важното“ Путиновите роби не се осмеляват да говорят с децата за това, което е наистина важно.

Морално фалирали, корумпирани, страхливи, с кръв от невинни хора по ръцете, тези крадци лъжат в очите децата на нацията.

Източник: https://qr.ae/prseet

        

* Заглавието е на редакцията. Оригиналният текст е на английски език. Авторът, който се подписва Миша Фирер, твърди, че живее в Москва и не я е напуснал до този момент.



Гласувай:
17



1. notfun - ...какоя...Славянскоя...красоТачка..@
12.01.2023 14:26
..страхотен избор.колега..
Русските,са многоо забавни,
простодушни, и, непредвидими..
цитирай
2. dobrodan - Ако го е казал Гундяев, значи е вярно.
12.01.2023 15:49
И да не го е казал, пак е вярно.
Руснаците никога и никого не са нападали.
Те само са се защитавали!
Какво безсрамие само...
Питам се понякога... има ли нещо, което те не са откраднали, нещо наистина тяхно си там...
Руско...
Дори да не е човешко...
Не виждам такова.
Да бяха откраднали поне обичта на животните към малките им...
Сега с Вас нямаше да пишем това.
цитирай
3. teodordetchev - Сещам се за нещо, за което ги обвиняват, че са го откраднали, а те са си го платили...
12.01.2023 16:55
...Обвиняват съветските руснаци, че са откраднали през 30-те години на миналия век един куп модели на американски автомобили и са ги пуснали в обръщение в СССР. Това не е вярно, просто защото купувайки от американците в пакет техническа документация, съоръжение, технологични линии и шеф монтаж на първите си автомобилни заводи, руснаците купуват и лицензите за тези модели.
Само че, известно е, че тези покупки са направени със златото, добивано от затворниците по Колима, под вещото ръководство на прочутия "Далстрой".
Така че, престъпление има, но не става дума за кражба на интелектуална собственост. Става дума за експлоатация на робски труд, с резултатите от който е пазарувано на едро по време на Световната икономическа криза, известна и като Голямата депресия.
Така че, тук кражбата е на труда, а и на живота (във всякакъв смисъл) на стотици хиладу работници в небезизвестиня ГУЛаг.
цитирай
4. mt46 - Но
12.01.2023 18:46
нима всички велики държави и империи не са извършвали злодейства, престъпления
/кражби, завоевателни войни, поробване, убийства и т. н./!?...
цитирай
5. lamb - За съжаление, с времето думата “...
12.01.2023 19:37
За съжаление, с времето думата “християнин” загубва голяма част от своето истинско
значение и започва често да се използва за някой, който е религиозен или има
високи морални ценности, вместо за истински новороден последовател на Исус Христос.
Много хора, които не вярват в Исус Христос и не уповават на Него, смятат себе си за
християни просто защото ходят на църква или, защото живеят в “християнска” нация.
Но ходенето на църква, служенето на хора, които са в затруднено положение, или това, че си
добър човек, не те прави християнин.
цитирай
6. dobrodan - Ламбе, сега ще те уповая пред всички, отвори си очите и чети.
12.01.2023 20:07
... Начнем с самого имени Павел. Это имя появляется впервые в Деяниях Апостолов у римского проконсула Сергия Павла (лат. Sergius Paulus), которого якобы обратил в христианство Савл. Но откройте комментарии к Библии, и вы прочтете, что имя Павел - греческое, от «паулос» (греч. pauloz), которое якобы означало «незначительный». Между тем собственно в греческом языке такого слова нет и не было, поэтому энциклопедические словари вынужденно производят его от латинского paulus

... Существует греческий глагол poulw со значением «предавать», «изменять», откуда также poulhoh «измена» и поговорка «poulgse ton yuch tou sto diabolo» - «продал душу дьяволу». Поэтому pouoz по-гречески означало «изменник», «предатель» - и именно так Савла-Павла могли прозвать как гонители христиан ортодоксальные иудеи-саддукеи, которым он изменил, так и не поверившие в его «преображение» первохристиане-«эллины»! ....

Ящер, Яша, Ясса, IassaA, Issaya, Йеша - пекельный бог согласно "Хронике Польской" Яна Длугоша, Ченхстоховской летописи 1423 г. Яна из Михочина, не раз упомянут в польских церковных запрещениях языческих обрядов 1420-х гг. Одна из ипостасей Велеса-Чернобога. В западно-славянских средневековых источниках упоминается вместе с Ладо (см. Лад и Волх). Вероятно, владелец глубин и царства минералов, Морской царь. Жена - белорыбица. Музыка в мифе о Садко является богослужением ему - Ящеру, а гусли имели форму ящерообразную

Ящер е гущер.
цитирай
7. dobrodan - Хм...
12.01.2023 20:15
"GAZ-A стартира в СССР през 1932 г. За разлика от други примери в тази публикация, техническата документация на GAZ-A беше официално закупена от Ford, което означава, че автомобилът е произведен по лиценз. Това е един от малкото случаи, при които СССР официално е купил лиценз за производство."
""Москвич-400" (в снимката вдясно) започна да се сглобява в Москва в завода за малки автомобили (ZMA), където са премахнати оборудването и оборудването, което бе премахнато от германската фабрика в Рюселсхайм като следвоенни репарации. В СССР само малко промени дизайна на автомобила и направи опция в седана. Чудя се дали съветските граждани знаят историята на появата на 400-ия "Москвич"? Те казват, че няма смислена документация за Opel Kadett в СССР, така че заводът ZMA просто трябваше да разглобява съществуващите копия на Opel и на тяхна основа действително да монтира Moskvich."

Всъщност ето Ви целия материал

https://bg.legaltechnique.org/articles/dizajn-i-arhitektura/kak-v-sssr-vorovali-dizajn-i-tehnologii-bull-novosti-v-fotografiyah.html

За други промишлени изделия ще търсим ли?
:):):):):):):):)
Защо БМВ няма двигател 1500 куб. см?
Нямало кражби :):):):):). То няма област, където да не са крали интелектуален продукт по един или друг начин :)!
цитирай
8. teodordetchev - Е, хубава работа Добродане - как да не е имало кражби ..
13.01.2023 12:23
... Крадено е на поразия, но въпросът беше зададен, дали има нещо, което да не са откраднали. Има разни неща, дето са купени, ама тогава възниква въпросът с какви пари. Ами с парите от кървавия труд на зековете ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teodordetchev
Категория: Други
Прочетен: 5845983
Постинги: 786
Коментари: 3551
Гласове: 53027
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Social Security Watch – Блогът на Емилия Милчева
2. "Най-доброто" от политологическите публикации в блога.
3. Един млад политолог - блогът на Тодор Райков
4. Нов икономически блог на проф. д-р Румен Младенов Георгиев
5. Блогът на асистента за икономиката, такава каквато е.
6. Изтегли си книгата „България и Украйна – цивилизационни разломи и политически успоредици“
7. Мартин Димитров
8. Блогът на Теодор Иванов - Кобата
9. Блогът на Мариан с историко - политическа насоченост
10. Свалете си книгата „Индустриални отношения и сигурност – част първа. Социални концесии в колективното договаряне“
11. Кой призна и кой не призна Косово - цялата сага, ден след ден ...
12. Блогът на Никола Дръндев - Подло пионерче
13. МамкаМу - богът на Юрий Александров
14. Блогът на Евгения Тодорова
15. Бизнесът, правата на човека и корпоративната социална отговорност между доброволността и регулациите
16. Интервю за враждебността между "системните" партии, за ерозията на политическата система, за социалдемокрацията и за други неща
17. Изтегли си книгата "Гъвкави форми на работа и (пост)индустриални отношения в страните от Централна и Източна Европа"
18. Изтегли си книгата "Социалният диалог в частния охранителен сектор"
19. Изтегли си сборника: „България на прага на ЕС: тристранното сътрудничество и развитието на индустриалните отношения. Сравнителни модели и анализ“.
20. Изтегли си книгата "Иновации в колективното договаряне" с автори: Теодор Дечев, Боряна Стойчева и Веселин Илков
21. Изтегли си книгата "Взаимодействие между институциите и индустриални отношения" с автор Теодор Дечев
22. Social Security Watch - Блогът на Емилия Милчева
23. Блогът на Радослав Пашов